Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Én konkrétan úgy kezdtem, hogy angol nyelvű anyagokat kezdtem fordítani magyarra (hogy az alulképzett wannabe-k is tudjanak tanulni). Bár gondolom nem sokmindenkinek mond bármit is az EuroHack...
Egy csomó etikus hackeléssel kapcsolatos gyűjtőoldal van azóta (owasp, hogy témánál legyek), nem kell már (ha nem akarsz) parancssorban hackelni, ezer és ezer letölthető alkalmazás, sőt kifejezetten erre a célra összerakott OS is van (pl. backtack).
Keress és találsz. Sajna nekem már nincs időm arra, higy wannabe-ket oktassak (akkor még főiskolás voltam, rengeteg szabadidővel) - most már munkám van, családom. Sokkal fontosabb dolgokra is kevesebb időm jut, mint erre. Ha tudok persze segítek, de megtanulni nem tudom helyetted, megcsinálni pedig nem fogom helyetted.AE
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Philips LCD és LED TV-k
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Tesla topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest