- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akrobet #9862 üzenetére
A feladatot jól megoldani nyilvánvalóan lehetetlen, csak hogy ez tiszta legyen
Nekem úgy tűnik, hogy így elsőre nagyon összekeverednek benned a rétegek, az alapvető rendszerarchitektúránál szinte nem isszámít az, hogy milyen nyelven csinálod az meg, hogy használsz-e reflectiont, az tényleg n+1. implementációs részlet.
Amit én hasonló témakörben láttam és nagyjából működik, az az, hogy az ember egyrészt az objektumoknál valami nagyon rugalmas adatmodellt használ (pl. gyengén típusos kulcs-adat párokat) és a döntéshozó részt kirakja scriptbe (mert az jóval rugalmasabb, mint amit adatbázisban tárolt szabályokkal meg lehet valósítani), így a "rendes" kódhoz csak akkor kell nyúlni, ha új funkcionalitás kell.
"Ha furcsa magyar megfogalmazást használok az azért van mert csak angolul tanultam programozást és nem tudom a magyar kifejezéseket."
Szerintem vagyunk így ezzel még páran
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- BMW topik
- További aktív témák...
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest