- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Tegnap délután 4-5 óra körül nagyon lassú volt a net.
~1,5mbps sebességet mértem 20 helyett
feltöltési sebességre hibát írt a speedtest. Facebook oldalukat megbírtam nézni, nem írtak karbantartást erre a napra.Ma megint ez volt kb ugyanilyen időpontban.
De nem ez a pláne.
Gyári visszaállítást csináltam a telefonon. Újraindulásnál be kell jelentkezni a google accal aztán letölti azokat az appokat, amik fent voltak.Na mikor újraindult a telefon - pontosan akkor - vettem észre a gépen, hogy megint lassú a net.
Belépni sem tudtam, nem hogy leszedni az appokat.Mivel így nem tudtam használni a telefont ezért el kellett mennem haverhoz, hogy le tudjam szinkronizálni a telót. (ő Thome-os)
Kib*szottul felidegesített.
Ilyenkor legszívesebben anyáznék nekik a facebookon, de szerencséjükre mire tudtam volna addigra lenyugodtam.
Annyira kedvem lenne kib@szni velük valahogy, lejáratni őket facen vagy valami, mert most nagyon felment bennem a pumpa
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest