Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
snots #105903 üzenetére
Teljesen jogos a kérdésed!
Bizonyára nem vagyunk egyformák, én máshogy látom, de amit leírtál teljesen érthető.
Magam részéről én biztosan nem gyűjtenék videojátékra, na jó legfeljebb pár hétig..
A fiatalok más tészta, ott nyílván nyári munka stb...Engedd meg, hogy egy konkrét példával válaszoljak:
Van egy kollégám, akinek igencsak korlátozottakat az anyagi lehetőségei.
Néhány hónapja kitalálta, hogy neki PS5 kell, gyorsan próbáltam lebeszélni, mert tudom, hogy el van adósodva, a fiának nem egyszer párom készít ebédet, mert ha nem, a gyerek húst nem eszik Isten tudja mennyi ideig.Na vett egy lemezes gépet használtan valahonnan..
A helyi konzolboltosnak az agyára megy, mert mindent igyen akar... megvette a GT7-et, és azóta ezt örjöngi, hogy neki nincs pénze kocsikat venni, meg hogy ő megvette az alap játékot stb...Gyakran vissza vissza tér ez a jelenség a fórumokon is, mert sokkal nagyobbak az elvárásai (néha már irreálisan) akiknek komoly megterhelést jelent kiperkálni az adott összeget.
Ez a jelenség úgy egyébként mindenhol megfigyelhető, nem csak játékok terén, persze érthető okokból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest