- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Belegondolsz, akkor a win api-t is elszúrták, nem csak a VS-t. Írok egy példát, amibe nemrég szaladtam bele.
C#-ban elindítok Process.Start-al 1 programot(pl. Calc.exe). Idáig végzi is a dolgát, úgy ahogy kell. Lekérdezem a Process ID-t. Látszólag ez is végzi a dolgát, mert 1 értéket beletesz. Csakhogy ez az érték nem a Process ID-je. Tehát Invalid értékkel tölti fel(a feladatkezelőben teljesen más érték van). Azért a biztonság kedvéért megpróbáltam Kill-el kilőni. Természetesen nem sikerült(mivel egy false ID-t tartalmaz). A Kill egyébként működik, mert ha a feladatkezelőből meg nézem az elindított programot, akkor valóban kilövi.
Na mondom, biztos a VS "szórakozik". Megpróbáltam win api-val, CreateProcess-el(továbbra is C#-ban). Getlasterror nem ad errort. Viszont az ID itt is Invalid.
Na, mondom megyek tovább. Még mindig VS-el, de már C++-ban. Az ID itt is invalid.
Na, mondom megyek még tovább: Code:
locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.Az eddigi post-jaimból is kitűnt, hogy nem vagyok kibékülve olyanokkal, akik "programozó szakiknak" állítják be magukat a fórumokon(messziről jött ember azt ír magáról, amit akar). Mondjuk ez a határozott véleményem elsősorban a prog.hu-s tapasztalataimból ragadt rám. De hogy a Microsoft-nál is a vezető szerepben lévő "programozók is ilyen sz"-t adjanak ki a kezükből...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harry Potter - fan topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Mac mini M2 & Magic Keyboard
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.