- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elims
veterán
válasz
Lackooo84 #91779 üzenetére
Ha feliratos sincs gond.Hibàtlanul àtstream-eli a ps3 media server.Én ezt hasznàlom màr egy-két éve.
GhostPetya: Ez nekem ùjdonsàg..
azok ill. ők Nem gépi karakterek?? :-o
Köszi! :-)Zaniknak én az évfordulòs joy-t köszönhetem. :-) szerk.: (Lackoonak meg,hogy többet kell olvasnom.)
LDave: Ha màr egy ember akkor is jò. :-)
-
-
-
kokeny92
tag
válasz
Lackooo84 #91588 üzenetére
Köszönöm ezt ki fogom próbálni. Garancia lejárt már.
Far Cry Primal-nél leszedett először 4-5gb-ot kiírta hogy installed és indíthatom a játékot, de nem indult el a hibakód miatt.Aztán megnéztem és szed további 15GB-ot hozzá, de a játékot "el tudom indítani"
Akkor lehetséges az, hogy ha már egyszer elindítottam akkor tönkrevágja és végig meg kell várni.
Ha másnél nem legalább a Far Cry-t hátha megoldja ez. Mert a többinél próbáltam offline meg, hogy leszedje teljesen.Ettől függetlenül bárkinek van bármi ötlete még várom
-
Madwe
nagyúr
válasz
Lackooo84 #91581 üzenetére
A garantált 1080p és 60 fps szerinted mit takar
?
(#91583) Keldor papa Így van. De 2013as konzol, 2018 körül érik meg a tényleges váltásra. Legkésöbb scorpio release elött pár hónappal kalapom teszem rá h elkezdik szivárogtatni a next gen ps-t. Amire kijön már 2 éves is lesz a pro, a sima meg 5+, szóval azzal nincs baj, csak helyén kell kezelni a prot, ami mint látható sokaknak nem igazán sikerül
Te is új konzolként tünteted fel, pedig csak egy stabil 1080p/4k ráncfelvarrás. Erre cserélni nem annyira éri meg, inkább a late adopterek dolgát könnyítik szvsz.
Hogy lenne ugyanaz? eleve nem vesz az ember általában mindkét konzolt. Namármost ha felteszzük h 2013ban megvette a ps4et 127kért, majd most 2016ban a ps4prot 140kért majd 2018ban a ps5öt 150kért, az is kevesebb mint 70k/év. S akkor azt még bele se vettük, hogy az előző konzolt félár felett el tudja adni, meg azt sem, h a prot kb teljesen felesleges megvenni.
-
Elims
veterán
válasz
Lackooo84 #91575 üzenetére
Elég csak simàn,Elims.
Csabee: Nincs itt dramatizàlàs,szerintem.
Beszélgetünk.Senki(!) nem tudja a fixet(!),de legtöbben màr tényként írjàk ezt vagy(!) azt.
Majd kiderül.Szerk.: Jò lenne ha megmaradna ez a pàr hsz.
1-2év mùlva visszaolvasni.
Addig szerintem elégge kiboncoltuk a témàt. -
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #91552 üzenetére
Én úgy tudom az ajánlott árak amiket a Sony megad adó nélkül értendőek. Amazonon pedig azért nincs rászámolva az adó, mert államtól függ hogy mennyi. De lehet rosszul tudom.
A kereskedők pár %-os árréssel dolgoznak egyébként, de erre nyilván rájön még a nagyker árrése, meg sok esetben nagyker veszi nagykertől, így halmozódik.
-
LeventeV
senior tag
válasz
Lackooo84 #90754 üzenetére
Akkor valószínű, hogy tényleg csak olyan accountok között lehet megosztani, amelyeken amúgy külön-külön is elérhető a PS Now.
Más: Tegnap kipróbáltam a BF1 bétát. Technikai szempontból a legrosszabb állapotban levő béta amivel az utóbbi időben játszottam. Szűk két hónap van még a megjelenésig, nagyon össze kell kapja magát a Dice, de így is egy pár gigás day 1 patchre számítok.
A játékmenet annyira nem tetszik. Papíron jó, de valahogy nem áll össze nekem, valamint egyetértek azokkal akik rossz választásnak tartották ezt a pályát.Ennek ellenére már nagyon bánom, hogy a summer sale keretén belül nem szántam rá azt az 1500 Forintot a BF4-re.
-
LeventeV
senior tag
válasz
Lackooo84 #90750 üzenetére
És UK-ról működik?
Én US accounton vettem a PS Now-t és utána UK accounton próbáltam ki a letöltött játékot.
Valószínű, hogy akkor azért ment, mert az UK és US accounton is elérhető külön-külön a PS Now.
Konkrétabban a Grid Autosportot szedtem le, mert az nem volt fent az UK PS Now-on, de utána az UK accounton mégis ment, attól függetlenül, hogy maga a játék nem volt bent a kínálatban, de mint írtam valószínű azért ment, mert maga a PS Now elérhető mindkét régióban. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lackooo84 #90529 üzenetére
Ez PS3 sajnos.
__
Az egyik PS 4 Slim tulaj Twitter csatornája.
Nem tudom alapgépben milyen wifi van, de Slimehez írta, hogy B/G/N/AC Wifi van benne.
___
Ez alapgépnél létezik?
-
-
-
n000rbi
senior tag
válasz
Lackooo84 #90091 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de pont egy z906-on hallgatva szarozzak a "minőségen"? Több a konzolom, mint a szabad optikai bemenet a z906-on, így _nekem_ ez a legkényelmesebb megoldás jelenleg és egy optical out hiánya nem tántorítana el az újabb gép vásárlásától (már ha vennék, mert inkább akkor már megvárom a neo-t, ha lesz egyáltalán)
-
Dicker
őstag
válasz
Lackooo84 #90056 üzenetére
Az új szérián is van zongoralakk rész minden gépen. Az usb-ktől indul körbe.
A piroson meg ugyanúgy maradt.
Ez a mostani kiadás ha igaz, ha nem elég szétszedhetetlennek tűnik, legalábbis garancia vesztés nélküli hdd bővítésre, így az 500 gb-os modell értelmetlennek tűnik. Már ki se adnék ekkorát a helyükben. -
Elims
veterán
válasz
Lackooo84 #89865 üzenetére
Nem bekòstolni akarlak,tényleg,de mikor raktàl bele ilyen winchester-t?Én sokàig vàrtam a 2tb 7200-at,de sajnos azt írtàk,hogy 750gb-osban van ilyen.Persze vàltozott a helyzet pàr hònapja. (Most meg azt vàrom,hogy 20e-ből kijöjjön a 2tb 7200rpm. :-/ )
Gyuribàcsi: "...évi 7500 forintom bánja a szolgáltatást..."
Nekem is csak egyedül. ;-)
Jàtsza esetleg vki a crew-t?Idàig tudtam ellenàllni a wild run kiegészítőnek és a "summi"t-ban kér egy crew-s versenyt.Lenne kedve vkinek csatlakozni?Ha lenyomjuk ad -talàn- egy mazda-t. (?)
-
andro93
aktív tag
válasz
Lackooo84 #89839 üzenetére
A felsorolt problémákkal egyetértek, de ezt a 1080p 60fps dolgot nem nagyon tudom hova tenni.
Egy már 2013-ban is közepes teljesítményű hardvertől, ami ráadásul 125-130 ezer forintos indulóárral kezdett, nem hiszem hogy komolyan el kellene várni, hogy több százezer Forintos csúcs pc-k teljesítményét hozza.
Itt valamelyest a kiadók a hibásak, mikor anno eszméletlen grafikával promóztak Witcher 3-at, Divisiont, Watch Dogsot stb, és mindenki kb. készpénznek vette, hogy itt már nem lesznek hardveres limitációk.
Persze megoldható lenne a stabil 60 fps, meg a 1080p is a grafikai részletesség vagy fizika feláldozásával, de kérdés hogy melyik játéknál éri ez meg? Fpseken kívül nem sok játékban van komoly haszna. Pl. egy Uncharted 4-hez vagy Bloodbornehoz nem hiszem, hogy sokat hozzátenne a 60 fps. (Mondjuk a Bb bizonyos helyeken jó ha ennek a felével fut.)Talán a Neo majd hozni fogja ezt az elvárt 1080p/60fps sztenderdet.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Lackooo84 #89839 üzenetére
Nekem 30mbpsel átlag mindig jön lefele a játék. Psn még sose dobott le, najó 1-2x belefutottam ütemezett karbantartásba. Xboxon mintha jobb lenne a helyzet? nem. tehát van köze ennek az egésznek ahoz, hogy a sony ülhet a seggén mert jól megy a szekere? nem
Mellesleg a psnes problémák 50% legalább user error vagy otthoni hálózati gikszer, esetleg egy 1500 forintos 12 éves router mögött panaszkodik.
Az meg h vannak szarul optimalizált játékok, hát istenem, ilyenek mindig is voltak s lesznek. A broforce 15fpsel is etalon, mellesleg ha nem dobálsz 2mpenként a dinamiotssal bombát akkor nem szaggat be
(#89860) Lackooo84 Te most viccelsz, ugye? Kérlek mondj már egy szerverszolgáltatást, ami ennél gyorsabb... Az h torrenten többszáz kliens szétosztva neked többet nyom, az más mint amikor többmillió user 1 szervert terhel...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lackooo84 #89848 üzenetére
de most ha nem is vagyunk elégedettek, akkor mit csináljunk?
A PSN-re azt mondom, hogy hazugság nélkül 1 év alatt 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor nem tudtam játszani,még az előre bejelentett karbantartást is beleszámolva
jön majd a Neo, erősebb lesz, valszeg én is váltok, mert jó lenne szebb graf meg több fps, de ezenfelül mást nem tudunk csinálni, megszoksz vagy megszöksz
gyuribácsi88: Te meg cseszd meg a netedet, nekem mér 3 óra mire le jön az a vacak
-
válasz
Lackooo84 #89848 üzenetére
Még évi 15 ezerrel se tudnak lehúzni ezzel a szolgáltatással, mert felesbe vásárolunk Haddent-al, így évi 7500 forintom bánja a szolgáltatást, ami havi 625 forint, ennyit pedig nekem megér. Én elég sok játékkal játszok (multis játékokról beszélek elsősorban) és nincs gond se a chat partyval, se azzal hogy összecsatlakozzunk.
-
-
andro93
aktív tag
válasz
Lackooo84 #89824 üzenetére
Amire megvettem a konzolt, azt megkaptam tőle, illetve valószínűleg meg is fogom kapni a jövőben is. Ez pedig nem más, mint a minőségi exkluzív játékfelhozatal. Olyan játékokról beszélek, mint a Last of Us, Uncharted széria, Quantic Dream játékok, Until Dawn, Bloodborne, Drive Club stb. A jövőben pedig érkezik a Horizon ZD, új God of War, Days Gone stb. A PS+ játékok engem teljesen hidegen hagynak, lévén annyira sok és minőségi AAA játék jelenik meg mostanában, hogy nagyon el vagyok maradva velük amellett, amennyi időt játékra tudok fordítani. Hogy csak egy példát mondjak, Witcher 3 fele + a 2 dlcje visszavan.
A "PSN szar" alatt mit értesz pontosan?
Összességében meg vagyok elégedve, persze nem mondom hogy nem lehetne itt-ott javítani a rendszeren, de nekem maximálisan megérte megvenni a konzolt 1 éve.
Egy nagyon nagy hiányosság van szerintem játékfelhozatal téren, és az egy Forza szintű szimulátor, illetve egy Forza Horizon szerű nyitott világú autós mókázás. Ez az egyetlen, ami az Xboxban vonzó számomra exkluzívok terén (Ill. még valamennyire a Gears of War). De akkor már inkább egy vga-t veszek a gépbe és pcn játszom ezeket. -
zzola
titán
válasz
Lackooo84 #89820 üzenetére
1. Szerencsére nem vagyok a komád.
2. Nem személyeskedtem.
3. Én mondtam egy szóval is, hogy a Skorpió kódnéven futó valami Sony?Csak arra akartam rámutatni, hogy épp a konzolgyártók fognak megint "nyerni" - és nem a lúzerek - mert megveszik (nyilván köztük majd én is) a jobb teljesítmény reményében a drágább/újabb konzolokat...amiket a mostani generáció helyett kellett volna kiadniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest