Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
Köszönöm a válaszod! Az AnTuTu nekünk is 1512 MHz-et írt, de ezek szerint az nem terheléssel teszteli, hanem szimplán kiírja milyen a proci. Az említett stresszteszten viszont rögtön kibukott mindenkinél, hogy valójában max. 984 MHz-en megy ám és talán kernel szintű a korlátozás, mert nem igazán lehet fentebb tornázni performance2 módban sem (bár valaki mintha említette volna, hogy sikerült (vagy csak vélemény volt) valamit elérni, de fagyott rögtön ill. van egy olyan sejtésünk, hogy ezen felül a korai lemerülés is következménye lenne az eredeti órajelnek az egyéb bibik mellett).
Szóval az nekem is vili, hogy nem ugyanaz a proci, viszont egy ilyen Prestigio lenne a másik opció (vagy egy a korlátozott teljesítménynek megfelelő készülék IPS panellel, ami nem kerül 2x annyiba, mert nekem végül is éppen az a teljesítmény is lenne, ugyanis csak olvasásra, netre, ritkán filmre kell) és azért érdeklődtem volna, nehogy megint belefussak ilyesmibe (érdekesség, hogy az itteni Overmax topicon kívül eddig még külföldi fórumokon sem igazán akadtam rá erre a bűvös 984 MHz-re).
Sőt időközben azért is hálás lennék, ha esetleg egy ilyen PDF-fel is letesztelné valaki, mennyire boldogul vele. Az Overmax gyári PDF olvasója kifagyott tőle, az Adobe Readerrel éppen-éppen lehetett használni (tény, hogy egy PC-t is megdolgoztat).Hozzád hasonló helyzetben voltam egyébként én is, csak az Overmax mellett döntöttem az IPS panel, kedvezőbb ár (ez sem utolsó szempont, főleg diákként), a tok, a bár csak 1 év, de az általam vásárolt helyen szintén háztól-házig gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Tomato firmware
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Tesla topik
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest