- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
A kérdésem nem feltétlen szoftver, inkább hardverfejlesztéssel kapcsolatos ezért elnézést, ha rossz helyre írom.
A kérdés az lenne, hogy hogyan oldom meg azt, hogy egy PC-től teljesen független nyomógomb, vagy kapcsoló hatására a PC-n valami történjen. Addig eljutottam, hogy kell hozzá egy programozható eszköz (PIC, Arduino, stb) és végülis az fog a PC-vel kommunikálni, de azt nem tudom, hogy hogyan kellene megoldani magát a kommunikációt, illetve hogy ezt én Windows-ban hogyan fogom észlelni. Az a gyanúm, hogy egy programot kell majd írni ami Windows alatt fut és kommunikál az Arduinoval. Szóval ezt kéne tisztába tenni, mert úgy érzem ebben el vagyok veszve.
Nagyon röviden megfogalmazva szeretnék (majd idővel) létrehozni egy olyan sok gombos eszközt aminek a gombnyomásaira különböző funkciókat tudok tenni.
Segítségként tökéletes egy könyv, leírás, oktató video (sorozat), csak annyira alap amit szeretnék tudni, hogy nem tudok hogy rákeresni.
Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest