- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Köszi a forrás útvonalát.
Az lehet, hogy a stabilitásra optimalizálják a library-kat, de a sebességgel ennyire nem foglalkoznak!? Mert itt nem 1-2 %-ról beszélek. Az adott kód futásideje nagyságrendileg egyharmadára csökken(illetve lehet csökkenteni). Ez sztem. nem nagyon fér bele abba, hogy "lehetőleg jó sebességgel tegyék".
>Te nyújtottál egy implementációt x86-ra
Sztem félreértetted. Amelyik hozzászólásomra válaszoltál, az már nem az általam assemblyben írt kódról szólt. Ez már arról szólt, hogy C-ben könnyen lehet jelentősen gyorsabb kódot írni pl. az itoa() esetében. A C kód meg minden támogatott architektúrán és rendszeren jó. Az zavarhatott meg, hogy az elején az általam asm-ben írt kódról volt szó.
De mind1. Már ezt is tudom, hogy a C library függvényei sem a sebességükről híresek. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest