- Fotók, videók mobillal
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8691 üzenetére
Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. Tudom, hogy van ennél jobb megoldás is, pl breakpoint-ot, hasonlókat be lehet tenni, de őszintén szólva nem sűrűn van rá szükségem. TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba. Az integrációval szoktak gondok lenne, de annak meg jobb úgy nekifutni, hogy integrációs teszteket ír az ember ahelyett, hogy elkezdene dokumentáció alapján kódolni.
A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben.
Nekem egyelőre egyáltalán nem világos, hogy mi a hiba, csak annyi, hogy valami nem működik, és nem hajlandó debuggolni, inkább csak találgat. Ennyi alapján szerintem nem lehet semmit kijelenteni.
Szvsz, a wordpress-t procedurálishoz képest nagyon szépen megcsinálták (már amit láttam belőle), minden kapott külön függvényt beszélő névvel, szóval ki lehet igazodni rajta. A dokumentációja is jó. Egyébként azért nem oo, mert még php4-en kezdték fejleszteni. Manapság már vannak symfony-ra meg laravel-re épülő cms-ek, azok valszeg egy fokkal összeszedettebbek. Annyira nem követem php-t, a symfony2 kódja az tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest