- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker #269081 üzenetére
Ja azok nem, de pl. a lehasaláskor láthatatlanság, stb. gyerekjátékot csinál ebből a módból.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker #269066 üzenetére
Meg. Ezért punci az a trófea.
-
Lackooo84
nagyúr
Én fejes nélkül nem tudnék játszani, viszont a hangos hangerőt sem szeretem. Kényelmes hangerőt használok, ami mellett simán hallom, ha mondjuk beszélnek hozzám.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
"Magyarodik" a store a webes felületen. Emiatt megint szarakszik az egész.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker #268372 üzenetére
Trialt nem lehet 2x ellőni egy accon, hiába veszel kódot. Anno amiket a PS4-hez kaptam is adhattam másnak...
Ez epic fail.
-
Lackooo84
nagyúr
Bárki bármit mond, MX-2nél nincs jobb. Nem hiába használom több, mint 10 éve...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
KRoy19 #268142 üzenetére
Kár, mert utána még lenyomhatnád give me god of war+ -on is, ahol még keményebb/gyorsabb.
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem ott már más gond lesz. Pont nemrég volt nálam takarításon egy hasonlóan állandóan kikapcsolgató, visító gép, és miután végeztem vele, pár perc teszt után szépen meg is adta magát. Kiderült, hogy a túlfeszelt az APU-t tápláló áramkör, és az ott szépen sütögette az APU mellett az alaplapot. Mivel már szépen kaptak a sok hőterheléstől a golyók, a kis mozgatás elég is volt a halálához. Utána egyik kollegának sikerült feltámasztani, de volt vele melója. Szarok ezek a 7216-os spórolós alaplapok.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem az a lényeg, hogy személyemre szabják, hanem, hogy régebben sokkal jobb akciók voltak, most meg van ami akciósan is drágább, mint anno alapáron, ami egy vicc.
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy ezt egy kicsit tisztába teszem már... Én psnprices-en eleve bejelölöm a pipa ikonnal azokat a (számomra jó) játékokat amiket már megvettem, így azokat már nem is mutatja nekem. Ami marad sallang,meg ... hát... az nekem általában... kaki. Ezek a mostani kedvezmény %-ok nem valami acélosak. Igen, nem csak az AAA játékok jók, de ennek ellenkezőjét sem állítottam sosem, sőt. Csak legalább dealenként legyen már legalább 1db AAA játék is leárazva, és ne csak 20%-okkal... Szerintem nem kell taglalni, hogy a Sony mostanság nagyon elszállt... szar store, szar PS5 launch, magas árak.... Ennyi a lényeg.
-
Lackooo84
nagyúr
Elég ki-be jelentkezni, az megoldja.
-
Lackooo84
nagyúr
Másnak is feltűnt, hogy játék közben is normális sebességgel töltődnek le a cuccok?
-
Lackooo84
nagyúr
Már én is azt hittem rossz topikban vagyok. Nincs sajátja?
-
Lackooo84
nagyúr
Amilyen árak voltak nem csodálkozom. Ha szomorú voltam csak bementem és megnéztem a használt és új játékok árait. Rögtön elkapott a nevetés.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #267108 üzenetére
Nem, hogy a miles, de szerintem 1 sony játékot nem láttam.... gagyiiiii
-
Lackooo84
nagyúr
Felajánlok egy Super Cane Magic Zero EU store játék kódot. Feltétel: minimum 5 éves reg és 100db PS4 topik hsz. Az első privi viszi.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI #266442 üzenetére
Hát én visszakapnám az tuti. Mivel ez egy játszhatatlan szar, így hibás teljesítésről beszélhetünk, nem 14 napos elállásról. Főleg EZEK után, ugyan mi alapján lehet megkülönböztetni, diszkriminálni a lemezes vásárlókat? Ők is ugyanazt a szart kapták a pénzükért. Be is b@szna, ha nem lehetne refundolni. Sony is beismerte, hogy szar, szóval adják a lóvét vissza szépen...
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem ez a CP a No man sky-t juttatja eszembe...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#42308056 #265880 üzenetére
Minden ellenfélnek meg van a gyengéje. De segítek:
a kis és nagy madarakat (glinthawk & thunderbird) és mondjuk a T-rexet (az pl. ilyenkor meg sem tud mozdulni) mindig kötözd le és utána lődd a gyenge pontjaikat a megfelelő nyíllal vagy bomba csúzli mégjobb (hawk ilyenkor botozható is)... Persze a lekötözés sem minden ellenfél ellen hatásos, ezért kell kitapasztalni a dolgokat.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kendek #265870 üzenetére
Elég hoki. Azért elkaphatnák a töküket már, mi az, hogy a tartalmakat nem lehet kipróbálni? Hisz a 14 napos elállásnak is pont ez a lényege. Steamen ez működik. Ennek így semmi értelme nincs, főleg, hogy manapság már a demokat is kicseszett előrendelésekhez kötik, mert fordítva ülnek azon a bizonyos bilin...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Bobek198508 #265847 üzenetére
Ki az a marha?
Azért tapogatózd közbe nincs e valami baja annak a gépnek, de ha nincs akkor jó deal.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
freeknight #265637 üzenetére
Nekem van dobj egy privit a címeddel majd küldök.
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valakinek vannak németben levő ismijei akkor MM-ben 12 ojro a DOOM Eternal.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #264818 üzenetére
PSN store-on lol.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Jim74 #264607 üzenetére
Van itt bug bőven. Ha csak az app lenne egy csomó játékomat nem tudnám használni, mert ha a "purchased" menüből rámegyek akkor az árát írja, meg, hogy vegyem meg... Böngészőnél is van olyan játékom, aminek nem nyílik meg az adatlapja, fehérség jön csak be, vagy ha be is jön akkor nincs ott se ár, se az, h megvettem. Kalap szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest