- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Nekem azthiszem a UK dobozos lesz. Plussz ma egy ismerősöm megnyert egy ebay aukciót, ami másik nagy kedvencem (LA kaland), ahogy itt lesz publikálni fogok róla fotókat, addig lehet tippelni, hogy mi az
mod.:Ő az, ez volt az aukció képe
ScummVM-et én is használom, nagyon jó kis program, telefonomon is fenn van, jól jön az egyetemi előadásokon
-
peterszky
őstag
Én a Syberia vége felé már szinte vártam, hogy mikor tűnik fel Hans. A történet is arra vezetett rá, hogy Aralbadban fogunk találkozni, onnan volt az utolsó levél, másodszorra is visszatértél, tehát minden passzolt a "fináléra"
Dig:
Még nem tudom, hogy melyik kiadás, mert egy ismerősöm rendelte, ott van már nála, csak még nem tudtunk találkozni. De gondolom, hogy nem sok dobozos kiadás volt belőleNevekről hallottam, tényleg nem kispályás játék ebből a szempontból.
Zehn Adventures CD-k nekem is megvannak, ha minden meglesz, akkor német vagy osztrák ebayen elpasszolom, 40 euró környékén szokták venni.
LA support:
Egyszer írtam nekik a lucasarts.com fórumba, elutasítottak, hogy európaiakkal nem foglalkoznak. -
peterszky
őstag
Hirtelen jött a vége? Gondolom Hans feltűnésére gondolsz, vagy tévedek?
LA kalandok: A legtöbb itthon figyel a polcon, némelyik több példányban is
(pl.: Full Throttle: első dobozos + német cd tokos + la classic dvd tokos). Egyedül a The Digbe nem kezdtem még bele, de vizsgák után nem fog elmaradni
(főleg, hogy most sikerült végre egy dobozos példányt is beszerezni UK-ból). Az intróját megnéztem, az fantasztikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest