- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én kicsivel régebben írtam ide egy HSZ-t, de azóta sem tudtam megoldást találni. Az volt a kérdésem, hogy majdnem a 0-ról 19 évesen hogyan érdemes elkezdeni a programozást tanulgatni? A számítógéphez értek valamelyest, mindig is szerettem bütyülni valamit, az elektronikát szintén nagyon szeretem, de most autószerelőnek tanulok, viszont úgy érzem, nem ez álmaim szakmája és szeretnék megtanulni valami olyan programnyelvet, amivel később el tudok helyezkedni.
Páran írtatok rá történetet, tapasztalatot, azóta utánajártam gondolkoztam, de még mindig nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy mi lenne a legjobb kezdő lépés. Elmentem könyvesboltba is könyveket nézegetni, de egyik sem győzött meg igazán (lehet velem van a gond, de a legtöbb olyan profit szagú volt, és nem túl tanító jellegű)
Üresfejű webmester 0 tudással sok-sok papírral nem igazán szeretnék lenni, inkább valami hasznosat szeretnék véghezvinni.
Esetleg a JAVA amin gondolkoztam, azzal telefonra is lehet fejleszteni gondolom van jövője is. Vagy nagyon rosszul gondolkozom?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óra topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest