- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Még egyszer leirom akkor!
Van egy használt OP, amin van valami, amit le kell mentenem.
Van egy kicserélendő OP(nem ugyanaz amit előbb irtam) ezen szintén van egy futó projekt, ami megvan PG-n is!Előbb irtam hogy CSAK MPI játékos!
Ha kiválasztom a transzfer MPI módot a projekt menüjéből elfogadom enterrel, újraindul az OP, világít minden gomb, és bebootol és ott akkor irja először a felső sorába hogy startup key, majd továbblép, és irja hogy up+ESC-et nyomjak, de a transfer failed....aztán bejön valami szinte üres kép, de még megint nyomom a fel+ESC-et , akkor jön be az ahol be tudom állítani az átvitelis sebességet Baud-ba, majd ha azt enterrel elfogadom szintén újraindul...
Tudom hogy jó a te leírásod, de soros porttal nem tudok dolgozni mert mint már irtam CSAK az MPI játékos.
Honnét tudom hogy a transfer módban vagyok?? Ha leokézom, újraindul és vár amíg esc-el ki nem lépek abból a módból, és ez alatt kell hogy elvileg le tudjam menteni a projektet az OPről?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest