- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elfelejtettem mit mondtatok múltkor, Persona 5-ből a Royal Edition a jó választás, ugye? Tehát nem a Persona 5 Ultimate Edition.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #260061 üzenetére
Valószínűleg szörnyű film lesz.
-
törölt tag
Éjjel plattantotta magát a Grid, nem semmi endurance időszak volt ez a konzolnak, de szerencsére kibírta. Azért ha esetleg becserélem PS5-re, hallgatok majd erről a napi közel 18 órás aktív két hétről
-
törölt tag
válasz
lazioforever #259823 üzenetére
A single része gagyi, bár poén az oktató mód, de nagyon rövid.
A Grid nem valami jó, a Codemasters minden jó ötlete kiherélve került bele az elmúlt évekből, bugyuta a "karrier mód", kevés a jó pálya.
Project Cars 2 irányítása elég necces lesz kontrollerrel, de legalább nagyjából korrektnek tűnő karrier mód van benne.
-
törölt tag
Ha minden jól megy, holnap plattanhat a Grid!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #259750 üzenetére
Naughty Dog Battle Royale?
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #259650 üzenetére
Karrier módban? Nem is figyeltem pedig már mindent megnyertem
De az utcai pályáktól már hánytam a végén, hogy gondolták azokat az előzésre alkalmatlan hulladékokat? Úgy, hogy egy rakás király pálya le van nekik modellezve az F1 miatt, csak meg kellett volna venni a Gridhez is a jogokat.
-
törölt tag
10,000 km-re a Grid platinától
De várom már, hogy valami más fusson végre szerencsétlen konzolon, meg hogy ne menjen napi 16 órát
-
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #259232 üzenetére
"Az AI néha normálon megszívat.Kilök, lerajtól, hiába indulok az első rajtkockából, az első kanyart a hetedik helyen veszem be...még jó hogy lehet állítani az AI nehézségén."
Meg mikor besorol elém féktávonHasználd a flashbacket amúgy és kész. Mert könnyebben meg irtó lassúak. De még normálon is nagyon bénák ha értelmes versenyzésről van szó.
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt #259105 üzenetére
Rengeteg van, és sokszor elég nyakatekert, vagy időre kell megoldani a dolgot. Utóbbi kikészít bármelyik játékban.
(#259104) marilllyo: Én nem kihívás miatt trófeázom, hanem a trófeák megszerzéséért
Egyébként erre a Grid platinára azt hittem ritkább, fasorban sincs a GT Sport 1% alatti platkójához vagy legdurvább arany trófeáihoz képest.
-
törölt tag
Na túlvagyok a km farmolás negyedén kb. Gridben. Nem merek kilépni, nehogy corrupted legyen a mentés, úgyhogy amíg nincs meg, más játék nem lesz elindítva
Jövő héten remélem sikerül összehoznom.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #259043 üzenetére
A zenékre gondolsz? Én csak menüben hallom őket, ott nincs velük bajom. Az autók hangja tényleg gáz.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #258882 üzenetére
Nyilván látják mit csinál a Microsoft, és azért nézelődnek a PC irányába. Tolják a pénzt az Epic Store-ba, nem lepne meg ha néhány éven belül megvennék és megcsinálnák ugyanazt a cross platform play anywhere dolgot amit a Microsoft az Xbox-szal és az MS Store-ral.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #258851 üzenetére
Nem történetet, hanem egy rendes karriert ahol előre haladás van, csapatok vannak akikkel szerződni kell, stb.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #258826 üzenetére
Lélektelen, mobiljáték szinten mozog. Vannak ezek a bajnokságok, de semmi hangulata. Teljesen le van csupaszítva, semmi csapatmenedzsment, semmi tuning. Ott a 110 szinten állítható AI az F1-ben, erre itt mi van? Azt hiszem 6 fokozat. Na a normált én verem könnyen, a nehézzel meg már nem tudok mit kezdeni.
Az irányítás nem fekszik, ok az egyéni, bár az R26 mozgásának köze sincs ahhoz, ami a Codemasters F1-es játékaiban van (azok sokkal jobban kezelhetőek kontrollerrel mint ez).
Kedvencem, mikor szólok a csapattársnak, hogy támadja az előtte lévőt. És akkor jön a válasz, hogy most nem tud támadni, most nem tudja nyomni. MIÉRT? Két másodperccel később meg már azt mondja oké...
Poénnak túl hosszú, játéknak túl üres. Vicces amúgy hogy az első Toca Race Driver óta SENKI nem tudott egy épkézláb motorsport karrier módot csinálni. Talán a Project Cars 2, de ott sem függ az előrehaladás a teljesítménytől.
Ami pozitívum, hogy jól néz ki, nagyjából jók a hangok, és viszonylag keveset tölt. Meg elég változatos autók vannak benne azért.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #258820 üzenetére
Nem csak az irányítás, az egész játék
-
törölt tag
Már megy a km farmolás a Grid platkóhoz 👌 Remélem nem bugol be!
-
törölt tag
A Mafia remake-et senki sem várja?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #258649 üzenetére
Jajj azon mindig kiégtem
Nagyban lopakodok az ellenség táborába, erre nekiáll üvöltözni hogy most aztán jól megkapjátok, de senkinek se tűnik fel
-
törölt tag
Gridben nektek hogy van beállítva az irányítás? Hiába próbálgatom, vagy túl érzékeny, vagy érzéketlen. Nem tudom belőni.
Amúgy nagyon kiherélt ez a játék, még az első Grid is többet tudott annak idején...
-
törölt tag
Kijött a Control AWE DLC és a frissítés a god mode-dal?
-
törölt tag
PUBG
Kellett mint hátamra a púp
A Street Fighterrel majd üvöltözöm egy órát aztán törlöm.
Legalább marad időm a backlogomra.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #258100 üzenetére
Időhúzás. De szerintem elengedem ezeket az idegeneket mert hót bugyuta az egész. A Yakuza Kiwamiban is gagyinak éreztem a mellékküldetéseket. Ami jó, az is azért mert annyira cringe hogy felvonom a szemöldököm...
-
törölt tag
Judgmentben lehet később úgy enni, ha tele van az életem? Elég zavaró, hogy kajálással lehet a legtöbb haver küldetést triggerelni, de ahhoz meg le kell sérülni.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #257977 üzenetére
Munkaidőben ott lehet hagyni aztán csinálja magától. Ha csak ez hiányzik majd, ki fogom farmolni.
-
törölt tag
Hát érdekes fizikája van ennek a Gridnek maradjunk annyiban
Pff most néztem az AFK módszert a sok km-es trófeához, azt írják, hogy 220 óra vele megcsinálni a trófeát
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #257947 üzenetére
Megvettem, a gép azt is írja hogy telepítve vannak. Aztán ha options gombot nyomok a játékon, és ott nézem a telepített kiegészítőket, már nem írja...
Na újraindítottam a konzolt, elvileg most jó lesz.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #257896 üzenetére
Belenézhetünk majd. Igyekszem eltalálni a féktávot ha mögötted megyek
ProEvo is jönne?
-
törölt tag
Na meggyőztetek, megvettem a Gridet. Remélem jó lesz.
-
törölt tag
Judgmentet nyomta valaki? Mennyire kötött a játékmenet? El lehet rontani az ügyeket, vagy teljesen lineáris a történet?
-
törölt tag
válasz
Daryl Dixon #257645 üzenetére
Home office-ban munka közben nyomtam lazább napokon, meg ha filmet néztem. Munka után meg nyomtam a rendes farmolást.
Csak az eredmény számít, nem tudom mit kell ezen puffogni.
-
törölt tag
válasz
Imilenni #257580 üzenetére
Amúgy azt a modellt is a térképről szedi, hiszen vannak a térképeken kidolgozottabb 3D épületek hogy segítsék a tájékozódást.
Nem a játék generálja eleve a 3D épületeket, pontosan így néz ki Budapest ha Google térképekben bekapcsolod a 3D módot.
Tipikus 444 cikk tele baromságokkal. Nem tudom minek foglalkoznak politikán kívül mással, ha egyszer máshoz nem értenek. Folyton ez van ha másról írnak.
-
törölt tag
válasz
Kendek #257195 üzenetére
Egy trófea
Van vagy 5 kritériuma, az egyik kimaradt. De annyira nem érdekeltek ezek az extrák benne, csak le akartam tudni.
(#257193) keIdor : DLC-nek nem volt rossz szerintem, kaptunk még 5-6 óra bolyongást a Metro univerzumban. De egyszerűen nevetséges az egész Metro Exodus technikailag. Ilyenek hogy a karakter megakad minden lépcsőfokba, a Sam's Story-ban meg telerakják a pályát kidőlt fákkal, amiken gondoltam majd átmegyek valahova, erre a vége láthatatlan fal... WTF?
-
törölt tag
Na vége a Sam's Story-nak, nem lett meg a kapitány maximális bizalma sajnos, kihagytam egy kérdőjelet ami fontos lett volna. Shadow of the Tomb Raider DLC-inél azért jobb volt, de most megint elment a kedvem ezektől az extra tartalmaktól. Annyi videojáték készül, hogy ez csak elveszi az időt attól, hogy több, változatosabb világba merülhessek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest