- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #16885 üzenetére
Elég szomorú, hogy az évtizedek alatt senkinek sem jutott eszébe optimalizálni az alapvető függvényeket/metódusokat sem. Mert az alap típusok konvertálásai alapvetőek(legalábbis sztem.). Mondjuk itt valszeg. a sok függvényhívás is közrejátszik pl. a C "relative" lassúságában.
A másik meg az, hogy ez biztos, hogy egy user programozgatónak a dolga lenne? Ha van egy autóm, amiben nekem nem tetszik valami, akkor tervezzem át, küldjem be a gyártónak, és várjak, hogy elfogadják-e, mi?
-------------------------
Ettől függetlenül nem árt, ha valaki megpróbálja megérteni az általa használt függvények/metódusok működését/algoritmusát. Főleg, ha ugyanazt a funkciót gyorsabban is meg tudja valósítani.
-------------------------
Ha most lennék fiatal, és programozó szeretnék lenni, akkor én 2, esetleg 3 programnyelvet sajátítanék el nagyon. Az asm-ot, a C-t, esetleg a "mezei" C++-t(nem a VC++-t). Ezekkel mindent meg lehet csinálni, és eszközt adnak a kezembe az optimalizálásra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ps4 PRO CUH-7216B+2db kontroller
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő