Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Mondjuk én középiskolában kezdtem tanulni 1-2 évvel korábban...
De azt kell mondjam, akkoriban még viszonylag egyszerű volt a dolgod: elkezdted a BASIC-assembly vonalon, esetleg később belefolytál a Turbo C/Pascal vonulatba (najó, nekem assembly-pl/1-cobol-magic volt), de viszonylag szűk környezet volt az amit meg kellett ismerni a kezdéshez. Ma meg... web, kliens, szerver, adatbázis stb., rengeteg programozási nyelv és környezet... Iszonyatosan szerteágazó tudománnyá vált ez az egész és elég nehéz kitalálni, melyik végén kezdje az ember, ha záros időn belül használni is szeretné a tudását.
Tizenöt év rendszergarázdálkodás után most kezdtem újratanulni a programozgatást Java alapokon, de abszolúte nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármi haszna lesz azt leszámítva, hogy eltöltöm a szabadidőmet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 FE (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, grafit)
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest