Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
De ha ilyen alapon nézzük, akkor gyakorlatilag be kellene szüntetni az összes önkiszolgáló kasszát. Mert ha én lopni akarnék és mernék is, akkor inkább olyan terméket vennék, amit nem kell a kimeneti raktérre tenni, tehát a kosaramban maradhat. Aztán az alá tenném, amit 'ingyé szeretnék elvinni.
axioma: nyilván az én nézetem. Sztem. senki nem csodálkozik, hogy én nem a te nézetedet írom le.
Egyébként maga a funkció benne van. Csak nem egy 1szerű halandó számára, hanem felügyelői kulcs kell hozzá. Innentől kezdve már a határidős érvelésed sem áll meg a lábán...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként maga a funkció benne van. Csak nem egy 1szerű halandó számára, hanem felügyelői kulcs kell hozzá. Innentől kezdve már a határidős érvelésed sem áll meg a lábán...