- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
A kérdésem nem feltétlen szoftver, inkább hardverfejlesztéssel kapcsolatos ezért elnézést, ha rossz helyre írom.
A kérdés az lenne, hogy hogyan oldom meg azt, hogy egy PC-től teljesen független nyomógomb, vagy kapcsoló hatására a PC-n valami történjen. Addig eljutottam, hogy kell hozzá egy programozható eszköz (PIC, Arduino, stb) és végülis az fog a PC-vel kommunikálni, de azt nem tudom, hogy hogyan kellene megoldani magát a kommunikációt, illetve hogy ezt én Windows-ban hogyan fogom észlelni. Az a gyanúm, hogy egy programot kell majd írni ami Windows alatt fut és kommunikál az Arduinoval. Szóval ezt kéne tisztába tenni, mert úgy érzem ebben el vagyok veszve.
Nagyon röviden megfogalmazva szeretnék (majd idővel) létrehozni egy olyan sok gombos eszközt aminek a gombnyomásaira különböző funkciókat tudok tenni.
Segítségként tökéletes egy könyv, leírás, oktató video (sorozat), csak annyira alap amit szeretnék tudni, hogy nem tudok hogy rákeresni.
Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest