- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Lackooo84 #144991 üzenetére
Mert így kellett volna leírni:
https://www.digitaltrends.com/gaming/ps4-pro-enhanced-games/ -
törölt tag
válasz
Lackooo84 #144910 üzenetére
Ez nem érdekes, hanem viszonylag természetes. Annyira az, hogy PSVR-nél életbevágóan fontos az alacsony késleltetés. A sisak USB-n, kontrollerként közvetíti a sisak mozgását. Ha bedugod a kontrollert USB-n a gépbe úgy, hogy aktív a PSVR, akkor közli, hogy leszel szíves kihúzni a kontrollert, mert ez így nem jó a psvr-nek. Belül valszeg egyetlen USB hubon lóg az összes port.
-
tuki2200
senior tag
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Lackooo84 #129895 üzenetére
Én arra tippelek hogy játékokkal együtt adtael a tisztelt kollega, amik az accon voltak. Legalábbis nekem az esetet olvasva ez tűnik logikusnak.Ha nem így van akkor mondmeg neki higy menjen pcsba, és xsináljon egy saját account - ot ne lopja a tiedet, te a gépet adtad el. Aminek nem része a te accod.
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #128484 üzenetére
Lejárató kampánynak sem utolsó.
Jelenleg sem 18K a játék. [link]
Az Astro A10 mindenhol egységesen 21999 vagy 21499 ft. Az általad említett, "KV az már teljesen 576" az 576-nál 26.999 Ft az A10 headset.
Ettől függetlenül lehetnek hibák, hiszen hatalmas jelenleg az expanzió, de ha szabad ilyet kérni ne legyetek ennyire ellenségeskedők.
-
kenny123
addikt
válasz
Lackooo84 #125493 üzenetére
Végülis jah, még garis lenne ez is csak el lett dobálva a doboz meg a blokk költözésnél...
Még megpróbálom picit felhajtani az internetet, hátha.Szerk: Német MM-ben találok DS4 "redesigned" kontrollert, amit elvileg gyárilag a slim gépekhez adtak.
Slim tulajok, akiknek már az újabb kontroller van: : Nálatok is van probléma az L3 analóggal futás közben, vagy esetleg javítottak már rajt?
-
válasz
Lackooo84 #124907 üzenetére
Az 5-ben már finomítottak a Boost mód fordításán is (Kiemelő üzemmód -> Teljesítményfokozó mód), de pl. a HDCP verziószámában még mindig vessző szerepel a pont helyett.
Egyébként furi, hogy a belső SSD-re nincs játék telepítve, de alkalmazásokra ír 8,96 GB-ot (na itt kellene a vessző mert úgy lenne helyes magyarul), viszont ha belemegyek, akkor csak egy Egyéb szerepel, 884,7 MB-tal. -
törölt tag
válasz
Lackooo84 #123969 üzenetére
Az én fülem sajnos kuka, szal én véleményem hangkeltőkről az annyira releváns, mint szegény Stephen Hawkingé lenne a 2017-es futócipőkről. Szal én rábízom magam az olyan hallók és értőkre, mint pl, itt a ph-n a fejhallgatós totyik.
7.1 - igen, két hangszóróból nem lesz 7.1 sosem. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nem pozicionálható jobban egy megfelelően összepakolt hang egy játékban. Ebben viszont elég nagy különbségek vannak. Főleg gagyik, túltolt marhaságok léteznek. Amik ilyen hozáadottak, azok nekem nekem nem váltak be. Mer süket is vagyok, meg túl is voltak tolva, és /vagy inkább zavartak mint segítettek. Volt kettő viszont, amit én egészen használhatónak ítéltem meg: a dolby atmost, ami xboxon is elérhető, és pécén a razer surround, ami kiemelkedően magasan a többi felett teljesít szerintem, ráadásul ingyen. PS4-en én eddig nem találtam ilyen toolt, csak a sony gold sajátját, ami profilok ide vagy oda, engem rövid távon is a sírba tett. De ugye példul az Overwatchban alkalmazás szinten implementálva van a Dolby Atmos (for headphones). És rohadtjó abban is. -
törölt tag
válasz
Lackooo84 #123967 üzenetére
Miért, mit kéne írjak? Hogy nagyon jó, mert astro? Az a50 szerintem egy nevetségesen túlárazott abszolute közepes füles, amit éppen azért áraztak túl, mert astro. Bár ezt az a10-et nem ismerem, de mivel ez az astronál a legalja ahogy látom, és annyiba kerül, mint egy cloud...látatlanul is megkockáztatom, hogy az előbbi megállapítás itt is igaz lesz. Amit te is azért vettél meg, mert astro. Ami ettől még akár lehet is jó, csakhát azt erős lenne rámondani, hogy olcsó, mert egy garantáltan jó minőségű cloud mellé kapsz cserélhető fülpárnából kettőt, és levehető mikrofont ugyanennyiért. Én nem találnék egy okot sem, hogy ilyet vegyek, dehát kinek mi. Ezt is el kell adni valakinek.
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #123960 üzenetére
Az astro az egy astro, aminek olyan változatos a minősége, hogy az a50-et azzal a sebességgel adtam el, ahogy megvettem. A cloud meg egy átmatricázott takstar pro 80(megtoldva egy levehető mikivel), amit elég sok helyen használnak stúdiókban. Ilyenmódon nem annyira gamer cucc ez tény, ezzel mondjuk zenét is lehet hallgatni adott esetben
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #122957 üzenetére
Ha kijelentkezik a user, nem tudod neki letölteni a böngészőből. Ergo nem lehet megváltoztatni a jelszót. Ergo nem működik. Egyúttal mindez azt is jelenti, hogy a gép bootnál belogol azokkal a userekkel is a gépen, amikre látszólag nem lép be automatán.
Giinos: és ez egészen addig működik os, amíg loginképes a user a gépen. Pontosan ezt írtam le korábban.
-
-
vg
addikt
válasz
Lackooo84 #122396 üzenetére
Ebben mi az új? Diablo 3-nál múltkor is valami ilyesmi frissítés volt, ott előtte szarakodott jó pár percig valami prepare to install szöveggel. Amúgy tényleg eszméletlen sok ha 30 másodperc alatt már 10%-on van. Ez felháborító! Pedig én azt hittem te értesz ehhez és tudod hogy működik, ha már a tflops működését annyira kened vágod.
-
válasz
Lackooo84 #122396 üzenetére
Most jött a DOOM-hoz egy kisebb patch (~130 MiB), és nálam is elkezdte a letöltés utáni másolást. Külső vinyón van, így látom és hallom, hogy dolgozik is rendesen. Nagyon sok időbe telik neki, ezért gondolom, hogy a töredezettség elkerülése végett másolja át a patch-elt fájlt, hogy egybe legyen. De az tuti, hogy több GiB-nyi adattal bíbelődik, míg azelőtt ez az egész mutatvány kb. fél perc szokott lenni, letöltéssel együtt.
-
eisento
addikt
válasz
Lackooo84 #122788 üzenetére
Azt leszoktam.
Por nincs, mertvettem ra fasza szurot.Olyan mikor enyhen csapagyas akar lenni...
Es ugye rezonaltatja a hazat.Amugy aztse ertem ok hogy dizajn kell de a ventihez csinalhattak volna venti racsot mert ha leveszem a tetejet venti fordulat is csokken es gyakorlatilag semmi hangja...
Kene egy masik fedel vhonnan es jol megszerkesztenem.
-
eisento
addikt
válasz
Lackooo84 #122559 üzenetére
biztos nem biztak a psplus sikereben aztán mikor lattak, hogy kurta sokan elofizettek akkor inkabb bekussoltak a betaval kapcsolatban. Nincs is ezzel baj csak nemhogy elobb nem jutunk betahoz demóhoz stb, de szinte semmilyen betahoz nem jutunk. amihez jutnank azt meg kb senkit nem erdekel
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Lackooo84 #122249 üzenetére
PS4 inkább hibaüzikkel crash-el. Echte fagyás az Xbox-on van. Nekem múltkor a Doom vágott ki valami hasonló üzenettel. Nem is értettem mert előtte már vagy 354235325x indítottam el és játszottam vele....és azóta is tökéletesen működik. Akkor abban az egy pillanatban azt mondta, hogy rotty...
-
-
válasz
Lackooo84 #122157 üzenetére
Nekem most 50 Mbps netem van, éppen nem olyan rég kétszer is letöltöttem kb. 1,8 TiB-nyi cuccot. Játék közben belassul, meg ha csak egyetlen letöltés megy akkor az nem mindig jön teljes sebességgel, de párhuzamosan jól húzza őket. Itt van pl. egy napi jelentés részlet. 500 GB-ot leszedett, ami ~47,5 Mbps-re jön ki, de abból pár órát játszottam, plusz biztos, hogy töltöttem le mellette mást is (router torrent). Mind a hat nap kb. ugyanez volt, nem lassult be, pedig direkt figyeltem is.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #122039 üzenetére
A főboss emlékeim szerint egy hosszabb QT event, azt nem tenném bele ebbe a Batmant gagyin majmoló kategóriába A halas rész nekem is nagy kedvencem
Én nem is értem amúgy miért kellett átdolgozniuk a verekedést, nem volt vele baj a második részben sem, mondjuk ott nem voltak kifejezetten ökölpárbajok. De ez így nagyon béna lett.
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #122024 üzenetére
Hasonlo az aranyozott hdmi kabel esete
mert azon jobban megy a digitalis jel
sajna sokan megmaradtak az analog idoszakbol es azt hiszik, hogy a jobb minosegu kabelen jobban megy a jel, de digitalisnal vagy van jel vagy nincs. (ugyanolyan tipusu kabel eseten persze)
-
A`rpi
addikt
válasz
Lackooo84 #121962 üzenetére
Több ID-m is használatban volt, DLC-k játékok megosztása így nekem kényelmesebb volt (PS3 idejében, itt PS4-en már macerásabb mint tudjuk). A "fő" ID-men szinte nincs is játék, csak a Plus-osok, de így utólag még azt se tettem volna oda, termesztésen valós adatokkal regisztráltam, ott csak azt rontottam el hogy nem magyart regisztráltam, mert akkoriban mindenki a UK-t javasolta...
-
válasz
Lackooo84 #121886 üzenetére
Azért biztos jobban sikerült, mint a mai e-mail "PlayStation Store tájékoztató"... kevés magyar szövegen túl: "Nabavite dvije igre po cijeni jedne uz igru Jak and Daxter: The Precursor Legacy™ koja je besplatna za preuzimanje odmah nakon izdavanja igre. Predbilježite se za digitalno izdanje igre Uncharted: The Lost Legacy i dobijte kao bonus PS4™ temu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest