Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. Tudom, hogy van ennél jobb megoldás is, pl breakpoint-ot, hasonlókat be lehet tenni, de őszintén szólva nem sűrűn van rá szükségem. TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba. Az integrációval szoktak gondok lenne, de annak meg jobb úgy nekifutni, hogy integrációs teszteket ír az ember ahelyett, hogy elkezdene dokumentáció alapján kódolni.
A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben.
Nekem egyelőre egyáltalán nem világos, hogy mi a hiba, csak annyi, hogy valami nem működik, és nem hajlandó debuggolni, inkább csak találgat. Ennyi alapján szerintem nem lehet semmit kijelenteni.
Szvsz, a wordpress-t procedurálishoz képest nagyon szépen megcsinálták (már amit láttam belőle), minden kapott külön függvényt beszélő névvel, szóval ki lehet igazodni rajta. A dokumentációja is jó. Egyébként azért nem oo, mert még php4-en kezdték fejleszteni. Manapság már vannak symfony-ra meg laravel-re épülő cms-ek, azok valszeg egy fokkal összeszedettebbek. Annyira nem követem php-t, a symfony2 kódja az tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest