Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cassius.clay

senior tag

Sziasztok!

Ma vettem egy ilyet, vagyis hasonlót. Igazából ez lenne a kérdésem, hogy jó topicban vagyok-e mert a dobozán most néztem, az enyém pontosan: Multipad 8.0 Ultra Duo. Ez jobb vagy rosszabb annál, amiről ez a topic szól?
    Egyébként nagyon bejön a kütyü, volt már egy pár tablet a tulajdonomban (myaudio series 7, iPad 2, meg még egy harmadik aminek a márkája passz, de eddig komolyan mondom ez a legelengánsabb megjelenésű az összes közül és teljesítményre is elé ütősnek tartom ebben az árkategóriában. Nekem gyárilag 4.0.4 volt rajta, de az volt az első, hogy OTA frissítettem, 4.1.1-re ahogy bekapcsoltam. Frissítés után pedig egyből feldobálta magának a Facebook-ot, Flasplayert és még egy csomó hasznos appot. Nekem a kijelzője kifejezetten tetszik, szerintem nagyon szép! A betekintési szög egy baromság, mindenki ezen lovagol, de ez nem egy plazma tv-ez egy "egy személyes" kütyü amit könnyedén felemelsz és szemből tudod nézni, nem fektetve síkból kell bambulni, huzamosabb ideig úgyis mindenkit tuti szemből nézi...

Új hozzászólás Aktív témák