Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
De akinek hazudnak, abban a jelenben csak annyi történik, hogy valaki mondta. Az lehet igaz is, meg nem is. De az ő jelenében csak a beszéd van jelen.
Elméletben nem számolhatnák fel az egész szálat. Ugyanis adott, hogy mennyi százalékot számolhatnának el hulladéknak(ez függ az adott elem hosszától, és attól is, hogy szélezetlen vagy szélezett fűrészáruról beszélünk). A gyakorlatot persze nem tudom. Lehet, hogy az van, amit mondasz(ill. írsz).
Az a helyzet, hogy minden szakmának(vagy annak titulált dolognak) meg vannak a maga módszerei, hogy hogy vágják át az "ügyfeleket". Pl. ha jól értelmezem, akkor itt is átvágják az ügyfeleket. Mert nem látom, hogy szerepelne ott, hogy a feladat megoldhatatlan. Sőt! Optimális hatékonyságú vágási tervről ír. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy megoldották a problémát. Ez inkább csak valami vágásokat nyilvántartó programnak nevezhető szerintem...>Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban.
Akkor már megint ott tartunk, hogy szükség van-e egyáltalán a gépre ehhez? Mondjuk anno még a másik fórumon abban tévedtem, hogy akkor még nem gondoltam volna, hogy a véletlennel "viszonylag elfogadható" terveket lehet találni. De nem az optimálist.
Itt kérdeztem sztanozs-t, hogy akkor mi a kritérium. Még választ nem kaptam rá. Szerintem az egyetlen elfogadható kritérium az, hogy minél kevesebb és minél hosszabb leeső darabok legyenek. De lehet mondani más kritériumot is. Ha valaki értelmes, és a program számára végrehajtható kritériumot mond, akkor meggyőzhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Padavan firmware
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest