Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
"Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. "
Így is lehet, de összetettebb probléma esetén gagyi megoldás. Egyébként a logolás és a debuggolás egyáltalán nem zárja ki egymást, sőt."TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba"
Ez oké, tök jó, meg minden, de ha megkapsz egy meglévő kódot, ami nem TDD alapján készült, akkor annak nem esel neki, és írod át azonnal úgy, hogy megfeleljen a szokásaidnak, és aztán majd elég legyen logolgatnod itt-ott-amott. Hanem debuggolsz. A kolléga kódját is jóval gyorsabb lenne végigdebuggolni, mint most tisztességes módon átírni. (Igaz, az általa mutatott kódot átírni sem nagy szám, például betenni normális hibakezeléseket, meg ilyesmi.)"A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben."
De ennek most semmi köze nincs a problémához."minden kapott külön függvényt beszélő névvel"
Tyű.
Tudom, hogy mitől OO, attól, amitől a Drupal is. Fejlesztettem huzamosabb ideig Drupalban, tisztában vagyok a lehetőségeivel, azzal, hogy milyen módon tudja gyorsítani a fejlesztést, ha valaki már ismeri, meg csomó kényelmes dolog is van benne, de egyben széjjel is tudom fikázni pont amiatt, mert ismerem a zavaró dolgaival együtt. Annak sem szép a kódja attól még, mert "minden kapott külön függvényt beszélő névvel"...
Például zavaró, hogy keveredik a procedurális kód az OO-val, nem konzisztens a struktúra. Ettől még egyébként azon is ki lehet igazodni, követhető a kód. De a szép kód nem azt jelenti, hogy beszédesek a függvények nevei. A WordPress-ről csak nagyon felületes ismereteim vannak, de láttam már hozzá készült plug-ineket, meg a core kódját is valamennyire, nem volt szép, de valóban ki lehet igazodni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Call of Duty: Warzone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tudom, hogy mitől OO, attól, amitől a Drupal is. Fejlesztettem huzamosabb ideig Drupalban, tisztában vagyok a lehetőségeivel, azzal, hogy milyen módon tudja gyorsítani a fejlesztést, ha valaki már ismeri, meg csomó kényelmes dolog is van benne, de egyben széjjel is tudom fikázni pont amiatt, mert ismerem a zavaró dolgaival együtt. Annak sem szép a kódja attól még, mert "minden kapott külön függvényt beszélő névvel"...
Például zavaró, hogy keveredik a procedurális kód az OO-val, nem konzisztens a struktúra. Ettől még egyébként azon is ki lehet igazodni, követhető a kód. De a szép kód nem azt jelenti, hogy beszédesek a függvények nevei. A WordPress-ről csak nagyon felületes ismereteim vannak, de láttam már hozzá készült plug-ineket, meg a core kódját is valamennyire, nem volt szép, de valóban ki lehet igazodni rajta.