Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet, vagyis hasonlót. Igazából ez lenne a kérdésem, hogy jó topicban vagyok-e mert a dobozán most néztem, az enyém pontosan: Multipad 8.0 Ultra Duo. Ez jobb vagy rosszabb annál, amiről ez a topic szól?
Egyébként nagyon bejön a kütyü, volt már egy pár tablet a tulajdonomban (myaudio series 7, iPad 2, meg még egy harmadik aminek a márkája passz, de eddig komolyan mondom ez a legelengánsabb megjelenésű az összes közül és teljesítményre is elé ütősnek tartom ebben az árkategóriában. Nekem gyárilag 4.0.4 volt rajta, de az volt az első, hogy OTA frissítettem, 4.1.1-re ahogy bekapcsoltam. Frissítés után pedig egyből feldobálta magának a Facebook-ot, Flasplayert és még egy csomó hasznos appot. Nekem a kijelzője kifejezetten tetszik, szerintem nagyon szép! A betekintési szög egy baromság, mindenki ezen lovagol, de ez nem egy plazma tv-ez egy "egy személyes" kütyü amit könnyedén felemelsz és szemből tudod nézni, nem fektetve síkból kell bambulni, huzamosabb ideig úgyis mindenkit tuti szemből nézi...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest