- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Tényleg, ha már VR. Újonc szemüveges vagyok, úgyhogy pár dolgot még szoknom kell. A psvr mennyire kényelmes szemüvegben?
-
saelin
veterán
válasz
Gery9112 #252947 üzenetére
Ennyire nem vártam még játékot mint a Tsushima-t! Semmi hype nincs bennem, mert engem a korszakkal vettek meg és nem a gameplay-el. A stream-ekbe is csak beletekergettem... inkább cikkeket olvastam róla, és ahogy leszűrtem jól is tettem, mert nagyban fog a felfedezésre építeni.
-
saelin
veterán
válasz
belan #252932 üzenetére
A Tsushima harcrendszere nekem még "kínai".
Benne inkább a story-ra és az atmoszférára vagyok kíváncsi. Remélem lesznek olyan területek, amik mongol mentesek és visszaadják a nyugodt japán vidéki hangulatot. Már előre látom, hogy több tucat screenshotot fogok lőni a végigjátszásom alatt.
-
saelin
veterán
válasz
belan #252929 üzenetére
Elhiszem, de nálam a Nioh harcrendszere és loot központúsága sokkal jobban bejön. Meg ugye van rendes story mód átvezetőkkel meg minden. Azt sem tagadom, hogy már a mitikus japán is hatalmas bónusz nekem.
A Ghost of Tsushima-ig örülök hogy sikerült végeznem a Nioh második részével, mert semmi mással nem akarok majd melette játszani.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #252922 üzenetére
Nem szeretem annyira a Dark Souls játékokat (inkább a Nioh és a Bloodborne jött be), de a zenéit mindig elismertem! Szoktam is hallgatni Spotify-on.
-
saelin
veterán
válasz
allnickused #252907 üzenetére
Az ilyen. Én már próbáltam minden effektet kikapcsolni és a felbontást krumplira levenni, de semmi eredménye, mert nem a gpu limites, a processzor gyenge hozzá.
Ezt majd csak a Ps5 fogja megoldani.
Psn letöltési sebesség:
Nem lassítja a Sony a letöltéseket a járványhelyzet miatt? -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
-
-
saelin
veterán
válasz
Steve1207 #252740 üzenetére
Inkább ahhoz tudom hasonlítani, hogy alacsony felbontáson és alacsony LOD-al, de erős élsimítással játszottam volna eddig. Egészen addig nem is zavart amíg el nem kezdett fájni a fejem, vagy a szemem fáradt el és mindig hozzányúltam, megnyomkodtam stb. Mostanában melóban is rengeteget ülök gép előtt és voltak napok, amikor majdnem kiestek a szemeim az erőlködéstől. 720p vagy 1080p-s monitorok, fénycsöves világítás és mindezt 1,5 méterről nézve napi 3-5 óráig.
Itt 5 év alatt romlott a szemem annyit, hogy eljutottam a szemüvegig, de legalább a cég visszatéríti egy részét + akciós is volt, így a 81k-s árából lett 27k.
Már csak szokni kell. -
saelin
veterán
válasz
Daryl Dixon #252726 üzenetére
Oh!
Hát a cipőmön a koszt is látom mostmár...
-
saelin
veterán
Ohohoho, elkészült ma az első szemüvegem! Kb egy ps3-ról ps4 pro-ra váltásnak felel meg, pedig csak mínusz 1-es a szemem. Nem is akarom tudni milyen ha ettől rosszabb lenne.
-
saelin
veterán
válasz
Rigormortiis #252683 üzenetére
Pedig lett már szólva nem egyszer...
-
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #252523 üzenetére
Ezt be lehet akkor játszani hogy elhasználom, telefonálok, kérek másikat és elajándékozom? Mondjuk szegények semmilyen módon nem tudják csekkolni hogy te felhasználtad-e már, így csak a vásárló érdekét nézve cselekedtek és feltételezték igazat mondasz.
Ilyenkor kibontanak egy másik terméket vagy a Sony-tól kaptak backup kódokat? Ha az előbbi az eléggé nagy szívás.
belan
Ez gonosz volt. Én örülnék ha nem kellene kompromisszumot kötni a Sony címei miatt. -
saelin
veterán
válasz
Wesder #252492 üzenetére
Naaagyon kíváncsi vagyok a Ps5 hűtésére! Szerintem hülyék lennének ha nem hallogattak volna a sok sírásra, hogy hangos a jelenlegi gépük terhelés alatt. Aki PC-hez van szokva az kb felnevet ha meghallja a pro hangját egy God of War vagy Last of Us part 2... alatt akármennyire is jól néznek ki azok a játékok. Nem sok mindenbe lehet belekötni egy konzolnál, mert ha viszi a játékokat akkor már a funkcióját elérték, de azért a kényelem is szempont és a hűtés hangja ezt nagyban befolyásolhatja. Ezt elcseszték, tanultak belőle (bízom benne), a következő nem ilyen lesz.
-
saelin
veterán
Bakker, itt Debrecenben egy bazi nagy áramszünet van. A város is tiszta sötét... Ennyit az éjszakai kockulásról.
-
saelin
veterán
válasz
belan #252222 üzenetére
Nem valószínű. Értem a smiley-t is a hsz-edben, de egy Pc-snek nem csak a grafika fontos. Ezer egy másik érvel előjönnek miért jobb a PC gaming mint a konzol. Az említett ismerősöm akkor sem váltana, ha 2x olyan drágák lennének PC-re a játékok. Érdekességképpen viszont mindig ő sír amiatt hogy így-meg úgy szar xy játék. Én meg vígan elvagyok a legtöbbel (pl most a Vampyr).
De tudja a fene. LnB is már konzolon játszik.
FunPro
Na, az fps az egyetlen tényező amit még én is elismerek mint hátrány konzolon. A checker board skálázás nem szokott feltűnni 4k kijelzőn. -
saelin
veterán
Nekem van PC-s haverom és mindig megjegyzi hogy egy-egy ex mennyire szépen néz ki. Engem is sokszor lenyűgöz, hogy egy nem túl acélos hardverre miket rá lehet erőltetni ha sok munkát fektetnek bele. PC vs console grafikai összehasonlítás sem annyira vészes szerintem, mert hozzák az elfogadható szintet a konzolok bőven. A jövőben biztosan egyre kisebb lesz a két verzió közötti határ.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #252126 üzenetére
Játszani sem tudok fül vagy fejhallgató nélkül. Sokkal tisztább és behatárolhatóbbak benne a hangok. Nem mellesleg a Sony megoldása zajszűrős is.
-
saelin
veterán
Most úgy jártam ahogy itt írta valaki nemrég. Csináltam egy rebuild database-et és az összes régen elindított, de fent lévő játékokhoz sleep mode-ban elkezdte leszedi az updateket.
-
saelin
veterán
Mondom megnézem már a minecraft új update-ét ps-en. 8 perc töltőképernyő után egyből crash...
Azóta viszont szépen fut. Úgyhogy ma chill délutánt tartok vele.
-
saelin
veterán
válasz
Bad Pritt #251972 üzenetére
A kisegítő lehetőségeknél van ilyen opció, ahogy Tegla80 is említi. Kb autós játékon kívül semmi másban nem lesz belőle hátrányod ha a ravaszokat felcseréled, amúgy is egy pár másodperc kivenni onnan a pipát és máris default lesz a controller layout. Sokkal pihentetőbb ha nem kell a ravaszokhoz mindig lenyúlni (legalábbis nekem, mert manó kezem van).
-
saelin
veterán
Nem zaklatás, hanem megcsalás, de szerintem túl van fújva a dolog. Azt sem tartom valószínűnek, hogy az Ubisoft küldte el közös megegyezéssel, pusztán csak azért, mert rosszkor derült ki a viszonya. Persze akár magától is visszaléphetett...
Gondolom a Valhalla-t annyira nem fogja befolyásolni, de ha mégis nem hozná az elvárásokat, akkor majd lesz mire fogni.
-
saelin
veterán
válasz
FunPro #251910 üzenetére
Nekem kicsi a kezem és eléggé ízületi bajos is vagyok, úgyhogy így alapból a rendszerben fel van cserélve az R1-R2 és az L1-L2. Nálam érdekes lesz visszatérni az alapfelállásba a Ps5 kontrollere miatt, mert már úgy megszoktam ezt. De lehet pont ennyi kell, extra vissszajelzés a ravasz húzásakor, ami ha elég élményt ad a játékhoz, akkor beáldozom a kényelmet érte.
(elaludtam a kommentet írva még reggel
)
-
saelin
veterán
Biza! Akik PC-ről jönnek át és nem használnak csoda egeret, azoknak a joystick elég durva hüvelykujj gyulladást tud okozni. Sőt, akár te is kaphatsz ha intenzíven hosszú ideig nyomkodod a gombákat. Pl egy fps játékban, ahol az L3 a sprint, míg az R3 a melee.
Nekem a mai napig Overwatch alatt Lucio-val egy óra max és elfárad a bal hüvelykujjam a sok ugrálástól (L3 mint ugrás)... Egy verekedős játék is lehet k.o. ilyen szempontból a sok button smashing miatt.
-
saelin
veterán
Nekem ps3 idején pár hét volt megszokni a kontrollert. Aztán egy jókora szünet után újra ps4-en megint ugyan annyi. A lényeg hogy ne fps-el kezdjen az ember vagy bármi olyannal ami a pontatlanság miatt kudarccal járhat. Elő kell kaparni valami lassabb játékot és azzal megtanítani az agyad.
Sandbox játékok a legjobbak erre a célra.Nekem a hiperaktivitásomon sokat segít a gaming és a controller. Nem fáraszt annyira ez a periféria mint az egér bill kombó. Emlékszem mennyire tudott fájni a csuklóm egy hosszabb season után. Igaz, kontrollernél is volt ilyen, de ott csak az elején. A hüvelykujjaim kivoltak...
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #251839 üzenetére
Érdekes volt. Egy picit felkeltették az érdeklődésem.
-
saelin
veterán
Ha nem játszottam volna már rongyosra vagy legalább kapna normális content-et, akkor szívesebben ülnék elé vissza. Sajnálom hogy olyan hamar lelőtték ezt a játékot. A Path of Exile meg virágzik, még konzolon is a sok crash és bug ellenére...
Ez a Blizzard már nem az, aki a diablo 2-t vagy a warcraft 3-at csinálta. -
saelin
veterán
Bakker, most nézem, hogy a diablo 3 100%-hoz még kell egy trophy. "The Silence When You Speak to Me"... Viszont nincs olyan Necromancerem ami Act V-ban lenne, mert főként season-öket játszottam az első campaign letolása után. Nem is csoda, hogy nincs meg a trófea.
-
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #251726 üzenetére
Ebben a generációban én is elszálltam a játékok mennyiségét illetően. Mikor a Ps5 kijön és netán meg is venném, akkor én még mindig a ps4 játékokat fogom nyúzni. Nextgen játékból szépen el leszek maradva egy jó darabig.
(251775) icemad
Mikor kezdted az NMS-t? Mert eléggé sokat változott az ealry game és már kb 15-20 óra alatt eléggé szépen fel lehet jönni. Nekem most ennyi van benne és kb minden blueprint megvan. -
saelin
veterán
Ez a játék elkezdett érdekelni. Csak annyitól tartok, hogy hamar unalomba fullad az egész.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #251674 üzenetére
Rejtély.
belan
Sajnos tényleg nem egy top játék. A harcrendszer, a story, a pálya design, és a küldetések felépítése is jó ha a közepes szintet megütik. -
saelin
veterán
Kezd végre beindulni a Vampyr! Ennek ellenére még mindig kicsit gyengécskének érzem a story-t. Most vagy végig ilyen B-kat lesz vagy a végére tartogatják az összes puskaport. Amint eddig láttam belőle az nem rossz, csak picit mélyebb történetet vártam vagy legalábbis sok-sok side questet, ha már ilyen pici és behatárolt a játéktér. Ezek az investigation-ök nagyon gyengék, szinte már fetch questek. Szerintem ez rossz design döntés volt a fejlesztők részéről, mert nagyon minimális dolgokat ad hozzá a karakterekhez. Ha minden karakterhez tartozna egy quest láncolat, akkor egy szavam nem lenne a játékra. Ha lesz második rész én biztos megveszem akcióva, mert innen már csak fejlődni lehet.
Most így hirtelen eszembe jutott a Witcher és a CD Projekt. Mekkora királyság lenne, ha a Cyberpunk után egy vámpíros játékot készítenének a tőlük megszokott minőségben, vagy ha ennyire szeretnek könyveket és tabletop történeteket feldolgozni, akkor egy Warhammer 40k-t pls. Nem is tudom hány éve várok egy AAA minőségű WH40k játékra...
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #251502 üzenetére
Jöhetne már.
-
saelin
veterán
válasz
belan #251461 üzenetére
Jó türelmes ember lehetsz. Én most a Remnant from the ashes-ből léptem ki a PI-csába, mert már egy órája kóborlok az utolsó helyszínen és nem találom merre kellene menni. Előszedtem mert anno a végefelé hagytam abba. Mondom megcsinálom már ezt a kicsit... de a soulslike játékokra jellemző bolyongás kikészít így munka előtt. Nem jutottam kb semmire.
Majd pár hónap múlva újra megpróbálom. Addig gyűjtöm az erőt hozzá.
A backlog farmolás nagyon rosszul megy nekem. Alig találok valamit amihez lenne kedvem. Mostanában inkább a netflix megy a gépen, meg néha dauntless partyban. Azt hiszem én a Vampyr után offolom a gaming-et egy időre. Jövőhónapban jön a Tsushima és az tök jó comeback lenne, mert biztos ütni fog.
-
saelin
veterán
Volt már itt említve hogy ingyenes az Injustice Ulti Edition? [link]
-
saelin
veterán
Nem fut valami jól Pro-n sem. Néha csak úgy bevág egy töltőképernyőt egy-egy ajtónál/kapunál. T-pózoló karakterbe is futottam már bele... Technikailag nem a legpolírozottabb játék amivel valaha játszottam, de a story és a világ érdekes, a zene meg egyenesen hátborzongató tud lenni. A hegedű megteszi a hatását. Ellenben a harc egy picit gagyesz és a fejlődési rendszer is hagy némi kívánnivalót, vagy inkább keserű szájízt. Azt tudtam hogy nagyon párbeszéd centrikus lesz a játék, de ennyire nem gondoltam volna. Kb egy nyomozó a karakter, aki a város összes lakójával leáll beszélgetni és ismerkedni. Néha fárasztó volt. Remélem megéri a sok szövegen keresztül rágni magam.
Szerintem rövidebb season-ökben fogok vele játszani, mert rengeteget kell olvasni és a szemüvegem még nincs kész, így hamar kinyúvad a szemem.
-
saelin
veterán
válasz
Mezcal #251213 üzenetére
Később lehet visszarakom, de most rá rage-eltem. Carrier módban a difficulty-t sem tudtam sehogy sem eltalálni. Ha túl alacsonyra vettem könnyű volt, de ha 50% köré vagy a fölé nehéz, míg egy következő pályán az 50% is könnyű volt. Mintha az adott pályától is függne a difficulty. Ezt nem is értettem.
Elkezdtem helyette a Vampyr-t, ami az animációkat kivéve (túlságosan megszoktam a mocapes játékokat és a minőségi kézi animációt) teljesen jó! Még azon is elgondolkodtatott, hogy lehet be kellene szerezni a Vampire the Masquerade folytatását is. Pc-n az elsővel játszottam egy tonnát, míg a második rész nem tetszett trailer-ek alapján... Most meg már kell.
Lehetne egy picit több vámpíros játék, mert eléggé szűkében vagyunk velük. Remélem mocsok jól sikerül a Bloodlines 2! Emlékszem az elsőben is milyen sok opciónk volt, csak azok a fránya bugok... Most nem tudom mit várok jobban. Cyberpunkot vagy ezt. -
saelin
veterán
Én az AI miatt letöröltem az F1-et. Hihetetlen amiket megcsinálnak futam közben. Belém jön hátulról és engem büntet meg a játék? Wtf?
Legalább újra eszembe juttatta ez a játék, hogy miért is kerülöm az autós játékokat....
-
saelin
veterán
válasz
Mezcal #250324 üzenetére
Este amíg nem jött le teljesen mentem vele pár kört. Eléggé jó, tisztára olyan mintha tv-ben nézném! Az autók customization-nél azért felsóhajtottam rendesen... Ez kemény tanulós játék lesz. Már csak azért is, mert 1-es AI lvl-el is képes vagyok lemaradni!
Nézni könnyebb volt mint játszani.A karrier módra leszek kíváncsi. A review-ok ezt dicsérték a legjobban.
-
saelin
veterán
F1 2019 mennyire jó játék? Az EA access-t meg jó hogy írta itt Steve, mert ennyit még akkor is megér ha hozzá sem nyúlok. Ismerősöm is ki akarta már próbálni egy ideje, de az ára elriasztotta mindig.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #250052 üzenetére
Neked tuti van valami fétised a számokkal.
-
saelin
veterán
Már megint megy egy csomó helyen a konzol háború (plusz a PC-sek is állandóan önigazolnak). Nem értem miért kell minden megjelenés előtt ezt csinálni. PC vs xbox vs ps... Nyugodtan egy youtube kommentet sem lehet elolvasni, hogy ne futna bele az ember ilyenbe.
Alapból olyan vagyok hogy engem az energia vámpírok könnyen leszívnak a környezetemben, de ez, hogy még a chill online felületeimen is megy a szívás már sok. Szerintem hibernálom magam decemberig és a klónom küldöm addig dolgozni.
-
saelin
veterán
válasz
penge111 #249948 üzenetére
"Lassan így a blacklogomat sikerül ledarálni. Büszke vagyok magamra, most néztem, hogy 7 hónapja nem vettem digitálisan játékot. Így sikerült legyőznöm a hörcsög énemet."
Nekem nem.
Az a baj nálam, hogy sok a visszatérő multis játék: Warframe, Dauntless, No Man's Sky Next... Így kb 1-2 havonta viszek végig single játékokat. Most a Nioh 2-őt is megvettem, előtte a cápás játékot, amiket ugyan befejeztem, de a listám nem lett kisebb. Szerintem mostmár a játék hossza alapján fogok dönteni és akkor a rövidebbeket letolom pár nap alatt, a hosszabbak meg akar ps5-re is átcsúszhatnak (khm... Witcher... khm). Ideje összeszednem magam!
Tyko
Nekem egy 2TB-os van benne és nem igazán van hogy ne lenne hely, pedig vagy 30-40 játék le van töltve vész esetére. -
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #249911 üzenetére
Nem meglepő. Mindig csak az előfizetők kis százaléka nyavajog, de azok jól hangosan. Én örülök hogy nem cserélték le a játékokat. Végre nem tucat cuccot kaptunk, hanem valami egészen mást.
-
saelin
veterán
Jött a No Man's Sky Next-hez egy jókora multiplayer quality of life update, de még a de-sync problémákat még mindig nem oldották meg benne. Pl az egyikünknél szakad az eső, míg a másiknál tiszta az ég. De van olyan is, hogy bizonyos objektumok, akár npc-k is máshol vagy sehol nincsenek az egyik játékosnál.
Mióta van multi az NMS-ben ez a bug jelenvan és nem került eddig javításra. Ez cirka 1,5 éves bug.
-
saelin
veterán
válasz
cyberkind #249748 üzenetére
Helyes ez a hozzáállás. A Ps5 egy mérőben új hardver koncepció és a régi gépek csak visszahúznák azt, amit ki lehetne hozni belőle. Nekem már az is elég, ha hozza a ps4 pro szintet, csak stabilabb frame-el és részletesebb textúrákkal, de mint tudjuk ennél jóval többet fog nyújtani. Egyedüli szívfájdalmam, hogy max 800 GB hely lesz a gépen... Én pár hónapig bírtam ilyen kevés hellyel a pro-ban és vettem egy 2 TB-os sshd-t bele. 1-2 multis játék, 1-2 single játék, pár indie és fullon van. Most meg inkább le sem írom mennyi játék van feltelepítve....
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #249671 üzenetére
Lesz az még 0-is ha megjönnek a trollok.
-
saelin
veterán
Egy árat jó lenne már tudni. Nekem 100% a digit változat kell, ha tényleg csak annyiban tér el, hogy nincs benne BR olvasó.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Remélem a Ps5 event csúszik egy jó fel órát... Kb annyi idő mire hazaérek.
-
saelin
veterán
válasz
Gery9112 #249341 üzenetére
Írtam ide egy véleményt róla. Maga a story kegyetlen rossz, de az "endgame" buildelés egész szórakoztató benne, és a side questek minősége sokkal jobb mint amit a főszál prezentál. Majd ha az Unity-t végig vittem írok róla úgyszintén, mert itt azért egész normálisnak tűnik a story és a modernkori részt is sikerült szépen integrálni a játékba. Nem mellékesen 2x szebb mint az Odyssey! Rengeteg npc, részletes karakterek és azok ruhái, a város! Nagyon patentnak hat. Megjelenésekor is ha jól tudom csak a multit és a bugokat hánytorgatták fel benne. A Valhalla érdekel, de az Odyssey után én biztos nem veszem meg teljes áron... Nekem egy játék mindig nyújtson valamit story vagy gameplay téren, mert különben elveszíti az érdeklődésem.
A Syndicate-et végig szenvedtem, az Odyssey-t 20 óra után jó egy évre félre tettem és csak most végeztem vele pár hete. Nekem eddig csalódás az AC széria, noha látom mi benne vonzó sokaknak.
-
saelin
veterán
Ez a játék egy kicsit a Project Nomads-ra emlékeztet csak más köntösben... nagyon más köntösben. Kár hogy annak a játéknak nincs valami modern alternatívája, mert tuti lenne rá igény. Lebegő szigetek, WWI-es repülőgépek, steampunk, jetpack!
-
-
saelin
veterán
Érdekes. Egyik barátom is szénné játszotta már. Első Final Fantasy játékod? A régiek közül a 6 a kedvencem, aztán a 8 (a 7 az kimaradt... majd ps5-ön a remake), 10 és végül a 13, majd annak folytatása. Az mmo sem rossz, de az túl sokat kér enni az időmből, így inkább hagyom.
A 15-nél az openworld borzasztó sivár és a rengeteg üresjárat nem tesz jót neki szerintem. Sokkal jobbak a lineáris FF-ek.
penge111
FFVI Remake!
De nem tartom valószínűnek hogy visszatérnének a "középkori" stílushoz. Mondjuk a 6 inkább volt sci-fi steampunk, de biztos érted. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #248833 üzenetére
Ez de király infó!
-
saelin
veterán
Amúgy megnéznék egy statisztikát nagyobb játék megjelenések körül, hogy mennyivel nőtt meg a szabadságok aránya a szokásoshoz képest. Én viszonylag szerencsésnek mondhatom magam, mert a szabadságom 80-90%-ával (decemberi ünnepek közé megy el a többi) rendelkezem, és a munkáltatónak csak annyi beleszólása van, hogy megjegyzi a sok szabin én meg bólogatok rá.
Peace
Ha karanténba kerültél azt a szabit visszatéríti az állam, nem? Legalábbis nekem valami hasonló dereng. Nekem is volt egy munkatársam, hogy a külföldön tartózkodó rokona hazajött és emiatt piros matricás lett az ajtajuk.A szomszéd barátja ment nekik boltba meg ilyenek. Picit komikus helyzet volt, de érthető is persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest