Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
spacelab
üzenetére
A minecraft-nak is van programozos resze, a Skool szokta hasznalni - de valami kulon regisztraciojuk van hozza, nem tudom hogy olyat lehet-e es hogyan szerezni. Amugy teljesen scratch-es stilus az is, csak a vegeredmenye minecraft-epites: nem egyesevel o rakosgatja az elemeket, hanem programmal megmondja neki (a vegen csinaltak egy 20x20x20 bombakockat es elveztek a rombolast
) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).