Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
Belegondolsz, akkor a win api-t is elszúrták, nem csak a VS-t. Írok egy példát, amibe nemrég szaladtam bele.
C#-ban elindítok Process.Start-al 1 programot(pl. Calc.exe). Idáig végzi is a dolgát, úgy ahogy kell. Lekérdezem a Process ID-t. Látszólag ez is végzi a dolgát, mert 1 értéket beletesz. Csakhogy ez az érték nem a Process ID-je. Tehát Invalid értékkel tölti fel(a feladatkezelőben teljesen más érték van). Azért a biztonság kedvéért megpróbáltam Kill-el kilőni. Természetesen nem sikerült(mivel egy false ID-t tartalmaz). A Kill egyébként működik, mert ha a feladatkezelőből meg nézem az elindított programot, akkor valóban kilövi.
Na mondom, biztos a VS "szórakozik". Megpróbáltam win api-val, CreateProcess-el(továbbra is C#-ban). Getlasterror nem ad errort. Viszont az ID itt is Invalid.
Na, mondom megyek tovább. Még mindig VS-el, de már C++-ban. Az ID itt is invalid.
Na, mondom megyek még tovább: Code:
locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.Az eddigi post-jaimból is kitűnt, hogy nem vagyok kibékülve olyanokkal, akik "programozó szakiknak" állítják be magukat a fórumokon(messziről jött ember azt ír magáról, amit akar). Mondjuk ez a határozott véleményem elsősorban a prog.hu-s tapasztalataimból ragadt rám. De hogy a Microsoft-nál is a vezető szerepben lévő "programozók is ilyen sz"-t adjanak ki a kezükből...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.