- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Valakit esetleg érdekel, akkor most akció van a MM webshopban 500GB Slim PS4 + BF1 99899Ft.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem tudja valaki most jár még a MM-be +12 hó bolti garancia a PS4 gépekre? Mert nem látom sehol, hogy fel lenne tüntetve.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
bandi0000 #95535 üzenetére
Passz, kérdezd meg a Sándor Csabát... Ahogy láttam az évek alatt, nem igazán küzdött, hogy minket is Unió számba vegyenek a PS részlegen. Pl. nem hiszem el, hogy akkora kihívás lenne egy magyar nyelvet beletenni az OS-ekbe (szinte minden Sony eszköz, TV, fényképezőgép, stb. tud magyarul). A magyar PS oldalon még a FW-t sem lehet letölteni, na ilyeneken kellene változtatni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hitchins #95326 üzenetére
Felül ne a "Devices" menüpontot válaszd, hanem az "Account"-ot, majd bal oldalt a "Media and Devices"-t. A linkem oda visz rögtön, csak be kell jelentkezned. Itt 100%, hogy tudod deaktiválni, hacsak nem használtad el 6 hónapon belül, ekkor egy sárga "You have deactivated your devices recently and cannot use this feature this time." felirat fogad.
-
Lackooo84
nagyúr
Egy kis olvasnivaló a PS4 Pro-ról.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gorgocska #94963 üzenetére
Hát te tényleg nagy gondba lehetsz, ha egy hónapja majd minden PS4 eladónak írtál pü.-t...
Amit már ezerszer elmondtunk, accountért ne adjon ki senki plusz pénzt, mivel az bármikor visszaszerezhető. Ha 116-ért akarsz új gépet venni, akkor inkább dobjál hozzá ~+10 ezret, és vegyél egy prot...
-
Lackooo84
nagyúr
Majd elfelejtettem, hátha valakit érdekel: írtam a Square Enixnek, hogy az összes játékukban korlátozva van a PS4 belső streamelés opció 360p-re, és azt az ígéretet kaptam, hogy a Rise of the Tomb Raider-ben ez javítva lesz egy következő patch-ben.
-
Lackooo84
nagyúr
Ez nem jobb megfogalmazás, hanem helyes megfogalmazás. Majdnem mindenki hibásan mondja, írja, terjeszti. Nem kötekedésképp, de így a helyes.
Most elolvastam amit linkeltél a srácnak, és ott is van egy-két dolog, ami érdekesen van leírva. Mindig a konzolt aktiváljuk, nem az accountot. Egy PSN fiókhoz összesen öt, azaz 5 konzol lehet "aktiválva" egyszerre:
1db PS4, 2db PS3, 1db PS VITA, 1db PSP.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem visszakerült a PS4 Pro a MM-os rendeléseim közé.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
unrealnoise #94458 üzenetére
Ez csak magyarországon divat, ha hiba is volt, meg fogod kapni annyiért. Bár kétlem hogy egyszerre két egymástól független webshopban is pont egyszerre lenne hiba.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
unrealnoise #94432 üzenetére
Itthoni gép árak RIP....
-
Lackooo84
nagyúr
PS4 PRO WILL SUPPORT SATA 3.0 - Ezt már szeretem...
-
Lackooo84
nagyúr
Na mi az, innen senki nem vett a supergamer-nél PS VR-t?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
TazLeacher #94164 üzenetére
Csinálhatsz egy új magyar accountot, amivel vásárolsz, az UK-val meg játszol tovább.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Neoteric #94069 üzenetére
Ismim konzolboltban dolgozik, ő szokott mesélni milyen rablások folynak szerény országunkban, és ő azt mondta, hogy olyan 12-13k egy PS4 játék nagyker ára. Nem hiszem, hogy kamuzott volna, simán kinézem belőlük. Én lemezes játékokat nagyon régóta nem is veszek már, csakis store-on leárazva illetve premiereseket felesben.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Retekcloud #93930 üzenetére
Egyértelmű, hogy most már csak pro-t vennék. Ha később mégis pro-ra váltanál, akkor el kell adnod a régit amin buksz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
TazLeacher #93899 üzenetére
Amcsi sztóron van kép is.
-
Lackooo84
nagyúr
USA storeon ingyenes Resident Evil 20th anniversary PS4 téma. Nálunk fizetős ez is, naná....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #93886 üzenetére
Tegnap megjött az általad ajánlott akksi. Lemerítettem teljesen, majd mértem egy kapacitást. Megeszem a kalapom, ha ez többet bír, mint a gyári.
Kb. 3 órát bír. Na majd az új BT4.0 kontroller jobb lesz...
-
Lackooo84
nagyúr
Ha behívtok egy 1-es szintűt, akkor azt csak ugyebár csak az első végigjátszásos játékba tudjátok behívni (world level 1, amíg nem vált pirosra a háttér). Az ellenfeleket mindig a hosthoz igazítja, így az újonc bár gyorsabban fog fejlődni az elején, az ellenfeleknek elég ránézniük, és ő meghal.
Sebezni se nagyon próbáljon semmit, csak rohangálni tud körülöttetek. Ja, és ha nem szép sorban a legeslegelső missiontől újra csináljátok a pályákat, akkor nem menti neki a progresst sem a játék.
-
Lackooo84
nagyúr
E havi PS+ játékok is szedhetőek.
-
Lackooo84
nagyúr
HDR = cirka +80ms input lag. Minden játékos álma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest