Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Micsoda cicaharc folyik a Microsoft és a Sony között a Call of Duty miatt! [link]
Nevetséges, és szánalmas.
Phil Spencer nagyon ravasz húzással tárta a nyilvánosság elé ezt a dolgot. Mert amit a Sony és Jim Ryan-ék csinálnak, az vérciki. Annyira nevetnék, ha a Microsoft azt mondaná, hogy rendben, megígérjük, hogy sosem lesz Xbox exkluzív a Call of Duty, de akkor ti is tegyetek elérhetővé Xbox-on, minden, a jövőben megjelenő Naughty Dog játékot.2029 utánról van szó. És a Sony nem áll neki egy saját FPS franchise felépítésének, hanem inkább rinyál? Tudom, tudom a Call of Duty név az mennyit is jelent. De a játékok színvonalát azért nem lenne nehéz túlszárnyalni.
És én annak fényében sem értem ennyire a Sony reakcióját, hogy ha nem is lesz Xbox exkluzív a Call of Duty. A Game Pass-ba kerülése, így is rohadt nagy érvágás lesz a Playstation-nek. Szóval valamivel akkor is kellene készülni a CoD ellen. Vagy ki kell vásárolni a Dice-t az EA-ból, és ismét lábra állítani őket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest