Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Kell 2 fajta security-s Torx: A 8-as és 9-es, és egy Philips csavarhúzó (csillag). A paszta amit használtam az egy Thermal Grizzly Kryonaut volt. Ez egy sima fém mentes cucc, a hűtőpadokat pedig egy Minus Pad 8-ra cseréltem le. Nem árt ha még van Isopropil alkohol otthon és fültisztító pálcika, mert ha a te pasztád is olyan rossz mint ami nekem volt felkenve, akkor jó nehezen fog lejönni.
Arra nagyon figyelj, hogy mikor elértél az alján az APU-t takaró lemezhez, akkor ideje felülről is megkezdeni bontani. A tápot és az azt tartó két hosszú csavart ki kell szedni, hogy ki lehessen venni az alaplapot. A lényeg hogy nézz videót előtte. Pl [link] .
Nem nehéz művelet, csak oda kell nagyon figyelni, mert könnyen szakítható egy csomó drót (antenna, szalag kábel, a francos táp csati) benne. Miután láttam hogy van összerakva ez a gép, mostmár tényleg azt kívánom, hogy a Ps5 jobb legyen ilyen téren. Tudom, nem az lesz az elsődleges szempont náluk hogy user oldalról mennyire könnyű javítani vagy tisztítani, de akkor is nagyon béna. Szerintem a szervizben is simán törik ezeket a gagyi műanyag fedőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek