- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Amint irtam, nem vagyok programozo, ezt is csak odavakkantotta valaki, hogy ehhez ez a legjobb, mert kis meretu ingyenes adatbaziskezelo, amit C++ vagy C# vagy python vagy akarmilyen mas programmal lehet kezelni.
Webes keresesekkel megtalaltam, hogy erettsegire milyen adatbaziskezelesi feladatok vannak, hat azok nagysagrendileg bonyolultabbak, pl. egy konyvtari nyilvantartas vagy ettermi rendeles nagysagrendnyivel bonyolutabbnak tunik a szamomra.
Azokra van egy-ket oraja egy kozepiskolasnak, nem gondolnam, hogy egy tapasztalt programozonak tobb ido kellene ehhez:Itt kell negy lista: nevek, helyszinek, esetek es temak, illetve kezdo es befejezo idopont es kesz.
Mind a negy listanal eleg egy sor, pl. nev vagy cim, es egy masik sor kiegeszito szovegkent szukseg szerint, semmi csicsa, nem kell se tucatnyi telefon meg egyeb marhasag, cimnel se kell iranyitoszam meg egyeb kodok, eleg odairni a hely nevet es legfeljebb a masik sorba egy megjegyzest, pl. utcanev es szam es "bejarat az udvarbol", attol kezdve be van azonositva.
Egyiknel se kell szaznal tobb adatot eltarolni, sot, talan meg a fele is elegendo, a legkisebb pendrajvon elferne az egesz.
Persze, laikuskent jutottam eddig, azert keresek programozot, ha van jobb otlete, hogy pl. nem is kell sqlite se hozza, csak C# vagy python listakkal megoldhato, legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest