Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp #10365 üzenetére
Változó, pozíciótól függ. Leggyakrabban van feladat, ez lehet otthoni, lehet helyszíni. Utóbbi lehet papíron. Na, azt én sem szerettem. Értem, hogy mire való, de akkor sem.
#10367: ha nem érzed, hogy ez az álomszakmád, akkor válts még időben. Egyébként én sem érzem annak. Szeretem, de sokszor vagyok úgy vele, hogy ma már másképpen döntenék. Illetve én imádok "magamnak" fejleszteni, a robot meló nem az én világom.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Melyik tápegységet vegyem?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest