- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
A teszt oké, ez nálunk is megvan (kis cég), általában review is van egy más kódján, de nem mindig van rá idő/szabad kapacitás sajnos. Bár a mostani projektek jók, de a régebbiekben sok a szemét már.
"Mert Java-ban a 'final' keyword rendkivul 'gyenge' konstrukcio, es lenyegeben (lokalis valtozok eseten) csak zaj, haszna nincs. Az lehetne a haszna, hogy veletlenul ujradefinialod, pedig nem akartad (de ilyet kb. senki nem latott)."
Jogos, bár én inkább konstansként gondoltam rá mindig, illetve hogy ne legyen felülírva az értéke. Mondjuk javaban (bár hosszú évek óta nem foglalkoztam vele, akkor is java 6 vagy 7 androiddal, valószínűleg ez már nincs így), elég elhibázott dolognak tartottam, hogy a paraméter változó nem final alapból, utáltam kiírkálni (itt viszont volt, hogy elfelejtettem és felülírtam az értéket véletlen) .
Minimális haszna van, csak nem értettem, hogy miért "ördögtől való" nálatok, bár amiket leírtál élhető dolgok, csak csodálkoztam.
De akkor csak annyi a baj vele, hogy "zaj", azt hittem valami egyéb oka van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest