- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
hiperFizikus #20588 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek.
html/css/js/php/sqlite ezt már kivégeztem.
Eljutottam egy olyan szintre ahol már nem kapok segítséget a kérdéseimre. Próbálkoztam magántanárral is, de nem vállalnak.
Így 3 majdnem kész projektem is megakadt, ezért inkább elengedtem.
Azért kezdtem az androidba, de még egy ilyen tornádó súlytotta területet....A python nem hangzik rosszul. Elég sok mindenben lehet használni. Mivel már bele kóstoltam tudom hogy nagyon könnyű az eleje, tehát be tud húzni, mert van pozitív visszacsatolás.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Én csak hobbiból magamnak tanulgatok programozást.
Eddig html/css/js/php/sqlite -ot tanulgattam.
Pár hónapja az android/java kezdtem el, de az android egy nagy káosz halmaz, és pár app után teljesen elment a kedvem tőle.
Tanultam még arduino/C++ , de az nulla, nagyon semmit használ a C++ ból így mintha nem is tanultam volna.
Python-ba is bele lestem, de az is semmi tudásom van.Azon agyalgatok, hogy most melyik nyelvet tanuljam.
Java, C++, python vagy teljesen újat kezdjek?
Azt nem tudom mit tudok velük csinálni.
Eddig látványos volt, mert pl honlapot készítettem és édesanyám használgatta.
De mire tudnám használni az új nyelvet?Fontos, hogy én csak hobbiból tanulgatom. Semmi nagy projekt.
Kis projektek ami pozitív löketet adnak.
Tehát C++ tuti nem tudnék játékot írni /super mario bros, krakout , nem 3D-s re gondolok/. Gondolom hogy iszonyat nehéz lehet.
Láttam androidra C++ ban is írnak, de arról sincs fogalmam mi merre.Valaki tudna ajánlani mit tanuljak? És azt is mit tudok vele csinálni,
Tudom ez elég bugyuta kérdés, de senkit se ismerek aki akár windowst is tudna telepiteni.
Nekem meg semmi rálátásom a nyelvekre -
lanszelot
addikt
válasz
dabadab #15156 üzenetére
Nem működik
itt az alap oldal, innen le lehet szedni a teljes html file-t /demo/
ha a külsö linket hagyom, működik, ha a notepad++ ba másolt js file-t linkelem, nem működik
Tehát vmi nem jó a js-ben
A név copy paste, mellé raktam, tehát csak a file név kell a link helyére, ezek nem lehetnek gond, a forrás kód lesz rossz, de nem találom mi lehet /mondjuk nagyon kezdő vagyok, nem csoda/igen hibás:
{ "message": "Uncaught ReferenceError: BALKANGraph is not defined", "filename": "https://stacksnippets.net/js", "lineno": 144, "colno": 34 }ezen az oldalon ha letekersz ott van hogy futtatás és ezt a hibát dobja
úgyhogy hagyom, mert ez magas nekem
-
lanszelot
addikt
Hello,
Itt meg van mind a 3 source code, ha bemásolom notepad++ ba, milyen néven kell elmenteni a html, js, css fájlokat, hogy offline működjön?
Mondjuk a html fájl máris kimutat, tehát azt át kell írni, gondolom a js fájlt amit elmentek annak az elérése kerül oda.
Esetleg kell még valamit csinálnom? /fényképek tudom, de az is csak elmenteni, és elérést adni nekik/ Esetleg más?
Nem sikerül működésre bírnom -
lanszelot
addikt
Hello,
GChrome megszüntette a Flash-t.
A gondom az hogy a honlapom egy része arra épül.
Egy családfa weboldsl édesanyámnak /70 éves/
Szó szerint egy fa rendszer, amire lehet közelíteni, távolítani, mozgatni. Mintha egy hatalmasképet nézegetnél, rá közelítesz hogy láthasd a neveket, és ki hogy az egészet, vagy mozgatva haladni az ágon.
Ennyit tud. És ez neki fontos azért készítettem.
Nem tud programokat kezelni..stb. ezt látja és ezért könnyű neki.
Egy programmal generáltsm le, és ha változás van, pl születik vki ismét azzal generálom le.
De ez a progit rég nem fejlesztették tovább, azaz csak Flash be tud ki exportálni.
Hogy tudom ezt valami módon elérhetővé tenni édesanyámnak?
Átkonvertálni vagy vmi.
/Nincs sehol olyan progi ami ilyet tudna./
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest