- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
De akinek hazudnak, abban a jelenben csak annyi történik, hogy valaki mondta. Az lehet igaz is, meg nem is. De az ő jelenében csak a beszéd van jelen.
Elméletben nem számolhatnák fel az egész szálat. Ugyanis adott, hogy mennyi százalékot számolhatnának el hulladéknak(ez függ az adott elem hosszától, és attól is, hogy szélezetlen vagy szélezett fűrészáruról beszélünk). A gyakorlatot persze nem tudom. Lehet, hogy az van, amit mondasz(ill. írsz).
Az a helyzet, hogy minden szakmának(vagy annak titulált dolognak) meg vannak a maga módszerei, hogy hogy vágják át az "ügyfeleket". Pl. ha jól értelmezem, akkor itt is átvágják az ügyfeleket. Mert nem látom, hogy szerepelne ott, hogy a feladat megoldhatatlan. Sőt! Optimális hatékonyságú vágási tervről ír. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy megoldották a problémát. Ez inkább csak valami vágásokat nyilvántartó programnak nevezhető szerintem...>Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban.
Akkor már megint ott tartunk, hogy szükség van-e egyáltalán a gépre ehhez? Mondjuk anno még a másik fórumon abban tévedtem, hogy akkor még nem gondoltam volna, hogy a véletlennel "viszonylag elfogadható" terveket lehet találni. De nem az optimálist.
Itt kérdeztem sztanozs-t, hogy akkor mi a kritérium. Még választ nem kaptam rá. Szerintem az egyetlen elfogadható kritérium az, hogy minél kevesebb és minél hosszabb leeső darabok legyenek. De lehet mondani más kritériumot is. Ha valaki értelmes, és a program számára végrehajtható kritériumot mond, akkor meggyőzhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Trollok komolyan
- Serviio
- 3D nyomtatás
- Peugeot, Citroën topik
- Linux Mint
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest