- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
peterszky #55 üzenetére
Egyszer írtam nekik a lucasarts.com fórumba, elutasítottak, hogy európaiakkal nem foglalkoznak.
na azért ez durva... főleg fórumon
lehet azóta megváltozott az álláspont, én még 2000-ben írtam nekikamúgy ha LA játékkal játszol, ne natívan, hanem a ScummVM-mel tedd, csomó "szépítő" szűrő van benne, anno írtam róla cikket a Linuxvilágba (a honlapjukról ingyen letölthető)
-
doc
nagyúr
válasz
peterszky #53 üzenetére
igen, Hansra gondoltam, úgy voltam vele hogy még egy-két óra játék és talán vége, erre egyszer megjelenik és annyi...
a másodikkal még nem játszottam (egyszer nekikezdtem, de csak pár percem volt rá, talán majd ha nagyon ráérek egyszer...)A Dig meg isten, én egy vidéki kisvárosban, Ajkán teljesen véletlenül láttam meg egy apró kis garázsbolt polcán a dobozos verziót, de akkor már egy rekesz sör vérdíjat tűztem ki rá, bármilyen formában (akkoriban még a Napster is csak éledezett, nem hogy torrent oldalak meg hasonlovak). olcsón megúsztam, 2ezerért megkaptam
neked is a "hologramszerű" dobozos változat van meg (ami olyan faszán veri vissza a fényt)? sajna a kartondoboza már nem tudom hogy hol van
Magát a játékot meg durva nevek fémjelzik (a kiadó Lucason kívül pl. Spielberg, Orson Scott Card, stb. a főszereplő szinkronhagja pl. a T2-ből ismert T1000-est játszó színész, stb)
állítólag Spielberg azért nem csinált belőle filmet (pedig akart) mert az akkori technikával túl drága lett volna. mondjuk azért voltak akkor is igen látványos SF-k, de tény hogy ez nem kispálya
azt hiszem elő is veszem, gyorsan végig tolom még egyszer
emlékszem, elakadtam a vége felé egy résznél, és írtam a kiadónak vmi supportos e-mail címére (elküldve a savegame-t), amire nagyon gyorsan válaszoltak, tök jól leírták hogy hogyan tudok továbblépni, meg a maradék végigjátszást is, nagyon szimpatikus húzás voltLA-ból nekem a Dig-en kívül a Full Throttle van meg (nekem is a Classic DVD-tokos), meg egy német nyelvű gyűjtemény CD, Indiana 3, Monkey 1, Loom, Zak McKraken, Maniac Mansion
de jó kis játékok is voltak ezek... (pontosabban még mindig azok!!)
-
doc
nagyúr
ha jól emlékszem, nekem mindkettő EVM-es kiadásban van meg, szóval létezik ilyen, adj fel hirdetést itt a PH-n
bár az enyémnek az egyik cd széle "rohadásfoltos", de persze mire megvettem, már megvolt otthon a "biztonsági másolat" szóval nagy kár nem ért (ettől függetlenül a cd olvasható, csak azon a részen elég lassú)
mondjuk összeraktam egy BS1-2 Linux DVD-t, szóval úgysem használom a CD-ket -
doc
nagyúr
válasz
Sirandrish #22 üzenetére
nyugi, még csak most lett megnyitva
amúgy nyilván érdeklődéstől függ...a scumm-hoz egyébként letölthető ingyenesen a scummvm honlapjáról a Beneath a Steel Sky és a Flight of the Amazon Queen. mindkettő csak a scummvm alatt futó formában, de teljes, hiánytalan verziók
ha valakit érdekel, írtam egy rövid ismertetőt a scummvm-ről és picit a használatáról is a Linuxvilágba
cikk -
doc
nagyúr
jó topic!!
nekem hatalmas kedvencem a két Broken Sword rész. sőt, aki esetleg nem tudná, készül hozzá egy rajongói változat: BS2.5
nagy kedvenc még a The Dig, amiből Spielberg azért nem csinált filmet, mert túl drága lett volna
helyett készült egy játék a Luacastrs-nál, olyan nevekkel mint pl. Orson Scott Card...
természetesen a fent említett játékok ott üldögélnek a polcomon, büszke vagyok mindegyikre
ráadásul a Dig-ből még az eredeti, dobozos változat van meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged