- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno #8697 üzenetére
"Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. "
Így is lehet, de összetettebb probléma esetén gagyi megoldás. Egyébként a logolás és a debuggolás egyáltalán nem zárja ki egymást, sőt."TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba"
Ez oké, tök jó, meg minden, de ha megkapsz egy meglévő kódot, ami nem TDD alapján készült, akkor annak nem esel neki, és írod át azonnal úgy, hogy megfeleljen a szokásaidnak, és aztán majd elég legyen logolgatnod itt-ott-amott. Hanem debuggolsz. A kolléga kódját is jóval gyorsabb lenne végigdebuggolni, mint most tisztességes módon átírni. (Igaz, az általa mutatott kódot átírni sem nagy szám, például betenni normális hibakezeléseket, meg ilyesmi.)"A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben."
De ennek most semmi köze nincs a problémához."minden kapott külön függvényt beszélő névvel"
Tyű.Tudom, hogy mitől OO, attól, amitől a Drupal is. Fejlesztettem huzamosabb ideig Drupalban, tisztában vagyok a lehetőségeivel, azzal, hogy milyen módon tudja gyorsítani a fejlesztést, ha valaki már ismeri, meg csomó kényelmes dolog is van benne, de egyben széjjel is tudom fikázni pont amiatt, mert ismerem a zavaró dolgaival együtt. Annak sem szép a kódja attól még, mert "minden kapott külön függvényt beszélő névvel"...
Például zavaró, hogy keveredik a procedurális kód az OO-val, nem konzisztens a struktúra. Ettől még egyébként azon is ki lehet igazodni, követhető a kód. De a szép kód nem azt jelenti, hogy beszédesek a függvények nevei. A WordPress-ről csak nagyon felületes ismereteim vannak, de láttam már hozzá készült plug-ineket, meg a core kódját is valamennyire, nem volt szép, de valóban ki lehet igazodni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest