- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
válasz
markknight #196212 üzenetére
Nálam dettó.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #196156 üzenetére
Nem kötelező élni a lehetőséggel, csak szólok
Egyébként meg... -
mttssz
senior tag
válasz
markknight #196156 üzenetére
De ez nem felkesz, maga a funkcio keszen van, csak olyan tenyezok miatt amiket nem tudnak kontrollalni, nehany jatekban elofordulhatnak problemak. Illetve azert is kellett ez, mert ha TOS-t serto felhasznaloneve volt valakinek, akkor azt eddig szo nelkul bannoltak, jelenleg meg ott van a lehetosege hogy megvaltoztatja, megmaradnak a cuccai, max elolrol kell kezdenie a jatekat, na bumm.
-
mttssz
senior tag
válasz
markknight #196152 üzenetére
Nem (csak) a Sony hibaja a dataloss. Ok kezdtek, mert netto faszsag volt elsodleges azonositokent egy felhasznalonevet hasznalni valamifele generalt azonosito helyett, de a jatekfejlesztoktol is szar huzas hogy ehhez erosen kotottek a dolgokat, azzal meg a Sony nem tud mit kezdeni.
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #196133 üzenetére
Akkor én is lehetnék ezek szerint a Qualcomm elnöke
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #195851 üzenetére
Jogos ez inkább kard, de remélem nem Ashoka lesz.
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #195846 üzenetére
Nem, ha jobban megnézed nem. A fénykard markolata nagyjából akkora mint ez a dolog eltörve. Ráadásul ebben valami elektromosság kering a fénykard viszont nem elektoromosan működik, hanem kristályenergiával és nem lézer alapú, hanem plazma alapú fegyver...
It is known
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #195820 üzenetére
Az a baj, hogy a RDR2-t is az a pár hülye hatásvadász cutscene menti meg, amelyik tényleg jól sikerült. A GOW is pont ugyanaz a hack-n-slash játék lenne nélkülük mint az előző részei, bár te akkor is pont ugyanígy utálnád, mert ez személyes ahogy látom.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #195637 üzenetére
Elhamarkodottan írtam hülyeséget. Ha belegondolok, elég sok jó sztorit kaptunk manapság. És van játék ahova nem is nagyon kell mély sztori. Ez a videó eléggé hajaz a The Division-ra, gondolom azt akarják kifigurázni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #195637 üzenetére
Az a Dark Souls és barátai
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #195579 üzenetére
According to the design director, a single-digit handfull of the developers from the Titanfall team went over to work on Star Wars Jedi: Fallen Order, but it’s essentially an all-new team making that game [link]
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #195526 üzenetére
Nem viccelōdni akartam,ezek a tények. Egy modern lineáris story based játékban csak a cutscenek hossza 4-5óra,erre jön a 10-15 gameplay ami a legkeményebb. Fenntartani a játékos figyelmét/érdeklōdését,óráról órára megújulni,karakterfejlōdés(nem skill tree) stb. Ez nem multi,hogy lerakod ōket egy mapra és el vannak (ez sem egyszerū,de nem egy liga a kettō, a DICE évente hozza ezeket), nem engedheted el a kezét,hogy folyosókon kóboroljon/lootolgasson. És még mindig nem azt mondom,hogy a Respawn nem tudja megcsinálni! A Guerilla is megcsinálta,de ōk már 2 évvel a megjelenés elōtt megmutatták és 1 évvel elōtte játszható demójuk volt az E3-mon.
Na most ez a StarWars az év végén jön
Ja, és nem a Titanfall-os csapat csinálja,mert azok mind az Apexen dolgoznak, ez egy új részleg. Kiváncsian várom -
Bogyi007
veterán
válasz
markknight #195526 üzenetére
Nem volt az csúnya példa, ugyanis konkrétan ez az a csapat akik a Cod szériáknak a Modern Warfare 2-ig gyártották a Single kampányokat...
És pl az Mw1 és Mw2 Single módban Veterán fokozaton minden volt csak nem ügyetlenebb játékosok területe... -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #195516 üzenetére
hombre kolléga tudja mi az a Respawn
az eredeti InfintyWard, akik egész életükben fps multi-shootereket készítettek max 4-5órás kampánnyal. De nem is értem,hogy jön ez ide,mert nem a tehetségüket kérdōjeleztem meg,hanem a projekt jelenlegi állapotát
-
markknight
veterán
válasz
markknight #195067 üzenetére
*nyugodtan
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #195017 üzenetére
Erre gondoltál gondolom amikor írtad:
Players Say The Latest Apex Legends Update Wiped All Their Progress
Már a Respawn is rajta van a dolgon, de azért ez nice...
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #194835 üzenetére
Ha a store-on veszed akkor nincs kód.
-
Deck
titán
válasz
markknight #194556 üzenetére
Minden vásárlás opcionális. Kiplatináztam de semmit se vettem 1 skinen kívül.
-
james001
veterán
válasz
markknight #194556 üzenetére
Fallout 76-ban meg 18 dollár egy power armor festés,szóval vannak még durvábbak
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight #194492 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy mennyi idős játék, igen.
De benne van az összes DLC és a Liberation Remastered is.
Tény, hogy csak AC Odyssey SP-vel éri meg igazán.
-
RangerFox
veterán
válasz
markknight #194492 üzenetére
Tényleg sok, de az Odyssey season pass mellé jó ez
-
marilllyo
veterán
válasz
markknight #194398 üzenetére
Én annak is örülnék, ha ezt az updatet felrakná rest mode-ban....mire hazaérek.
-
hhenry
őstag
válasz
markknight #194244 üzenetére
Jó lenne de ez elsőre se nem szép se nem kényelmes
-
BoneDragon
veterán
válasz
markknight #194244 üzenetére
Ránézésre pont nem az.
-
Grande Ale
őstag
válasz
markknight #194163 üzenetére
Nem az a baj, nyilván vásárolni megy az ember, az pénzköltéssel jár.
-
marilllyo
veterán
válasz
markknight #194082 üzenetére
Videó rögzítés beállításainál kell bekapcsolni.
-
marilllyo
veterán
válasz
markknight #194077 üzenetére
Igen, de igazán csak a tiéd fog hallatszódni. A többieké nagyon halk. Bár szerintem ez valami beállítás kérdése kell legyen...
-
Tatyla
őstag
válasz
markknight #193960 üzenetére
Nem, Mobynak Mimir volt az avararja ez más
-
tuki2200
senior tag
válasz
markknight #193954 üzenetére
Moby
lehet nevet változtatott és felnőtt
-
.LnB
titán
válasz
markknight #193954 üzenetére
Akkor talán még zzola lehet. De nem tudom..
(#193955) oriic Nem emlékeztem mi volt az ő avatarja a Gow-os előtt, azért gondoltam rá.
-
válasz
markknight #193949 üzenetére
Én vagyok a szakállas varázsló, és mindenkinek beszólok!
-
Peace
nagyúr
válasz
Most hogy mondod! Tényleg furcsa volt, hogy nem minden második hsz az övé már egy ideje. El is felejtettem.
Days Gone-t ki rendel elő? Van olyan, aki hozzám hasonlóan erős fenntartásokkal kezeli a játékot? Volt belőle pár hónapja egy hosszabb gameplay videó, amin igencsak esetlen volt rengeteg ponton és nagyon nem keltette minőségi exkluzív játék látszatát. Persze lehet, hogy sokat csiszolnak majd rajta, de én azért megvárom az első 1-2 heti beszámolókat.
-
.LnB
titán
válasz
Nem rá gondoltál? [link]
Moby pihen, törölte magát önszántából. De semmi komoly dolog nincs mögötte, csak így döntött. És egyébként se szólt be mindenkinek.
-
Deck
titán
válasz
markknight #193516 üzenetére
COD-on kívül nekem egyik se jön be.. Túl jó és túl smooth.
-
Deck
titán
válasz
markknight #193512 üzenetére
Mi volt a gondod vele?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #193469 üzenetére
Ríttak már itt kevesebbért is, hogy megéri e a döláksz az a kis pénzt
-
sutyesz96
őstag
válasz
markknight #193469 üzenetére
20%, teljesen oké.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #193463 üzenetére
Még mindig lehet ezzel szórakozni? Anno X360-nál olvastam hogy az esetek 80%-ában egészen véletlenül garancia lejárta előtt nem sokkal szakadt fel a GPU a gépben.
-
Grande Ale
őstag
válasz
markknight #193449 üzenetére
Persze, hogy elhúznak. Azért vittem már vissza kétszer. Nem élvezetből járkálok majd 50 km-ről a media marktba, munkaidő után...
-
Zsinder
aktív tag
válasz
markknight #193155 üzenetére
700GB-t írt, aztán korrigálta, hogy természetesen MB-ról van szó.
-
seniman
veterán
válasz
markknight #193155 üzenetére
Azt se tudom,hogy azt eszik vagy isszák így nem érint.De ha érintene is,abból az éves 18K-ból vennék inkább egy külső vinyót.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
markknight #193148 üzenetére
+1 , ezzel így vagyok én is. Inkább EA access ,mint a PS+
-
seniman
veterán
válasz
Szintén zenész,a multi nem érdekel,a havi megmaradt két ingyen játék meg már rendszeresen moslék szintű,hiába gyomlálták ki a PS3 meg a Vita támogatást.A 100giga felhővel meg mit kezdjek?
-
markknight
veterán
válasz
*mentéseknek
-
xkoti
senior tag
válasz
markknight #193085 üzenetére
Aha értem már
Okos
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #193081 üzenetére
Pedig ha még játékokkal is játszanál!😀
-
xkoti
senior tag
válasz
markknight #193081 üzenetére
Kérdés nem zavar össze az irányítás ?
Már csak magamból ki indulva mert engem össze zavarna -
válasz
markknight #192948 üzenetére
Igen, ezt láttam egy hc gamer yt videójában is, mondta, hogy szerinte jobban fejlődik egyedül, érdemes néha úgy játszani...
-
Zoleee83
addikt
válasz
markknight #192975 üzenetére
Szintén várós!
Nem igazán érdekel hogy hívják vagy ki a gyártó, ha jól futnak a játékok ezt választanám. -
sutyesz96
őstag
válasz
markknight #192911 üzenetére
Nálam nincs semmi ilyen.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #192906 üzenetére
PC saját bluetooth kapcsolata nem jó hozzá?
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #192872 üzenetére
Ha szereti a sportjátékokat, akkor igaz lehet.
Én egyszer aktiváltam ajándékba kapott kóddal, de semmit sem töltöttem le vele. -
Balesz1899
aktív tag
válasz
markknight #192799 üzenetére
PS4-en használom az HBO GO-t, ráadásul wifiről, de nálam se nem akad, se nem fagy.
Még az esetleges gyengébb jel miatti minőségrontást is nagyon ritkán látom. -
törölt tag
válasz
Az 5 az hat, és tegyük hozzá, hogy csak EA játékok vannak benne. Így akiket nem érdekelnek a sportjátékok, meg a Battlefield, gyakorlatilag alig marad a csomagban valami..
-
Carlos Padre
veterán
válasz
... érdektelen és régi játékokkal
-
.LnB
titán
válasz
markknight #192868 üzenetére
Az gáz lenne... mit csinálnánk mi wesder nélkül?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
markknight #192839 üzenetére
Én is előttem a trialt és nem vont le semmit , UK account. Nah?
-
Deck
titán
válasz
markknight #192845 üzenetére
Magyar
-
Deck
titán
válasz
markknight #192839 üzenetére
Pár napja aktiváltam egy trialt de nem vont le semmit.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #192829 üzenetére
Lol, menj már a hülyeségeddel
az xboxos topikba -
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #192822 üzenetére
Ezt mióta?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ez hülyeség. Dehogy szedi le , simán lemondható.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #192825 üzenetére
Ott valami gond volt, mert trialnál nem vonja le a PS Now díját a rendszer.
After your 7-day trial, a paid monthly subscription will begin automatically and $19.99 + tax will be deducted from your wallet each month until you cancel.
A trial lejárta után terheli meg a kártyát normál esetben.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #192825 üzenetére
Nem. Nekem Magyar accom van csak. Gondoltam csinálok egy osztrákot. Ha esetleg kell a reghez valós cím akkor ott tudok. Nem tudom számít e milyen accot csinálok, én erre gondoltam, hogy az lesz.
-
.LnB
titán
válasz
Akkor az mitől free tiral?
-
sutyesz96
őstag
válasz
markknight #192814 üzenetére
Igen, ezen a platformon túl sok a jobb alternatíva. Aki annyira puzzle-zni akar, még annak is inkább az Uncharted/Tomb Raider-t ajánlanám.
Sajnos számomra így nulla ez a The Witness.
Háttérzene egyébként csak nálam nem volt a játékban? -
RangerFox
veterán
válasz
markknight #192776 üzenetére
Plexen nekem még nem volt olyan tartalom, amit ne tudott volna lejátszani. Az hbo go meg tényleg fapados kezelőfelülettel rendelkezik, de legalább olcsó, és elfogadható a kínálata.
-
Bogyi007
veterán
válasz
markknight #192691 üzenetére
Én médialejátszási képességek miatt éppen Plex párti vagyok, de Ps4-re éppenséggel nem ajánlom a a progit. Itt nagyon nem sikerült egy jól működő verziót készíteni...
-
xkoti
senior tag
válasz
markknight #192743 üzenetére
Ezzel egyet kell értenem a youtube olyan szinten gáz lett, hogy hihetetlen.
Noha pc-n használok adblock-ot de már azon is át jön egy két reklám -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #192743 üzenetére
link ne monetizáld a videót
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #192734 üzenetére
Mi van ha nincs youtube-om vagy nem akarom összekötni a ps-sel. Most akkor ki is a kōkori?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #192723 üzenetére
Nem értem a problémát. Fel lehet tölteni YouTube-ra a videókat?
-
ldave
félisten
válasz
markknight #192723 üzenetére
Saját magamnak szoktam üzenetben elküldeni a képet, aztán telón megnyitva a PS messengert, lementem és onnantól már bárhova meg tudom osztani... Körülményes és szerintem minőség romlással is jár, de még mindig egyszerűbb és gyorsabb, mint pendrive-ra menteni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #192700 üzenetére
Videót nem lehet feltölteni youtube csatornára? Screenshotot fb vagy twitterre?
-
mttssz
senior tag
válasz
markknight #192710 üzenetére
Ah, pedig eskuszom tudok olvasni.
-
mttssz
senior tag
válasz
markknight #192702 üzenetére
Egy darab screenshotom es videom sincs a jatekbol a gepen, megis ennyit ir a Storage reszen.
-
mttssz
senior tag
válasz
markknight #192700 üzenetére
RDR2 van 100 korul is, nalam 105 vagy hany GB-t foglal.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #192691 üzenetére
" ha már a screenshotokat meg videókat is ilyen ezer éves tróger módon lehet lementeni a gépről."
Pendrive és internet
Ezer éves technológiák, mond milyen érzés a jövőben élni? Repülnek már az autók? Van már kolónia a Marson? -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #192561 üzenetére
Kreativitást nem tudnak a lemez mellé csomagolni
-
Domaximus
tag
válasz
markknight #192561 üzenetére
+1 valahogy en is igy toltam
-
.LnB
titán
válasz
markknight #192083 üzenetére
Kiégsz. Mi vagy te? Lőszerraktár?!
Természetesen nem ő emelte fel, de sokat köszönhetnek neki az Epic-kes srácok.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
markknight #192083 üzenetére
Hat mostanaban mar nem mutogatjak, h mennyien jatszanak vele.
-
marilllyo
veterán
válasz
markknight #192044 üzenetére
Hát a single-t csak 1x toltam le...és a maga ~5 órájával nem hagyott bennem mély nyomot, szóval lehet, hogy tényleg ocsmány. Az viszont fix, hogy multiban az egyik legszebb cím, de még az első része is... Hovatovább lehet, hogy csak azért mert az I. Vh fakó, saras, rozsdás mivolta nem annyira üt...mint egy zöld / piros lézerekkel bevilágított Naboo... de szerintem szebbnek hat mint a BF1.
-
seniman
veterán
válasz
markknight #191888 üzenetére
Adtak.15 éves CoD-ot,amit mindenki hatszor kitolt már négyféle gépen meg valami indie szutykot.
Le is szoktam a plus vásárlásról,egy év alatt volt három játék ami tetszett,azokat majd behúzom használtam,a multi meg hidegen hagy.
-
válasz
markknight #191847 üzenetére
Ebbe nem mennék bele ha nem haragszol, van bőven a családban almás termék is, én nem így látom.
-
Deck
titán
válasz
Hát persze...
Semmivel sem jobb egy azonos árakon kapható androidos telefon. Sőt.. -
F-ECT$
titán
válasz
Az aksi abban is megadja magát addigra. Persze azt lehet cseréltetni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #191649 üzenetére
Én nem emlékszem arra, hogy régen így volt-e, de akárhogy is nézzük ez nem Remake, hanem "csak" egy Remaster. Maga a játék 12 éves.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
markknight #191670 üzenetére
Engem is csalogatnak a haverok, de rohadtul felhúzott
-
Bencus88
nagyúr
válasz
markknight #191649 üzenetére
kétszer töröltem le annyi bug van benne szétb@szott az ideg. De végig játszottam már alig vártam vége legyen ennek a bughalmaznak.
De legalább 75 giga
-
seniman
veterán
válasz
markknight #191529 üzenetére
Képzeld ha move-ot keresnél,azt egyáltalán nem lehet.
-
_drk
addikt
válasz
markknight #191166 üzenetére
Most pont, hogy a PS4 a legolcsóbb játékra! Szóval az állításod mára már nem igaz!
Persze ha mindent day1 veszel meg plusz mindenre megy a preorder, amihez sokszor csak 2 hónap után ülsz le, akkor lehet. De ez inkább felelőtlen, pénzszórós hozzáállás vagy csak megteheti az ember.
Általában 2-3 hónap múlva már kap is akciót a legtöbb játék.Nekem volt egy kis szerencsém, hogy Horizonnal és egy egyből GoW3-as plusssal kezdtem. Majd Horizon csere Last of Us-ra.
Eddig egyedül az AC Odyssey -t vettem meg 10-ért. GT volt 6k akcióba meg WRC 3,5k. Plusz az ps+ előfizuk.
God of War-t kaptam meg ajándékba, de az is max 10k lett volna, de már 2 kolléga is felajánlotta, hogy kölcsön adja.
De még össze se home-oltam senkivel se, amivel még plusz játékokat szerezhetnék be.Mára a PS Store is szerintem jobb mint a steam-es akciók, bár azt egy ideje nem követem.
Ezzel szemben Pc-re ráköltesz 300 ezert, 2 év múlva döcög csak, és veheted szürkén a game-eket amivel vagy lesz gond vagy nem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #191175 üzenetére
Kis dobos koromban én is örültem, ha elfutott egy játék valahogy a gépen. Aztán ahogy elkezdtem saját jövedelemhez jutni a szeretett gépem értéke is fokozatosan növekedett.
Maga a bütykölés meg az informatika iránti érdeklődés/szeretet a mai napig megvan, de ami az elmúlt években megy PC gaming néven, az szerintem vicc.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #191172 üzenetére
Na igen, csak ha már PC építésre adom a fejemet, akkor nem akarok kompromisszumot kötni.
Ha konzolon játszom nem érdekel a grafika meg hogy hány FPS-en fut az adott játék, a PC már más liga. Ha beletettem egy talicska pénzt, azért lennének már elvárásaim. De ugye teljesen másképp működik a konzol és másképp működik a PC, holott a konzol is lényegében PC alapokon van. De ez csak az én véleményem.
-
Xaels
félisten
válasz
Azért ez nem ilyen egyszerű, PSX meg PS2 korszakban ott volt a chipelés és az olcsó írott játék. Nem egy bolt volt a városban ahol mindig sorban állás volt. -
30z.Samu
félisten
válasz
"Meg azért tegyük a szívünkre a kezünket, minden hónapba 25-40 elmegy játékra, addonokra stb. (Idehaza brutál árak vannak) Legalábbis nálam, szal a konzol a véget nem érõ költekezésrõl szól. Ez van.'
De azt "csak" az érdemi részére költöd, tehát a játékra. Nem kell a hardverrel bíbelődni, beteszed a lemezt és enjoy. Vagy ha úgy tetszik amit elköltenél PC-n az alkatrészre, azt konzolon a játékra költöd. De lehet ezt is ésszel, korábban én is össze-vissza vásároltam mindent, mert húú akciós. Ehhez képest a january sale keretein belül idén nem vettem semmit, mert még mindig van mivel játszanom. Konzolon ugyan drágább a játék, viszont teszem azt megveszel egy friss címet 18k-ért, végigtolod és ha úgy érzed hogy nem tud többet nyújtani akkor eladod mondjuk 13k-ért. Gyakorlatilag 6k-ért játszottad végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest