- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan #218849 üzenetére
Kellene egy report rendszer ami automatikusan átrakja őket az egér használók táborába. Szerintem az sem lenne baj, ha pro kontrolleresek is véletlen bekerülnének mert láttam már nem egyszer olyat, hogy a két perifériát használó tábor pariban volt. [link]
(Tudok akár OW-os témában is egy ügyes ürgét, aki kontrollerrel mesterien tud játszani. Ráadásul olyan magas sensitivity-n, hogy én azon normálisan irányba sem tudok fordulni. Bárcsak úgy tudnék játszani.)
Ettől függetlenül igen... vannak olyanok akik kihasználják az ügyetlenebb kontrollereseket, hogy jobbnak érezzék magukat. Nálam egyetlen fps játék maradt meg eddig, az pedig az Overwatch, de már hosszú ideje ott is feltűntek az átalakítót használók. Viszont a játék mechanikájából adódóan felül lehet rajtuk kerekedni és rage quit-ig ölni őket.
Rankedet soha többé nem vagyok hajlandó játszani fps játékban! Egyszer nagyon megjártam az OW-ban, mert egy full csapat "xim-essel" kerültünk össze rankeden. Úgy átmenetek rajtunk mint kés a vajon. Azóta megfogadtam, hogy soha többé, mert csak kiidegel. -
saelin
veterán
válasz
30z.Samu #218823 üzenetére
Simán!
Nagyon jól össze van rakva a játék. Ps-en a többi mmo a közelébe sem tud érni. Nem is csodálom ezek után, hogy a wow melett az egyetlen nagy playerbase-el rendelkező előfizetéses mmo, ami a mai napig sikeres maradt. Alig várom a kiegészítők content-jét hogy elérjem.
-
saelin
veterán
Egy 29 nap alatt végére értem a Final Fantasy XIV Online alapjáték main story-jának... Ez jó hosszú quest chain volt meg kell hogy mondjam!
-
saelin
veterán
válasz
Tyler Durden #218641 üzenetére
Qled alapon? Vagy megint valami új technológiát fejlesztenek?
-
saelin
veterán
Playstation-re megvette valaki a The Outer Worlds-öt?
-
saelin
veterán
válasz
marilllyo #218579 üzenetére
Az én véleményem az, hogy lehet sok content van benne, de halál monoton és unalmas. Ezt azért érdekes tőlem hallani, mert én szeretem a Minecraft-ot, Stardew Valley-t, Starbound-ot, My Time at Portia-t stb, amik szintén ilyen lassabb folyású játékok, de egyszerűen a NMS gameplay loopja nem tud megfogni.
Vagy 5x kezdtem már bele szerencsétlen játékba és eddig 10-15 óra után mindig otthagytam a fenébe. Egyszerűen semmi érdekes nincs benne. -
saelin
veterán
Szerintem bugos lesz mint állat az a játék, de ne legyen igazam. Ha leraknak az asztalra egy jó játékot azzal könnyen maguk felé fordíthatják a játékosbázist (fallout játékosokra gondolok most és nem azokra, akik vigyorogva tolják a mai napig a 76-ot). Nálam a Bethesda munkája eléggé mélyre csúszott az Oblivion óta, úgyhogy én nem várok tőlük semmi csodát a jövőben. Kell a pótlék.
-
saelin
veterán
válasz
GeneraL_XTX #218006 üzenetére
Kell 2 fajta security-s Torx: A 8-as és 9-es, és egy Philips csavarhúzó (csillag). A paszta amit használtam az egy Thermal Grizzly Kryonaut volt. Ez egy sima fém mentes cucc, a hűtőpadokat pedig egy Minus Pad 8-ra cseréltem le. Nem árt ha még van Isopropil alkohol otthon és fültisztító pálcika, mert ha a te pasztád is olyan rossz mint ami nekem volt felkenve, akkor jó nehezen fog lejönni.
Arra nagyon figyelj, hogy mikor elértél az alján az APU-t takaró lemezhez, akkor ideje felülről is megkezdeni bontani. A tápot és az azt tartó két hosszú csavart ki kell szedni, hogy ki lehessen venni az alaplapot. A lényeg hogy nézz videót előtte. Pl [link] .
Nem nehéz művelet, csak oda kell nagyon figyelni, mert könnyen szakítható egy csomó drót (antenna, szalag kábel, a francos táp csati) benne. Miután láttam hogy van összerakva ez a gép, mostmár tényleg azt kívánom, hogy a Ps5 jobb legyen ilyen téren. Tudom, nem az lesz az elsődleges szempont náluk hogy user oldalról mennyire könnyű javítani vagy tisztítani, de akkor is nagyon béna. Szerintem a szervizben is simán törik ezeket a gagyi műanyag fedőket.
-
saelin
veterán
válasz
Kendek #217963 üzenetére
Arra hát. Próbáltam a táp felőlit is, de annak a háza annyira mozgott, hogy nem mertem komolyabban ráfogni.
A pasztázás sikeres volt. Nagy meglepetésemre az összes csavar visszakerült a helyére... pedig nem szokásom ilyen precízen eljárni.
Thermal Grizzly pasztát és hőelvezető lapkákat használtam a gépbe. Eddig Red Dead Redemption 2 vagy God of War, de akar No man's sky next alatt is süvített a venti, de sokkal hangosabban mint a porszívóm alacsonyabb szívóerőn (nagyon jó porszívóm van)! Kb 3x-4x lett halkabb ezzel a közel másfél órás művelettel. A bekapcsolásnál hallható állapotától csak egy picivel lesz hangosabb full terhelés alatt.
Amik gondot okoztak:
- A felső burkolat mocsok nehezen jön le.
- A tápcsatlakozóra kegyetlen nehéz ráfogni! Nekem pici kezem van, de még így is alig tudtam odaférni, és a megfelelő erőt kifejteni rá hogy ki tudjam húzni azt a sz*rt. Azóta is fáj a hüvelykujjam.
- Teljesen csupaszra kellett bontani, hogy a ventilátorhoz és a bordához is hozzá lehessen férni, ami bazi sok csavart jelent. Hol sima Philips, hol pedig security torx van benne, de abból is 2 fajta.A gyárilag rajta lévő paszta mennyisége és minősége egy kalap tevekakiéval ért fel. Gyurma keménységű volt már és nagyon kevés volt rajta...Gyakorlatilag az apu egyik oldalán volt csak paszta, a többi pedig rá volt folyva a tranzisztorokra. A memória pad-ek viszont jó állapotban voltak. Lehet jobban jártunk volna ha valami hasonló megoldással rukkolnak elő az apu-ra is, mert ez a paszta már a vásárlás pillanatától kezdve semmit nem ért. Nekem már akkor hangos volt a gépem, de úgy voltam vele ez ilyen. A frászt! Akinek süvít a gépe annak szarul van a gyári paszta felhordva, pont. Semmi köze a ventihez.
-
saelin
veterán
Csókoltatom a Sony mérnökeit akik a táp csatlakozóját tervezték. Kb 15 percig birkóztam vele mire kijött.
-
saelin
veterán
"Dark Souls 3 Deluxe Edition is added to your cart."
Shit.
-
saelin
veterán
válasz
bandi0000 #216920 üzenetére
Nem bántásból, de te vagy már a második a héten, aki nem mentette el a tartalék kódokat és így kizárta magát a fiókjából. Én régen csináltam már a kétlépcsős aktiválását, de úgy tudom fel is hívja rá a figyelmed, hogy az adott kódokat mentsd el valahova.
Btw összefoglalóban nincs erről szó?
-
saelin
veterán
Ha meg a ps4-hez párosítva akarom használni a kontrollert ott csak a másodlagos fiókomon hajlandó menni. Az elsődlegesről egyből ledob ahogy megpróbálok bejelentkezni. Jelenleg ez egy bugos xar.
És sikeresen kifagyasztottam a konzolt is vele... Áh.
-
saelin
veterán
Nekem engedi hogy Bluetooth-on csatlakozássam a kontit, működik is, de a remote play azt mondja a telefonom nem támogatja a Ds4-et.....
-
saelin
veterán
válasz
Kendek #216594 üzenetére
Én ezért szoktam mindig több kódot kérni bejelentkezéskor, mert az első sosem akár megérkezni. Aztán így 1-2 percen belül befut 2-3 SMS, amit fel lehet használni.
BeastMode
Ne a régi kódokat próbáld, hanem a backup-okat! Ilyen esetre mindig ki kell írni valahová ezt a pár kódot. Nézd meg hogy te nem-e tettél így. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #216521 üzenetére
Érdekesen hangzik ez a burn és arm mechanika. Kíváncsi vagyok mégis mit akarnak ebből kihozni... Már előre látom az egykarú végigjátszásokat és trialokat! "Elden Ring: Can I beat the game with only one hand?"
-
saelin
veterán
Csak én vagyok így besózva vagy más is kb minden nap gondol a Ps5-re, hogy milyen lesz majd vagy hogy milyen játékok kapnak rá portot, és azok mennyivel lesznek szebbek, futnak jobban stb.
Kb ma az egyik barátommal 2 órát csak erről beszéltünk...
-
saelin
veterán
válasz
KaitouP #216448 üzenetére
Én pont ezért szartam le a csába az egészet és vettem új kontit, a régihez pedig renteltem alkatrészt. A javított kont nemrég adtam el 6k-ért, mert per pillanat nem volt szükségem 2-re. Ajánlom neked is a házi barkácsot, mert nagyon egyszerűen bontható a ps4 kontrollere és kb mindent ki tudsz cserélni.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #216428 üzenetére
Gondoltam rá, hogy "Biankát" elhívom kávézni valahová, de félek, hogy valami nagy szőrös muksi jönne el egy no helyett.
-
saelin
veterán
Megoldódott a Shadowbringers addon problémám. Végül kiderült hogy a Square Enix-nél volt a gond. Ugye mivel a megvásárolt tartalom egy addon, amit akar többször is meg lehet venni (Noha semmilyen pluszt nem ad a többszöri vásárlás után), így nem lesz sosem "purchased" státuszban. A square weboldalára (MOG Station) kelett felmenni és ott beaktiválni a subscription menüben a játékot. Elvileg a kliensnek fel kelett volna dobnia ezt a lehetőséget, de valamiért nem történt meg és csak a Shadowbringers tartalma nélkül tudtam játszani.
Az utolsó ps suppos kolléga valami technikai guru lehetett, mert szépen leírta mi van. Ha olvassa a posztom, akkor innen üdvözlöm.
-
saelin
veterán
Ejj, ez az első rossz tapasztalatom a magyar ps supporttal. Napok óta nem tudnak mit csinálni a gondommal... Megvettem a Shadowbringers-t a store-ból mobil appon keresztül, de nem jelzi megvásárolva állapotban. Engedi hogy újra megvegyem és a játék tartalmát sem érem el a Final Fantasy XIV-ben. Már minden hülyeséget megcsináltattak velem: restore license (ez mondjuk ok, de mielőtt felkerestem őket már megvolt), rebuild database..., játék újra letöltése... Most meg azt mondják forduljak a Square Enix-hez. Kétlem hogy ők helyre tudnák állítani a vásárlásom a PlayStation Store-ban.
-
saelin
veterán
válasz
penge111 #213220 üzenetére
Még csak most olvasom...
Ja, de a bdo melett újra belekezdek a Final Fantasy XIV-be is, de most a teljes játékot mindenestül szereztem be... Csak akadt egy kis technikai gondom.
Egy kis update ezzel kapcsolatban:
A ps supportos nem látja hogy rendelkeznék az alapjátékkal és szerinte azért van a fenti problémám. Na, de tegnap én már le is töltöttem és játszottam is az alappal, csak a Shadowbringers content-jéhez nem férek hozzá. Küldtem nekik egy részletes infót, tranzakciós azonosítóval, vásárlás időpontjával és összegével. A poén az, hogy valami nagy gebasz lehet, mert library-ből le tudom szedni a játékot (az alapot), de a store-ban nem engedi letölteni, sem megvenni (az alapot), mert arra hivatkozik, hogy birtokolom már a Realm Reborn Starter Edition-t... Tiszta kusza az egész. Ettől Brigitta lemegy terpeszbe a héten. -
saelin
veterán
Könyörgöm szokjak már le a telefonos alkalmazáson keresztül történő vásárlásról... Megint írnom kelett a supportnak, mert a pénzt levonta, de a játékot nem kaptam meg.
A FINAL FANTASY® XIV: Shadowbringers™ (Game Pack)-ről van szó. Az alapjátékot birtokolom és már le is töltöttem, de a Shadowbringers tartalma nem elérhető. Store-ban felmenve meg csak a vásárlás lehetősége van.
-
saelin
veterán
Az emberek ilyen konzervatívak. A környezetemben pl egy csomó ember meg volt veszve amikor egy muszlim lánnyal randiztam, mert nem értették a vallását és csak a sztereotípiákat hallották róluk.
Btw életem egyik legjobb randija volt. Nagyon komolyan veszik a kapcsolatokat.
-
saelin
veterán
Gyerekek... Még csak most jutott eszembe letölteni az ehavi ps+ játékokat.......
-
saelin
veterán
válasz
#10186752 #214443 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy az elkészítés minősége, a küldetések kidolgozottsága és az apró részletekre való odafigyelés pariban van a CD PROJEKT munkásságával. Ezt az első résznél én is tapasztaltam. Kisebb a játszótér, de pusztán az első városban is több órányi Quest Time van. Valami 5 órát töltöttem el abban a városban amíg oda jutottam hogy mehetek másfelé is, mert már ki van pucolva minden. Ráadásul az összes párbeszéd szinkronizált. A saját karakteredé, az npc-ké... minden egyes szereplőnek van hangja, még egy kutyának vagy tehénnek is.
Én csak NEXT-GEN Baldur's Gate-nek hívom ezt a szériát.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #214105 üzenetére
Ahogy néztem nem vészes. Legalábbis pro-n megvan a 45-59 fps mindig performance módban. A Control nevű játék sokkal rosszabb állapotban van. Ott 10 fps környékére is leesik még a mostani legújjabb patchel is. Pro-n ez annyit javult, hogy általában 30, de inkább 25 környékén mozog.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #211745 üzenetére
Azért ne szó szerint értsd!
Este volt és a játékban egy nagyon sötét helyről mentem ki a napfénybe, ami szabályosan nyillaló fájdalmat okozott a szememben. Nem mondom... tényleg hatásos volt. De azért na, este lefekvés előtt az ilyen mértékű fény nem hiányzik az embernek. Napközben viszont oké, ha van elegendő környezeti fény mellé.
-
saelin
veterán
válasz
Rigormortiis #211683 üzenetére
Elég az. Próbáld végig mindet és ami a legjobban tetszik azt használd. Nekem van külön filmezéshez és játékhoz is.
-
saelin
veterán
válasz
undercover #210673 üzenetére
Eléggé utána kell menni a nyersanyagnak. Engem is egy idő után mindig ez kezd el irritálni, hogy az early game resource-okat hajkurászom mindig. Egy passive income tök jó lenne, autonóm farmokkal és hasonlókkal. Ilyen mondjuk fémeknél van, de ott is időről időre rá kell nézni.
-
saelin
veterán
válasz
Xaels #210663 üzenetére
Valami komoly baj lehet a Sony-nál. A Black Desert Online Beta is a pre-load miatt lett játszhatatlan sok embernél. Ott az volt, hogy letöltötted a bétát start előtt és emiatt bebuggolt a kliens. Nem lehetett elindítani, mert egy nem létező update-re várt a játék. A béta ideje alatt nem is sikerült a Sony-nak megoldani a gondot. Ez olyan 4-5 nap lehetett.
-
saelin
veterán
Kipróbáltam a Genesis mobát. Nem rossz, inkább ilyen mobil játék jellege van. Viszont még nagyon bugos és eléggé sokszor chrashelt nálam pro-n. Ha rangsorolni kellene én azt mondanám a Smithe és a volt Paragon mögé helyezném minőségben. Hosszú távon nem tudnám elképzelni hogy lekötne, mert semmi érdekesség nincs benne.
-
saelin
veterán
válasz
Retekcloud #210302 üzenetére
A Wargroove nemrég jelent meg. Stílusban ez áll a legközelebb a Fire Emblem-hez.
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish #210288 üzenetére
Ez valami új hosszútávú stratégia lehet.
-
saelin
veterán
Angol account-tal sikerült kipróbálni a Black Desert Online-t...
A karakter készítő piszok jó, ilyet még nem láttam egy játékban sem! Aztán ahogy kikerültem a játékba jött a hidegzuhany:
- A sokat dicsért harcrendszert nekem sikerült 10 perc alatt megunnom. Lényegében a bal analógot rángatva és a többi gombot nyomkodva lehet előhozni a skilleket, támadásokat és ezeket ha jól összefűzöd kapsz belőle egy jó kis kombót. Nagyon kevés skill van és igazából ahogy elnézem buildek sincsenek. Azt már nem is említem, hogy kb semmi súlyát nem éreztem a támadásaimnak.
- A grafika borzalmas! Textúrák látszódnak ahogy előtted töltődnek be, a felbontás egy vicc és a távolban lévő dolgok is mosottak. Teljesen részlet szegények amíg közelebb nem ér az ember. Ráadásul a játék valami nagyon gusztustalan módon kezeli a fényeket is és mintha lenne az egész játékon egy agresszív kromatikus abberació + bloom effect. A HDR pedig semmit nem segít az egészen.
- Aztán amivel végképp elvesztettek, hogy a gameplay loop egy nagy nulla. A story halál unalmas, a küldetések monotonok (ölj meg 50 farkast, gyűjts 70 steel imp hokit), a karakter ahogy lépi a szinteket kap új skilleket, de erősebb tőlük nem lesz, csak nagyobb teret kap kombók terén. Ahhoz hogy erősebb legyél enchant-olni kell a felszerelésed, amihez kismillió mobot kell leverni, hogy aztán egy szerencsejáték szerű menüben elverd a kigrindolt nyersanyagokat. Igen, ennyi. Van a pve grind és a pvp, de he chillelve akarsz tovább grindolni, akkor ott vannak a life skillek is. A life skillekbe annyira nem mentem még bele, mert időm nincs rá, de kétlem hogy ez menténé meg a játékot nálam.Kár érte, mert videók alapján nagyon állatnak tűnt!
-
saelin
veterán
Fuuuuuuuuu....
"Hey Adventurers,
There are currently a few issues affecting the download of the Black Desert Beta for PS4. These are unfortunate issues in which we are working with Sony Interactive Entertainment to fix before the Beta goes live. We are making these known in case the issues are not resolved in time.
Europe
Anyone who added the Black Desert beta before it was republished will face an error code saying that it needs to be updated. We are working with SIEE engineers and service teams to get this issue resolved as soon as possible. Those who add the product after the republishing at around 1 PM UTC 08/08 will be able to access the game without issue.
North America
There is currently an issue where the beta is not showing up as its own product, and instead is showing up as extra content for the Standard Edition of Black Desert. This means that to find the beta download, you will need to go to the standard edition of the game, and from there find the beta download under the demos section. We are working again with SIE to get this issue resolved and to make the beta easier to find in searches.
We apologise for these issues and we are hoping that they can be resolved before the beta goes live.
Black Desert PS4 Team" -
saelin
veterán
Black Desert Online-t próbálja valaki? Sajna most nem leszek gép előtt egy darabig. A videók meg bazinga szar tömörítésüek amik youtube-on vannak fent.
-
saelin
veterán
Nekem megvan az első és második része ennek, de valami borzasztó rossz játéknak jött le pár óra után és inkább hagytam a fenébe. Mondták más fórumon, hogy gyorsan pörgessem ki és menjek előre a játékokkal, mert a későbbiek sokkal jobbak lesznek... Ezek szerint ez mégsem hatványozottan igaz.
De majd ha odáig jutok én is, hogy a mangát elkezdjem, majd be is fejezzem és... Jó ez nem mostanában lesz!
Köszi a beszámolót LnB!
penge111
Nekem most nincs barátnőm úgyhogy...Akinek meg udvarolok az meg lehet össze sem jön. Úgyhogy a játékkal ígyis-úgyis jól járok, mert mindig velem lesz!
-
saelin
veterán
Péntektől Black Desert Online béta lesz. Gondoltam megemlítem, mert nem láttam annyira promózva sehol.
-
saelin
veterán
válasz
Dr. Venkman #209005 üzenetére
Egy jó 4k monitor nem drága. Én is olyanon tolom, mert nincs szükségem tvre, és őszintén helyem sincs.
Annyi viszont igaz az előttem elhangzottakban, hogy a játékok többsége nem az igazi ilyen felbontáson. Ilyen tekintetben a Ps5 lesz majd etalon! Ezért is várom ennyire. Meg a beígért feature-ök miatt is. -
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #208896 üzenetére
Már legalább 4 órája aludnom kellene... Hiperaktivitás + addiktív videojátékok = fáradt dolgozó a munkahelyen.
Komoly hogy mennyire nem bírok néha leállni.
-
saelin
veterán
Egy újabb addiktív játék jelent meg Ps4-re, aminek Forager a címe. Délelőtt alig bírtam letenni, hogy inkább edzeni menjek...
-
saelin
veterán
válasz
Dr. Venkman #208693 üzenetére
Megjelenés óta semmi érdemi content-et nem kapott és az első pár hétben iszonyat rossz állapotban volt. Ledobálta az embereket a szerverről, ps4-ek random befagytak, crash-ek tömkelege, bugos matchmaking, repetitív loot, egy fél maréknyi raid/dungeon volt össz-vissz, eventek teljes hiánya és egy teljesen értelmetlen rövid sztori. Én valami 3 nap alatt kipörgettem és utána már semmit nem tudtam csinálni, csak ugyan azokat a küldetés típusokat ismételgetni amit a story felvezetett. A végén járó jutalmak 90%-a pedig a szemét kategóriát enyhén szólva kimerítették.
Hónapok múltán is csak ígérgették a bejelentett tartalmakat, a loot rendszert többször átdolgozták, keresztbe kasul módosítgatták a játék balanszt stb. Napestig lehetne sorolni, hogy mi baj volt és van a játékkal.1-2 ezer forintot lehet megér, hogy elszórakozzon az ember vele, de miután kipörgetted annyi, nincs tovább és nem is lesz már.
-
saelin
veterán
Egy jókora szünet után újra nekiugrottam a Plague Tale-nek. A story és a karakterek valami piszok jók, a zenék pedig valamiért a Game of Thrones-ra és a Witcher 3-ra emlékeztetnek, de mégis amikor meghallom egyből tudom, hogy ez a Plague Tale Innocence-ből van.
Igazándiból ez egy baromi jó játék. Jobb mint a Hellblade szerintem, mert sokkal mélyebb kötődést alakítunk ki a karakterekkel. A Hellblade egy út a pokolba, míg ez inkább egy út a poklon keresztül. Ténylegesen az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, az a túlzott linearitás. De! Nem az egész játékra nézve. Inkább csak egy két fejezetre, ahol úgy éreztem, hogy többet akarok látni a világból, egy kicsit nagyobb szabadságot szerettem volna.
Nálam a játék mindenestül egy 8/10. A kicsit suta gameplay vesz le az értékéből nálam, de még így is simán ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy story orientált játékot. Kicsit más stílusban is el tudtam volna képzelni a játékot, mint pl. a mostanában divatos Cinematic Adventure Game-ben (Until Dawn, Detroit Become Human stb).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest