-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Én konkrétan úgy kezdtem, hogy angol nyelvű anyagokat kezdtem fordítani magyarra (hogy az alulképzett wannabe-k is tudjanak tanulni). Bár gondolom nem sokmindenkinek mond bármit is az EuroHack...
Egy csomó etikus hackeléssel kapcsolatos gyűjtőoldal van azóta (owasp, hogy témánál legyek), nem kell már (ha nem akarsz) parancssorban hackelni, ezer és ezer letölthető alkalmazás, sőt kifejezetten erre a célra összerakott OS is van (pl. backtack).
Keress és találsz. Sajna nekem már nincs időm arra, higy wannabe-ket oktassak (akkor még főiskolás voltam, rengeteg szabadidővel) - most már munkám van, családom. Sokkal fontosabb dolgokra is kevesebb időm jut, mint erre. Ha tudok persze segítek, de megtanulni nem tudom helyetted, megcsinálni pedig nem fogom helyetted.AE
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest