Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
spacelab
üzenetére
A minecraft-nak is van programozos resze, a Skool szokta hasznalni - de valami kulon regisztraciojuk van hozza, nem tudom hogy olyat lehet-e es hogyan szerezni. Amugy teljesen scratch-es stilus az is, csak a vegeredmenye minecraft-epites: nem egyesevel o rakosgatja az elemeket, hanem programmal megmondja neki (a vegen csinaltak egy 20x20x20 bombakockat es elveztek a rombolast
) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Shure Podcast mikrofon
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).