- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Huawei P30 - kell ennél több?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azert is irtam anno,shopbol online rendelve,ha minden oke megtartod ,ha gondod van vele vissza a feladonak....fizetett mar a conflex vagy legalabb levasarlasi megjott mar? Fenyegesd oket a fogyasztovedelemmel illetve feljelentessel a vasarloktudatos megtevesztese miatt (csalás miatt) ha sokat akadekoskodnanak ,odaat az overmax forumon van egy email cim annak a conflexesnek irj,allitolag nagyon korrekt modon all a problema megoldasahoz...
Tippert meg szivesen ,azert van a forum hogy segitsuk egymast -
-
hamikike
tag
Semmi gond, megértelek, én is végig szenvedtem két példánnyal, csak én figyeltem a 3 napra és éjjel nappal nyüstöltem, de mindkettőt (overmax!!) már a harmadik nap délelőttjén visszavittem és visszakértem a pénzt, mondván többet nem próbálkozom (olyan szinten fagyott, hogy végképp nem indult többet). Ezt már biztonsági okokból shop-ból rendeltem, és házhoz szállíttattam (bár 5 km-re volt az átvevő hely, de a 8 nap miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest