Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet, vagyis hasonlót. Igazából ez lenne a kérdésem, hogy jó topicban vagyok-e mert a dobozán most néztem, az enyém pontosan: Multipad 8.0 Ultra Duo. Ez jobb vagy rosszabb annál, amiről ez a topic szól?
Egyébként nagyon bejön a kütyü, volt már egy pár tablet a tulajdonomban (myaudio series 7, iPad 2, meg még egy harmadik aminek a márkája passz, de eddig komolyan mondom ez a legelengánsabb megjelenésű az összes közül és teljesítményre is elé ütősnek tartom ebben az árkategóriában. Nekem gyárilag 4.0.4 volt rajta, de az volt az első, hogy OTA frissítettem, 4.1.1-re ahogy bekapcsoltam. Frissítés után pedig egyből feldobálta magának a Facebook-ot, Flasplayert és még egy csomó hasznos appot. Nekem a kijelzője kifejezetten tetszik, szerintem nagyon szép! A betekintési szög egy baromság, mindenki ezen lovagol, de ez nem egy plazma tv-ez egy "egy személyes" kütyü amit könnyedén felemelsz és szemből tudod nézni, nem fektetve síkból kell bambulni, huzamosabb ideig úgyis mindenkit tuti szemből nézi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Premier előzetest kapott a Metal Eden
- Minecraft
- OLED TV topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest