Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Uj kerdesem lenne. A jatekfejlesztes egyelore hobbi
, meloskent embedded software developerkent huzom az igat.Szoval jelentkeztem egy halozati eszkozoket fejleszto ceghez, ahonnan tulajdonkeppen megkerestek es aztan jelentkeztem
Elmondtam par dolgot az elso koros interjun, benne hogy en bizony csak a felso retegeivel foglalkoztam a halo programozasnak, csomagokkal direktben nem. Azt mondtak nem baj, ott megtanulhatom es szeretettel varnak a helyszinen a kovetkezo korben jovo heten.Na most, kerdesem hogy milyen praktikakat, teruletet nezzek at? Embedded linux alapuak a halozati eszkozeik, ezzel mondjuk pont foglalkoztam par evet (tovabba c++), de azon kivul kivancsi lennek a tanacsaitokra, elsosorban programozassal kapcsolatban. (de akar linuxxal - bammeg ket x? teljes hasonulas? - kapcsolatban is)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, meloskent embedded software developerkent huzom az igat.