Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Nem ment át....nem a nick-el van a bajom, hanem ezzel: maguknak programozónak nevező nick
Már többször leírtad, ha nem is közvetlenül csak becsomagolva, hogy aki nem oszt meg itt idegenekkel szupcsi kódokat, az a te szemedben nem is programozó. Amit nem értek, mert ez nem a segítség kezdő programozóknak topik, hanem A programozás topik, ahová leginkább ebben a szakmában dolgozok járnak. Minden másra ott a gugli, aki azt nem tudja használni, az inkább ne menjen programozni.
Most én is rinyáhatnék itt napokig, hogy nem tudjuk beüzemelni az azure ad-t flutterben, mert vagy out of date, vagy csak nem megy, vagy vagy vagy. De ilyen nem egy van egy évben, hanem hetente 3.
Raádásul én még nem emlékszem olyanra, hogyha valaki berakja ide a kódját és tesz fel kérdést, akkor ne kapott volna segítséget. De a írjá má egy progit nekem, nem nagy úgy hozzáállással nehéz mit kezdeni, ha még arra sem veszi a fáradtságot az illető, hogy legalább egy nyamvadt excel megnyisson és belefirkáljon valamit. Hanem csak a rínyálás megy, meg a követelzőzés, meg a ezekaprogramozók.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest