Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én kicsivel régebben írtam ide egy HSZ-t, de azóta sem tudtam megoldást találni. Az volt a kérdésem, hogy majdnem a 0-ról 19 évesen hogyan érdemes elkezdeni a programozást tanulgatni? A számítógéphez értek valamelyest, mindig is szerettem bütyülni valamit, az elektronikát szintén nagyon szeretem, de most autószerelőnek tanulok, viszont úgy érzem, nem ez álmaim szakmája és szeretnék megtanulni valami olyan programnyelvet, amivel később el tudok helyezkedni.
Páran írtatok rá történetet, tapasztalatot, azóta utánajártam gondolkoztam, de még mindig nem teljesen vagyok tisztában azzal, hogy mi lenne a legjobb kezdő lépés. Elmentem könyvesboltba is könyveket nézegetni, de egyik sem győzött meg igazán (lehet velem van a gond, de a legtöbb olyan profit szagú volt, és nem túl tanító jellegű)
Üresfejű webmester 0 tudással sok-sok papírral nem igazán szeretnék lenni, inkább valami hasznosat szeretnék véghezvinni.
Esetleg a JAVA amin gondolkoztam, azzal telefonra is lehet fejleszteni gondolom van jövője is. Vagy nagyon rosszul gondolkozom?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest