Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #254 üzenetére
nem jött hiba javítás. Én egy magot nem érzékelek. Teszt alapján is kettő fut....nem tudtam jobb készüléket találni. 1Gh-en megy. Mivel nagy erőforrást nem használok, így jó.
-
Abris
csendes tag
válasz
rozsahegyir3 #254 üzenetére
Nem még nem jött. Vagyis én nem látok a hivatalos honlapon december óta frissítést, és a fórumon se írtak róla. Ha lenne valami custom rom hozzá legalább
-
Departed
őstag
válasz
rozsahegyir3 #181 üzenetére
Mennyin van a fényerő?
-
daninet
veterán
válasz
rozsahegyir3 #153 üzenetére
ezt alapvetően nehezen tudom elképzelni, mármitn, hogy 15óra alatt nem esik az akku. Itt arról van szó, hogy nem jól kalibrált az akku. Az utolsó 10% úgy fog elszaladni, hogy észre se veszed
Erre van cwm alatt a wipe battery stats, utána általában jó. -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
rozsahegyir3 #154 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=OnoNITE-&feature=youtube_gdata_player
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #145 üzenetére
Milyen fülest használsz? Mint volt Overmaxos megkérnélek, hogy teszteld a készüléket.! Elsősorban a hang miatt kérném, És legalább HD-s filmet nézz meg, hallgass meg rajta.Köszönöm!
-
válasz
rozsahegyir3 #145 üzenetére
Gratula hozza,s remelem nem lesz gondod vele,mondjuk az overm utan minden csak aldas lehet...a music volume eq kiprobalhatod még erosites teren,van benne kulon szofveres utanerosites...sajnalom hogy a sam nem jott ossze,de a brandeltek kozt a legjobb valasztas a prest...remelemmigazolja is majd ezt a hirnevet...
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #110 üzenetére
Felejtsd el ezt is az Overmax után...
-
hamikike
tag
válasz
Szerintem az egy szerencsétlen példány.
-
rabbitfriend
tag
válasz
Ez is gáz...Hát akkor ez a készülék is kiesett? Ami bosszant, hogy vettem hozzá egy kis Genius beépített akksis hordozható, USB-n feltölthető ( aktív!!)gömb hangszórót.. A mobil telefon 3,5-ös kimenetén üvölt, jó minőségű a hang...A laptopnál szintén....A Prestigiónál minden maxon van, és még a relatíve hangosabb youtube is nagyon gyér...Ez már tényleg őrület...Az összes brandelt kínai szar mehet a p...ba....
-
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #109 üzenetére
Egyszerűen kicsi a kijövő hangteljesítmény. Van persze különbség filmek, youtube zenék között...De max. 15%-os eltérés lehet. A külső hangszóró halk, de fülessel is gyenge a hang. Nagyobb zajban már alig hallható....( AKG 412P - nagyon érzékeny fejhallgatóval ráadásul.....125db!!!) . Kis millió progit töltöttem le hangerő javításra...vagy 10 féle video playert kipróbáltam...Érdekes, a demo anyag az hangos! Vajh miért?! Játékot nem használok.Azt nem tudom...
-
hamikike
tag
válasz
rozsahegyir3 #103 üzenetére
Nem tudom igazából mit láttál, de nálam a 4.0.? oprendszerben ha nyomva tartottam egy ikont (pl. át akartam helyezni), megjelent egy rácsháló, de ez csak pozicionáló célzattal.
4.1.1 -re frissítés után ez eltűnt Szerintem ez szoftveres dolog és nem hiba volt! Én pl. hiányolom. Az előttem szóló azért nem látja, mert ő már 4.1.1 -el kapta (ha jól emlékszem).
Kérdés te mit láttál! -
rabbitfriend
tag
válasz
rozsahegyir3 #103 üzenetére
Nem!
-
Abris91
csendes tag
válasz
rozsahegyir3 #98 üzenetére
Jóóó, lebuktam
Most még először írtam az rbnetnek egy mailt, hogy miért nem vagyok megelégedve a termékkel stbstb. Azt azért még megvárom, hogy válaszoljanak rá. Ha elutasítják, akkor go conflex és csereutalvány. Eddig úgy hittem a csereutalványt csak ilyen Overmax-os termékre költhetem el utána, ezért nem ez volt az első lépésem. Még jó, hogy írtál, köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged