- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
általában a programozás számomra új terület, autodidakta módon tanulom jelenleg a php, js kombót. igazából sok átfedést látok ami jó, de amit most meg szeretnék valósítani, nem vagyok benne biztos, hogy ezek megoldják. adott egy .dat file sok adattal. a sorok között előfordul belső sortörés amiket haladóbb text editorokkal helyre tudok hozni aztán csv stb mehet tovább kollégáknak. én viszont szeretnék létrehozni egy programot, amibe belehúzom a dat motyót majd a végén kiköpi a megfelelően konfigolt csv fájlt és a usernek csak azt kellene kiválasztania, hova mentse el. lehet, hogy ez nagyon nehéz egy teljesen kezdő számára, lehet hogy nem. azért szeretném ezt megvalósítani, mert egyrészt van rá motivációm másrészt egy számomra érdekes probléma megoldása lenne és talán ezen az adott nyelv is jobban menne. gondoltam excel makróra, valami php okosságra, nem tudom mi lenne az igazi. szóval ha az utat meg tudjátok mutatni onnantól talán már a google is segít. időlimit nincsen a projektre : )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest