- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp #10510 üzenetére
Hat, kit mi.
Altalaban az analizis, linearis algebra, formalis nyelvek nevu virusokhoz kotheto a halalos aldozatok minimum 70%-a. Talan meg az algoritmusok, bar az nagyon konnyu, ha jo a gyakvezed es ertelmes peldakat tud mondani a mikor-mit-miert-hogyan-mivel-miben kerdesekre.
Ezen felul mondjuk 10% siman a lustasag aldozata lesz, a maradek meg szepen eloszlik a kreten, soha-a-budos-eletben meg egyszer nem fogod latni tipusu targyak kozott.
Illetve van par szazalek, aki ugy jar, mint en, es ki se tudja deriteni, hogy el tudna-e vegezni ha akarna, mert ugy hozza az elet, hogy az egyetem vege elott el kell kezdenie dolgozni. Hala az egnek en nem (csak) az egyetemen oktatott dolgok tanulasaval, bulizassal es rezbaszassal toltottem az idomet, hanem programozni is megtanultam egy alap-kozepes junior szinten, amig ott voltam.Ja, es hogy a szazalekok melle konkret szamokat is kapj: Nalunk ha 500an kezdtek, es ebbol 30 a vegen kapott papirt max egy ev csuszassal, az mar egy eleg jo evfolyamnak szamitott. Ez konkretan 2005, ELTE, progmat (5eves, meg nem osztott kepzes). Ugyan az, mint a mostani proginf, csak kevesebb programozas, joval tobb es kemenyebb matek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okos Otthon / Smart Home
- Witcher topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- KEF Q550 Fekete hangfalpár garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest