- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Macrodroid
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Köszi a forrás útvonalát.
Az lehet, hogy a stabilitásra optimalizálják a library-kat, de a sebességgel ennyire nem foglalkoznak!? Mert itt nem 1-2 %-ról beszélek. Az adott kód futásideje nagyságrendileg egyharmadára csökken(illetve lehet csökkenteni). Ez sztem. nem nagyon fér bele abba, hogy "lehetőleg jó sebességgel tegyék".
>Te nyújtottál egy implementációt x86-ra
Sztem félreértetted. Amelyik hozzászólásomra válaszoltál, az már nem az általam assemblyben írt kódról szólt. Ez már arról szólt, hogy C-ben könnyen lehet jelentősen gyorsabb kódot írni pl. az itoa() esetében. A C kód meg minden támogatott architektúrán és rendszeren jó. Az zavarhatott meg, hogy az elején az általam asm-ben írt kódról volt szó.
De mind1. Már ezt is tudom, hogy a C library függvényei sem a sebességükről híresek. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest