Hirdetés
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Én csak hobbiból magamnak tanulgatok programozást.
Eddig html/css/js/php/sqlite -ot tanulgattam.
Pár hónapja az android/java kezdtem el, de az android egy nagy káosz halmaz, és pár app után teljesen elment a kedvem tőle.
Tanultam még arduino/C++ , de az nulla, nagyon semmit használ a C++ ból így mintha nem is tanultam volna.
Python-ba is bele lestem, de az is semmi tudásom van.Azon agyalgatok, hogy most melyik nyelvet tanuljam.
Java, C++, python vagy teljesen újat kezdjek?
Azt nem tudom mit tudok velük csinálni.
Eddig látványos volt, mert pl honlapot készítettem és édesanyám használgatta.
De mire tudnám használni az új nyelvet?Fontos, hogy én csak hobbiból tanulgatom. Semmi nagy projekt.
Kis projektek ami pozitív löketet adnak.
Tehát C++ tuti nem tudnék játékot írni /super mario bros, krakout , nem 3D-s re gondolok/. Gondolom hogy iszonyat nehéz lehet.
Láttam androidra C++ ban is írnak, de arról sincs fogalmam mi merre.Valaki tudna ajánlani mit tanuljak? És azt is mit tudok vele csinálni,
Tudom ez elég bugyuta kérdés, de senkit se ismerek aki akár windowst is tudna telepiteni.
Nekem meg semmi rálátásom a nyelvekre
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest