Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

Sokkal szarabb lenne az osszes modern webapp ha meg jquery futna alatta, nem hinnem hogy pont a react lenne a hdd, minimalis az apija es nem talalkoztam meg az overheadjevel nagyon edge-casek kivetelevel ahol azert volt egy page lassu mert szimplan szar volt a react kod, az pedig nem a fw hibaja :D

Az meg hogy kinek mi katyvasz az szubjektiv, a reactban van a leheto legkevesebb magic a 3 nagy fw kozul, minden szintiszta js a te oldaladrol. dolgoztam vue-val es nekem nagyon nem fekudt a htmlbe random vue-s attributumok irkalasa :D

Szerintem a deklarativitasa miatt szeretik ennyire emberek, pofon egyszeru es nagyon keves kodot igenyel a legtobb reaktiv dolog, sokkal jobb megkozelitest hasznal a hook-ok ota mint a tobbi megoldas, vegre nem a keretrendszer fuggvenyeit kell megtanulnod es azokra lebontanod a feladatod, hanem egysegbezart egy adott tevekenyseget teljesen lekezelo effekteket stb hasznalsz.

Ha megnezed az uj facebookot, a twittert, barmely nagyobb netes ujsagot, a netflixet vagy a mostmar eleg nagy szamu random marketing landing paget, mindenek csak nem lassuak :D

Új hozzászólás Aktív témák