- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Sokkal szarabb lenne az osszes modern webapp ha meg jquery futna alatta, nem hinnem hogy pont a react lenne a hdd, minimalis az apija es nem talalkoztam meg az overheadjevel nagyon edge-casek kivetelevel ahol azert volt egy page lassu mert szimplan szar volt a react kod, az pedig nem a fw hibaja
Az meg hogy kinek mi katyvasz az szubjektiv, a reactban van a leheto legkevesebb magic a 3 nagy fw kozul, minden szintiszta js a te oldaladrol. dolgoztam vue-val es nekem nagyon nem fekudt a htmlbe random vue-s attributumok irkalasa
Szerintem a deklarativitasa miatt szeretik ennyire emberek, pofon egyszeru es nagyon keves kodot igenyel a legtobb reaktiv dolog, sokkal jobb megkozelitest hasznal a hook-ok ota mint a tobbi megoldas, vegre nem a keretrendszer fuggvenyeit kell megtanulnod es azokra lebontanod a feladatod, hanem egysegbezart egy adott tevekenyseget teljesen lekezelo effekteket stb hasznalsz.
Ha megnezed az uj facebookot, a twittert, barmely nagyobb netes ujsagot, a netflixet vagy a mostmar eleg nagy szamu random marketing landing paget, mindenek csak nem lassuak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest