- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor profi iPhone másolásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesssz
csendes tag
Hi'' Ja no!
Szerintem azért nem kell annyira beparázni. 100-as ból már egy elég okos vezérlőt ki lehet hozni, már csak az a kérdés, hogy hány I/O val kellene rendelkeznie. A GE-Fanuc Ic200udd110-es tipusa is ezen ár körül van.16/12 io val rendelkezik. Sajna egy ideig ezt erőltették nálunk mert a'' mi kutyánk kölyke'', de nekem ennek ellenére sem a legszimpatikusabb. Viszont egyszerű hozzá kábelt készíteni. Hasonló árban van az Omron CPM1A-tipusa ami ugyancsak el van látva a programozó porton kívül sorossal.........hát ehhez sem egy nagy tudomány a kábelgyártás
A Logo!-ra visszatérve: pár hete építettem be vagy 7db-ot. Ezek egyszerű kis vonalkódkiértékelők, tekercslefejtők valamint hegesztőgép tárgymegfogó hengerek működtetését végzik. Az ára darabonként asszem nem érte el a 30 ropit.
Egy hátrány, hogy egyszerű feledatokra alkalmas, viszont még ezek is rendelkeznek 2 analóg bemenettel a 8-ból. Analóg bemeneteknél naradva: én spec nem vagyok egy nagy mágus de nem találkoztam a legegyszerűbb vezérlők közt sem olyannal amelyiknek ne lett volna analóg bemenete (lehet, hogy ez csak az én tapasztalatlanságomból ered).
Az más lapra tartozik, hogy nem mindegyik alap tipus tudja lekezelni az analóg bővítményt.
Remélem sikerült most jól összekavarni Téged
Ja + 1 MPI: ha jól tom az szabványos adatkommunikációs interfész........amit a cégek ''saját szabványaikra szeretnek formázni''
Üdv. Karesssz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Ingatlanos topic!
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest