- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
RangerFox #268594 üzenetére
Meg egyike azon játékoknak amikben a szereplők valami kegyetlen jól néznek ki. Már nem emlékszem melyik résszel játszottam, de a karakterek mimikáján és a bőrük részletességén csak pislogtam... Jó lenne egyszer elszánni magam és letolni az összes részt már csak emiatt is.
-
saelin
veterán
válasz
penge111 #268554 üzenetére
Nekem nem feküdt a Numenera... Azt hiszem abban nem volt szinkron csak egy tömény szöveg box a kijelző alján, aminek a betűmérete is szar volt. Lehet keverem mással, mert vagy két ilyen stílusú játékkal próbálkoztam és mind a kettő a süllyesztőben kötött ki. 100%-ban a régi Baldur's Gate-et idézi, ami akár dicséret is lehetne, de azért vannak benne dolgok amiket jó lett volna ha kicsit modernizálnak... Nálam a harcrendszer pl hatalmas szenvedés volt, amit az új Divinity játékok gyönyörű szépen új szintre hoztak. Nekem egyik barátom végig bírta játszani és csak jó ha közepesnek véleményezte a játékot, amit neki el is hiszek mert 13 évvel idősebb mint én, meg sokáig játszott pen and paper társasokkal is. Az utóbbi nagyon nem az én világom, de díjazom mint hobbit.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #268504 üzenetére
Szép. Nekem egy cicám van, de sajna szegény csak hypoallergenic tápot kaphat különben leszedi magáról a bőrt. Most kaparófát vettem neki újat, mert a régit elviszi ismi és újratekeri magának rajta a kötelet. Nálunk formailag amúgy sem felelt meg a sima pózna, amit most kap arra fel tud mászni, ráfeküdni, alá bújni. Egy igazi álom lesz neki.
Lakótársam mindig azzal poénkodik hogy a macskán kívül nem sok nőt tűrtem meg az életemben...
-
saelin
veterán
Mostanában a PSN néha ledobál minket network error-ra hivatkozva. Ilyenkor elszáll a party chat és az adott multis játék is kidob. Az érdekes az, hogy net az fixen van és a PS4 sem jelez hogy elment volna a net, csak ezt a network error-t írja, de a Store megy és a PS4 hálózati tesztje is azt mondja minden ok. A coop társam vagy 5km-rel arrébb lakik és a szolgáltatója is más, de ő is elég gyakran tapasztalja kb ilyen heti szinten. Más nem tapasztalt valami hasonlót?
-
saelin
veterán
válasz
headhunter86 #268363 üzenetére
A legjobban talán úgy lehet kifejezni a japán furcsaságokat, hogy egy európaihoz vagy amerikaihoz képest sokkal túlzóbbak a testbeszédükkel. Ehhez még hozzá jönnek a hangok és már kész is a jellegzetes japán, de inkább ázsiai kifejezési mód. Az animékben pl ezeket még inkább kiemelik, ami sokak számára már nagyon irritáló tud lenni. Nekem volt barátnőm aki falra tudott volna mászni az anime csajok nyivákolásától.
-
saelin
veterán
válasz
Senior60 #267945 üzenetére
Ráadásul mindig az AAA játékokon kívül szoktak lenni a legnagyobb meglepetések. Tavaly (?) a Plague Tale nálam nagyot ütött pl. Semmit nem vártam a játéktól csak egy viszonylag érdekes setting-et amit meg is kaptam, és mellé pár elképesztően jó karaktert is felmutatott a játék.
-
saelin
veterán
válasz
kovsol #267839 üzenetére
Meg ha nem is fps unlock, akkor a menü felépítése terheli le a gépet. Pl egy world map, 3D item előnézetek vagy csak simán az, hogy nem pause-olja le a játékot és közben számolja a háttérben a dolgokat. A lényeg az hogy már ez lassan a múlté, mert mehet mindenki az új konzolokra ahol ez nem jön elő.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #267832 üzenetére
Az ilyen nem jó a macskának... Ez inkább nekem lenne jó.
Azt nem mondanám hogy pro-nál nem volt gond. 2 év után mikor széjjel szedtem pasztázni bele volt állva a bordába a szőr. Kézzel is elég volt kiszedni. Sajnos a macska tartás nem túl informatika barát a készülékekre nézve. -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz
tboy93 #267706 üzenetére
Nekem az első a sötét hangulatával tetszett, de a másodikat én is hamar feladtam. Érződik hogy sokat fejlődött a gameplay, az irányítás, a grafika... és mégis valahogy nem áll össze a recept. Nem mondom hogy nem fogom végigvinni legalább egyszer, csak ahhoz nagyon más hangulat kell hogy az ilyen karaktereket és story-t elbírjam. Review-ok alapján a Legion még a második résztől is lazábbra vette a figurát. Lehet akármilyen szép, meg kidolgozott az az npc rendszer ami benne van ha komolytalan az egész.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #267600 üzenetére
Ejj, egy baj van csak a Save the world-el. Elvileg már nem free to play, mert dobták az eredeti terveket erre vonatkozóan. Letöltöm és megnézem mi a helyzet vele, mert ha így is vannak a lobby-ban játékosok akkor talán még megéri. Már csak az árát kellene kiderítenem, mert én nem látom a founder pack miatt.
-
saelin
veterán
válasz
Xaels #267594 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet!
A Save the World része a játéknak egy picit hasonló ahhoz amit keresünk. Nekem abban a játékban van vagy 30 órám legalább és emlékszem hogy tartalmilag eléggé jól fel van hízva. Ugyan nincs agyon reklámozva mint a Battleroyal testvére, de egy teljesen szolid, önálló játék. Sok sok építéssel, nyersi vadászattal, loottal, bázis építéssel és persze nem utolsó sorban crafting-al. Anno azért hagytam abba mert egy idő után egyedül monoton lett, de ha sikerülne legalább egy embert behúzni vele, akkor lehet jönnének a többiek is. Eskü teljesen elfelejtettem hogy az a játék létezik...
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #267571 üzenetére
Az megvan és a Together is. Pc-n sokat játszottam vele, de sajna ps-en már nem igazán van kivel játszani. Haverok nem szeretik a 2D-s játékokat...
Egyébként feladtam már. Lehetetlen ebben a témában olyan játékot találni ami 2-3 ember ízlésének megfelelne. Jó pár óra googlizás után csak ilyen early access szintű játékokat találtam és semmi AAA-t survival témában, pedig biztos lenne rá igény hogy coopban gyűjtögessen, harcoljon és építsen egy kis csapat. Ps+ban még azt a Conan Exiles-t is kipróbáltam. Összesen 50 ember volt online benne... Biztos nagyon jó játék.
-
saelin
veterán
válasz
Xaels #267531 üzenetére
Szépen összefoglaltad.
Filmből ami nem a jövőben játszódik és nem a technológia körül forog az a Cloverfield. Az is sci-fi még sincs semmi olyan benne amire elsőre gondolna az ember. Ugye sokan a science fiction-t egyből a star trek-el vagy star wars-al párosítják össze, de valójában arról van szó amit te írtál le. Egyébként az évek folyamán én rájöttem hogy a sci-fi univerzumokat jobban szeretem mint a hagyományos(abb) fantasy-t, pedig egész gyermekkoromban forgotten realms regényeket olvastam... Aztán egyszer csak találkoztam felnőtt fejjel Isaac Asimov munkásságával és ettől kezdve el lettem rontva. De ha ettől tovább megyek akkor az is igaz rám, hogy fantasy=könyv, sci-fi=motion picture. Egyszerűen szeretem látni az űrt, a csillagokat, az űrhajókat, a különböző idegen fajokat.
Mostanában nagyon rossz véleménnyel vagyok a Bethesda játékairól, lévén hogy ugyan, azt, a, hulladék, motort, erőltetik az összes címükre, de titoban várom tőlük a Starfield című projektjüket.Nagyon bízom bennük hogy kipofozzák az engine-t és igazi nextgen élményben lesz részünk. Az új konzolokban lévő ssd, memória management és APU nagyon sokat fog segíteni a Bethesda-nak ebben. Mondjuk a Microsoft felvásárlás ijesztő, de legrosszabb esetben veszek egy series x-et. Meg a mojang-ot már mikor megvették és mégis van minecraft minden platformra.
-
saelin
veterán
válasz
Kendek #267514 üzenetére
Dark Souls voltmár, Bloodborne alapjáték kész, a Doom reboot is végig van játszva, de a folytatást csak ps5-re tervezem megvenni.
Haverokkal egy jó kis multis játékot keresnénk és most a survival zsánerre esett a választás, csak nincs semmi... Már ott tartunk lehet elkezdjük inkább a Tera-t és széjjel farmoljuk benne magunkat!
-
saelin
veterán
válasz
Xaels #267508 üzenetére
Csodálatos. Most meg jön egy Vermintide sci-fi edition.
Más:
Van valami épkézláb survival játék Ps4-re? Felraktam a Conan Exiles-t ami anno ps+ban volt, de ez szörnyű... Mint valami gagyi Pc-s mod úgy néz ki és legalább annyira bugos is. Az Ark-ot meg videók alapján nem éri megvenni, mert nem néz ki jól és nem is fut jól konzolon. Ráadásul ugyan az az igénytelen gameplay jellemzi mint a Conan Exiles-t. A Forest-et ajánlják a neten nagyon csak az meg tiszta para ahogy kinéz. Szerintem szívgyógyszer kellene mellé. Tényleg csak a Minecraft-ban találom meg azt ami érdekel a craftolós survival játékokban? -
saelin
veterán
válasz
Xaels #267492 üzenetére
Egy Warhammer 40k játék tényleg jó lenne, de esélytelen. Mindig valami gyengébb fejlesztő brigád kapja meg azt az IP-t... minőségi AAA cím nem is nagyon van belőle. Aztán második legjobban egy jó kis multiplayer/online coop játékot szívesen látnék, ami 100+ órára lekötné az embereket.
Vagy... Egy Sony belsős diablo szerű hack&slash ami nem csak story-ban lenne jó, hanem gameplay-ben is előremutató lenne. Na, ezeknek az esélye 0%!
Biztos megint kapunk jó pár minőségi singleplayer játékot és "annyi". Ami nálam meglepetés Sony cím volt ebben a generációban:
- Horizon Zero Dawn
- God of War reboot
- SpidermanA Horizon a semmiből jött azzal a robot dínós témával és gyönyörű openworld-el, a God of War teljesen új szemszögbe helyezte a gameplay-t és Kratos történetét, míg végül egy Spiderman játékot is kaptunk tőlük. Ez utóbbi már csak azért is meglepő mert Marvel IP és tuti nem mostanában volt szerintem ilyen külső licenszű projekt a Sony-nál. Szeretném ha hasonló játékokkal lepnének meg a jövőben. Merjenek új világokat bepróbálni, mert az nagyon fel tudja frissíteni az exkluzív kínálatukat.
-
saelin
veterán
válasz
Kendek #267480 üzenetére
Yup, ezért hagytam én is ott a topikot pár nap után. Állandó konfig, fps, graf beállítás összehasonlítgatás ment és aki le merte írni hogy szar a konzol verzió, annak megmondták hogy ennyit tud az az öreg hardver. Nem vagyok Pc gaming ellenes, mert sokáig én is magamnak építettem a vasam, de valami hihetetlen arogánsak tudnak lenni néha - tisztelet a kivételnek. Meg amúgy is nagyon ritkán járok dedikált játékok topikjába, mert inkább kigooglizom ami kell nekem vagy redditezek miatta. Spoilert meg nem szokásom kibeszélni max chaten, esetleg szóban.
-
saelin
veterán
válasz
F-ECT$ #267413 üzenetére
Annyit nem ér ez a játék hogy 3 platformra is meg legyen véve... Így is ha talán visszakapom ps-re az árát csak akkor leszek egálban a Stadiás vásárlásom miatt, de ebben az esetben már a kiegészítőket (ha még lesz hozzá ezek után) is oda fogom megvenni. Ezek után én már semmi jót nem várok a CDPR-től. Túl nagy a szar körülöttük. Most belegondoktam hogy ebbe a halott openworld-be behajítanak egy Witcher 3 Blood and Wine méretű kiegészítőt... Valahogy úgy érzem nem lenne jó érzés visszatérni Night City-be mondjuk egy év múlva, mert már most elavult egy csomó minden a játékban. Én a story-n és a zenén kívül semmi mást nem tudok dicsérni a játékban, ez szerintem rengeteg mindent elmond a jelenlegi állapotáról.
-
saelin
veterán
válasz
kiserik #267380 üzenetére
Azért egy erőmű pc-től el van maradva a Stadiás Cyberpunk látványban. Szerintem nagyon közeli a Ps5 szint amit az a platform hoz. Több npc, nagyobb felbontás, 60 fps ééés ennyi. A textúrák minősége között én pl ps4 pro és stadia között nem tudtam különbséget tenni. A tükröződések, fények amik még jobbak, de ugye az RT ON-t nem tudják überelni. Na, ha majd lesz RT stadián is, akkor lesz gyönyörű a játék, addig csak szebb mint konzolon, de csúnyább mint Pc-n. Sok tekintetben érdekes platform amúgy a Google-é. Lényegében egy Linux alapú PC, ami konzolként akár működni. Nagyon sokban steam machine-re emlékeztet a koncepció, csak itt annyival megbolondítva hogy nem az user-nél van a hardver, hanem a Google-nél és onnan streameli a képet tovább.
Egyébként úgy hogy már 2 játékot végigvittem a Stadián (Gylt és Cthulhu saves Christmas, meg majd most jön a Celeste) én azt mondom ez egy nagyon jól működő platform! Nincs észrevehető input lag, viszonylag jó képminőség (a nativ rendereléstől még messze van így is) és egy tonna kontrollerrel működik. Engem meglepett hogy milyen jól működik ez a cloud gaming. Ps now nekem olyan input lagos mint az állat, de még az is ha ps4-ről streamelem a játékot pl mobilra. Stadián meg alig tudok különbséget tenni a konzolos irányításhoz képest. Egyetlen bajom csak az vele, hogy láttam mit hoztak ki a ps4 hardveréből a Sony-ék és most itt a Ps5, ami jóval erősebb, sőt, sokkal királyabb hardverrel van szerelve mint az elődje. Tuti jönnek majd rá olyan játékok amiktől az ember az állát keresi. Stadiára meg... Jönnek a multiplat és stadia exkluzív indie játékok. Ebből nálam az utolsó nem szitok szó, mert a Gylt is ilyen és a Submerged folytatása is, amiket én pont szeretek, de azért egy Horizon Zero Dawn vagy God of War mégis másabb élményt nyújt. Arról nem is beszélve hogy nagyon kicsi a Stadia library-ja még. Nézegettem valamelyik nap és... Újonnan megjelent játékok is hiányoznak róla. Úgyhogy én jelenleg azt mondok nem éri meg sokat költeni azon a platformon, mert kérdőjeles még a sorsa. Jelenleg én is csak a Cyberpunk-ot vettem meg rá holmi kíváncsiságból, meg tervezem fizetni azt a 3k pénzt ami a stadia pro-hoz kell az ajándék játékok miatt. Így legalább támogatom a platformot, de ha mégis becsődölne nem fogok több százezer forintot bukni. Ugye eddig a natív és cloud gaming win-lose aránya nem túl biztató.hombre[EU]
Stadia nem egyenlő a PC-vel. Inkább egy konzol platform az, csak cloud alapokra ültetve. Pl a grafikai beállításokat sem tudod állítani pont mint konzolon. Úgy fut ahogy előre belőtték neked a szerveren. -
saelin
veterán
válasz
Bad Pritt #267372 üzenetére
Mondanám azt hogy sajnálom őket, de nem, ők hozták ezt magukra. Jópofiztak össze-vissza és közben az egész konzolos tábort lóvá tették. Ráadásul pont egy olyan stúdió csinálta ezt akik eléggé jó hírnévvel bírtak a játékosok szemében... Én az Anthem, most meg ez miatt teljesen elvesztettem a bizalmam az összes fejlesztővel szemben és beállok a soha többé nem pre-orderelők táborába. Ráadásul ez már a sokadik ilyen minőségű játék az elmúlt évekből. Ha az kell hogy egy cég tönkremenjen azért hogy a gaming ipar picit összeszedje magát akkor legyen, mert ezek a félkész, alpha, tartalomtól megvágott játékok nem jók a fogyasztóknak. Mindenki annak őrült volna ha egy rettenet jó multiplatform játékot kapunk és nem ezt a szart. A legszomorúbb az egészében, hogy a story-n látszik a CDPR tehetsége, de azon kívül minden egy hatalmas szemétdomb. Mintha két külön csapat csinálta volna a játék különböző pontjait. Én már teljesen feladtam hogy ps4-en végig vigyem a játékot annyira zavarnak a bugok. Talán Stadián befejezem egyszer... De most inkább hagyok neki időt, mert ebben a bugos állapotban nem hagy jó emlékeket az emberben.
-
saelin
veterán
válasz
consono #267366 üzenetére
Ez a baj. Miért árulnak valamit ami nincs kész? A tököm televan az ilyen hozzáállással. Ha én adnék ki a kezeim közül félmunkák egyből ki is rúgnának. Ezek a szemétládák meg megússzák egy kis média balhéval. Szerintem mindenki többet várt tőlük és senki nem számított erre a helyzetre, még azok sem akik a Cyberpunk ellen károgtak.
-
saelin
veterán
válasz
raziel01 #267350 üzenetére
Nem nézett ki kimondottan jól, csak a story néhány pontján és leginkább zárt terekben. Lehet majd egy kis tetszképpen letolok benne pár missziót hogy lássam tényleg igazam van e. Az utcán az npc-k körül nagyon látszott az az aura. Nem igazán tudom elmagyarázni mert nem jöttem rá mi okozza. Holnap csinálok pár screenshotot hátha azokon jobban kijön. Valami nagyon fura.
-
saelin
veterán
1.06 után jó szarul néz ki a Cyberpunk. Levették a tükröződések részletességét? Meg mintha lenne egy hülye aura az npc-k körül. Csak benéztem a játékba, de ez így nagyon vacakul néz ki.
-
saelin
veterán
Várjunk már! Egyszerre két ps topicban megy a soulslike téma...
-
saelin
veterán
válasz
Tatyla #267316 üzenetére
Az elsővel játszottam Pc-n jóó régen. Annyira nem volt rossz, de az ODM gear irányítása katasztrófa volt. Elvileg ezt a második részben kipofozták már, az átvezetők is szépek, viszont gameplay közben nagyon fapad a látvány. Mivel játszottam az előddel, így én már nem venném meg a második részét... ami ráadásul nem is az első közvetlen folytatása mert ebben is elölről kezded az anime történéseit, csak itt egy általad generált karakter szemszögéből. Ha nagyon tetszett az anime és ki akarod próbálni a játékot, akkor mindenképpen a második résszel tedd ezt meg, mert az első az nagyon szarul öregedett és ugye alapból sem volt tökéletes.
Szerk:
Most gyorsan ránéztem a két játékra és elszörnyültem! 20k-t kurvára nem ér egyik része sem. 5-8k környékén még talán megérné, de úgy is csak ha nagyon jószívű az ember. -
saelin
veterán
válasz
marilllyo #267276 üzenetére
Biza, de ilyen hosszú projektet én még nem láttam tőlük. Nálam két dolog teljesen kiverte a villanyt:
- Npc walk speed, ami gyorsabb mint a séta, de lassabb mint a futás...
- meg astealth jelenet amikor a friendly npc-ket nem veszi észre az ellenséges ai...Az utolsó nálam frissnek hatott, mert a Ghost of Tsushima-ban és a Valhalla-ban is volt ilyen élményem. Lopakodok mint az állat a hülye társam meg az npc előtt sétál. De az Assasin's Creed-ben is jó amikor lebuksz lopakodás közben, fújnak egy riadót, kiszúrnak és te próbálsz elmenekülni előlük. Na, ilyenkor az npc-kből előtör az assasin vér és falat, házat meg minden vackot hirtelen meg tudnak mászni. Why?
Bírom amikor ennyire tré az ai kódolása, mert halálra tudom magam röhögni rajtuk. Ebben a GTA AI-ja a legjobb. Hihetetlen ott mit ki nem lehet hozni belőlük.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz
Rigormortiis #267229 üzenetére
Oh, én a netflix saját gyártású sorozataiból megtanultam hogy soha ne ítélj elsőre. Hány és hány olyan film volt aminek a trailerére, borítóképére húztam a szám, aztán amikor belekezdtem alig bírtam felállni mellőle. A karaktereket sose ítéld el előre, mert sosem tudhatod mit hoz ki belőlük a történet.
-
saelin
veterán
Ez a Cthulhu saves Christmas eléggé patent rpg!
Nem számítottam rá hogy ilyen jól kidolgozott rendszerek lesznek benne. Elkezdtem azon gondolkodni hogy egy akcióban a készítők valamely játékát be kellene szerezni. Pl a Cosmic Star Heroine-t, mert rég játszottam már ilyen jó rpg maker szintű cuccal, úgy érzem ezzel a kis stúdióval belenyúltam egy kincses ládába.
-
saelin
veterán
Most akciós a Little Misfortune a store-ban. Jó kis 2,5-3 órás indie cucc a Fran Bow alkotóitól. Szerintem legalább két végigjátszás minimum van benne.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #267023 üzenetére
A legendary ping meg is van és szoktam is használni.
A kamerás trükköt is ismerem... de azt nem szeretem használni mert túl OP. A legnagyobb bajom hogy nem jutalmazza eléggé a játék a lopakodást, meg legtöbb mission figyelembe sem veszi hogy hogy oldod meg őket. Pedig az eredeti ötletem egy lopakodós netrunner lett volna, de így csak magamat hátráltatnám a lassú lopakodással a semmiért. Handgun, rifle, hack kombóval békültem ki végül. Mondjuk az is lehet hülye elvárás volt Deus EX szerű stealth mechanikákat várni...
-
saelin
veterán
Jó fapados a lopakodás a Cyberpunk-ban... Most egy missziót megpróbáltam csak így, és szabályosan fájt. Egy hangtompítós fegyverrel amin van non lethal mod talán könnyebb lett volna, csak úgy olvastam hogy hiába a hangtompító, mert úgy is meghallják az ellenségek a lövést. Valaki tolja teljesen stealth-ben?
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Okosba kell használni.
Nekem a fizetésem alá van belőle a havi elhasználható egyenleg, így azon sosem megyek túl. Mobil appon keresztül szépen követni is lehet. Erre a kártyára én nem is hitelként gondolok, hanem egy alternatív fizetési módként. A kártya éves díja pedig nekem mindig ingyen van a jóváírások miatt. -
saelin
veterán
Pontosan. Lényegében minden hónapban így az embernek van x ezer forint hitelje amit kövi hónap 14-ig vissza kell fizetni. Én azért tértem át erre, hogy ne mindig PayPal-ra vagy egy második kártyára utalgassak ha kell valami a netről. Ráérek a visszafizetéssel havi egyszer foglalkozni.
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan #266960 üzenetére
Néztem, van amit javítottak, de még így is egy bug halmaz az egész. A második küldit amit ezzel a patchel csináltam vissza kellett tölteni, mert az npc akivel beszélnem kelett volna beragadt az autóba és nem szállt ki... Nálam a crash-ek is maradtak ugyan úgy x időnként. A célkereszt kijelzőn maradását viszont javította ez a patch. Mivel nem valószínű több ilyen javítás már ebben az évben, így én nagyon örülnék ha visszaadnák a cash-t. Ennek hónapok kellenek mire mindent egyenesbe hoznak.
-
saelin
veterán
Jött egy automatikus levél a Cyberpunk visszatérítésével kapcsolatban:
"Kedves Ügyfelünk,
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a PlayStation ügyfélszolgálatával a Cyberpunk 2077 vásárlása kapcsán.
A SIE törekszik az ügyfelek magas szintű elégedettségének biztosítására, ezért elkezdjük a teljes visszatérítést felajánlani minden olyan játékos számára, aki a Cyberpunk 2077-et megvásárolta a PlayStation Store-on keresztül. A SIE további tájékoztatásig eltávolítja a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store-ból.
A visszatérítési kérelem benyújtásához látogasson el a playstation.com/cyberpunk-2077-refunds oldalra.
Ha még nem jelentkezett be korábban a PlayStation.com webhelyre, akkor az oldal tetején kell bejelentkeznie a PlayStation Network bejelentkezési adatai segítségével.
Felhívjuk figyelmét, hogy a visszatérítés teljesítése az Ön fizetési módjától és pénzintézetétől függően változhat, és előfordulhat, hogy csak 2021 januárjában kap visszatérítést.
Köszönjük türelmét és megértését.
Üdvözlettel,
PlayStation Ügyfélszolgálat" - noreply@playstationmail.com
Ez egy automata üzenet és szerintem a ps oldalán lévő Cyberpunk refund gomb miatt küldték. Az eredetileg írt levelemre még azóta sem válaszolt senki. Mindjárt írok nekik még egy levelet hogy én walletba kérem vissza a cash-t, mert úgyis készülök az ünnepek alatt venni valamit tőlük.
-
saelin
veterán
válasz
Kendek #266941 üzenetére
Azért remélem nem igaz. Egy kedves barátomnak hála tudtam játszani a Half Life Alyx-al és oda meg vissza voltam tőle. Szívesen látnék a jövőben hasonló kaliberű játékokat is ps-en VR-ban. Felőlem jöhet 5 év múlva is, csak jöjjön és legyen jó. Ha a Sony eldobja a VR ágat az nem sok jót jelent a platform jövőjére. Bébi lépésekben, de azért látszik a fejlődés a korai vr címkekhez képest. A hót gyenge Ps4-re is voltak szép, de akár élvezetes játékok a szemüveghez. Nehogy már pont az erősebb ps hagyja ki ezt a technológiát.
FunPro
Arra amire most a ps4 pro jó. Nagyobb felbontás és jó pár játéknál választható grafikai opciók. Nagyon talán VR opció? De azt lekorlátozni egy platformon belül külön hardverre egy öntökönrúgásnak felelne meg, szóval nem valószínű. -
saelin
veterán
válasz
FunPro #266937 üzenetére
Azt a 120 fps-t felejtsük már el. Nem ez lesz a sztenderd. Biztos lesz pro változat és azokat a játékokat amik fix 30-al futnak, majd tudja 60 fps-el futtatni valamivel nagyobb felbontáson. Az igazi előnye egy pro konzolnak a VR-ban jönne ki. Nagyon drukkolok a Sony-nak most, hogy egy sokkal jobb VR headsetet és kontrollert adjanak ki Ps5 mellé, mert akkor végre én is beszállhatnék. Ps4-en engem nem győzött meg a látvány, sem a kontroller, így nem is vettem vr hardvert.
-
saelin
veterán
Ez a Cyberpunk 2077 mizéria egy kicsit kezd fárasztó lenni nekem. Minden médián ez jön az arcomba és nem hagyja hogy legalább egy picit elfelejtsem ezt az egészet. Remélem az ünnepekre lenyugszanak a kedélyek és a kreátorok is valami más témát szednek elő.
-
saelin
veterán
Amúgy ez is tiszta érdekes. Ha meg tudják oldani hogy a felhasználó gépéről eltűnjön a letöltött és telepített játék, akkor minek védi magát a Sony mindig azzal a szöveggel, hogy csak le nem töltött játékra adnak refund-ot. Jó lenne ha változtatna a pénzvisszatérítési elvein, mert ez így nagyon gáz néha. Nekem eddig csak a Final Fantasy XIV Online egyik kiegészítőjét és ugyan ezen játék egyik limitált kiadásának az árát adták vissza, de azt is azért mert kétszer tudtam megvenni a gagyi ps app miatt. Ott nem szaroztak azzal hogy letöltötted már vagy sem. Látták hogy dupla és törölték az egyiket. Mint utólag kiderült ezeket akárhányszor meg lehet venni, mert addon-okként működnek. Ez is milyen kókler megoldása a dolognak? Más játékoknál normálisan megoldják hogy a dlc-t csak egyszer tudjad megvenni, míg ennél a játéknál nem. Előnye annyi, hogy így a különféle digitális változatok közül bármelyiket megveheted még akkor is, ha birtoklod a játék valamilyen kiadását. Ugye ebből is szoktak bajok lenni. Megvan az alapjáték és már a gold, goty stb nem vásárolható meg. A Ps store nem épp a legmodernebb ilyen téren na.
-
saelin
veterán
Olvasatom szerint maga a CDPR kérte a játék eltávolítását az áruházból. Ilyenkor akinek megvan a játék az játszhat vele tovább, de a könyvtárából szerintem ugyan úgy eltűnik nekik is. Ebben persze nem vagyok biztos. A lemezes verziókra ez semmilyen hatással nincs, még a patcheket is megkapják ilyenkor. Szóval nem megvehető mostantól a játék, de akinek megvan az használatja.
-
saelin
veterán
Amennyi crash reportom volt simán. Ha lett volna ingame lehetőség bugot jelenteni akkor azt is küldtem volna, mert a játék története az jó és vannak benne gameplay elemek amik lekötik a játékost, de a rengeteg hiba az lehetetlenné teszi a gondtalan játékot, teljesen beárnyékolja azt. A játék dedikált topic-ját szerintem hagyom is, mert a sok pc fanboi-nak semmit nem lehet mondani a játékról ami negatív. Teljesen lehangoló az ottani légkör.
-
saelin
veterán
válasz
Nayrobi #266805 üzenetére
Az én refund kérelmemre még nem válaszolt a Sony. 40 órám van a játékban és ez úgy, hogy bíztam a day one, day three stb patchben amik kb semmit nem javítottak nálam. Kíváncsi leszek mit írnak vissza mostmár hogy a store-ból is levették a játékot. Ha visszakapom az árát folytatom Stadián. Ott sokkal jobb állapotban van a játék és amíg ps-re kipofozzák talán végig is tudom játszani majd. A Sony és MS részéről erősebb kontroll kellene hogy mi kerülhet fel és mi nem a store-ba. Nem ez az első eset hogy ilyen technikailag vacak állapotban jelenik meg valami.
-
saelin
veterán
Lehet hogy ez a legerősebb fegyvere a játéknak - engem is ez tart benne, de technikailag egy romhalmaz konzolon, amit valószínűleg sosem fognak tudni teljesen rendbe tenni. Ps5-ön és az új boxokon majd jobban fog futni idővel, de egy csomó dolgot nem fognak kijavítani benne. Én azt mondom hogy ez a legrosszabb openworld játék ami kijött mostanában, mert pont az openworld része van teljesen meghalva technikailag és kivitelezésileg. Ettől láttunk már sokkal jobbakat, amikbe az ember bele tudta magát élni. Itt végig mész az utcán és elkap a sírás annyira élettelen az egész. A történeteken kívül egy nagy nulla a játék sajnos.
-
saelin
veterán
válasz
KaitouP #266750 üzenetére
Érdekesek ezek a bugok. Nekem ilyet soha nem csinált még, ellenben már minden szaron crash-el:
- Túl gyorsan megyek a járművel: crash.
- Scanner-el zoomolok: crash.
- x időnként: crash
- Küldetés/átvezető közben: crash.
- Harcolok az utcán: crash.És még a végtelenségig tudnám ezt sorolni. Egyik barátom alap ps4-én meg egyszer omlott össze 30 óra alatt. Ő is az 1.02-vel kezdte a karit mint én. Próbáltam újratelepíteni, rebuild database, net nélkül, beállításokat alapra rakni, új kari stb... Most lehetne viccesen azt mondani hogy nálam szar valami, de ez csak részben lenne igaz. Semmi más játékkal nincs bajom, és ennyi nem is volt soha mint most a Cyberpunk-al. Ehhez jön egy csomó vizuális, audio, küldi, animáció bug is, amik teljesen belerondítanak az amúgy kellemes küldetésekbe. Nehogy már ennyi beleférjen egy 20e forintos játékba mert majd fél év múlva játszható lesz. Írjak oda hogy ealry access, paid beta vagy hasonlók, mert így jogosan mérges a fél konzol társadalom. Át lettünk baszva. Nem kicsit.
Hiába van 40 óra benne ps4 pro-n, ha ennyi hiba van benne. Erre a játékra már nem úgy fogok emlékezni, hogy jaj, de király játék volt ez, hanem úgy hogy a story az király volt, de minden másban bugos és kidolgozatlan. Őszintén remélem hogy semmi díjat nem kap ( jó, max a zenére) ezek után, mert emiatt a technikai malőr miatt nem érdemlik meg a jelölést sem. Ők gerjesztették a hype-ot, most viseljék a következményeket a trehányságuk miatt.
Szerk: a Kommentem második fele már inkább
erahurka-nak szól.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #266728 üzenetére
Azért valami más is eltérhet a motorháztető alatt, mert a nextgen verziókra kevesebbet panaszkodnak hogy crash-el. Persze ez simán lehet a több RAM miatt is.
-
-
saelin
veterán
válasz
Bad Pritt #266712 üzenetére
Aw, gawd. Eskü régen szerettem a régi, mára már retronak számító játékokat, de mióta van ps4-em és játszottam pár igazán jó játékkal... Már nagyon nehezen csúsznak le a régebbi darabok. Sosem tartottam magam grafika mániásnak mert rengeteg snes, gba, ps1 játékot játszottam Pc-n emulátorral. Most meg már az is gondot okoz hogy egy 5+ éves játékot végigvigyek. Szerintem tudat alatt a 3D-s játékoknál kialakult nálam egy szint aminél nehezebb lentebb mennem, de ilyen egy játék gombkiosztása vagy irányítása is. El lettem teljesen rontva
-
saelin
veterán
válasz
nanorambo #266705 üzenetére
Szerencsés vagy. Én az első két részén próbálom átverekedni magam, de nagyon lassan haladok velük. Az első rész is hiába lett átültetve a második motorjára, mert még így is érződik rajta az idő vasfoga. Nem néz ki jól, nem irányítható jól és pályákra van felosztva töltőképernyőkkel. Már nagyon várom hogy a második részhez érjek. Ott állítólag egy fokkal jobb a helyzet. Az Exodus meg a youtube alapján a széria csúcsa minimum.
-
saelin
veterán
válasz
headhunter86 #266606 üzenetére
Én szorgosan küldöm a reportot minden crash után. Path of Exile alatt megtanultam, hogy igen is sokat segít egy ilyen crash report. Az már mellékes hogy egy bugfix a GGG-nél mindig hozott valami új jelenteni valót...
Sok fejlesztőnek nem megy a bug irtás ezt már észrevettem. De a legvalószínűbb hogy nem is akarnak vele foglalkozni, sem költeni erre mert hasznot nem hoz. -
saelin
veterán
válasz
headhunter86 #266600 üzenetére
Lehet itt is a város alatt folyamatosan a tengert rendereli a játékban mint anno a Crysis esetében volt...
Ezt tényleg csak úgy tudja helyrehozni a stúdió ha 100%-ra kikupálják. Rengeteg munka van még előttük. Szerintem dlc-t ne is várjunk amíg a játék nincs fixálva.
ProEvoFan
Én ezért járok ritkán a játékok dedikált topic-jába mert az ott lakók 99%-a fanboi és nem lehet rosszat mondani a játékról. Konzolosként pedig a sok Pc-s megesz, hogy szar elavult a géped bezzeg geforc 3080-on semmi baj, még bug sincs stbstb. Nem éri meg az energiát. -
saelin
veterán
válasz
headhunter86 #266588 üzenetére
Igazándiból ha nem crash-elne én nem húznám a szám annyira. Lastgen console... majd a Ps5-ön szebb lesz oszt' kész. Én így állok hozzá. Persze ettől függetlenül ez teljes mértékben elfogadhatatlan ahogy fut és kinéz. Most párhuzamosan tolom pro-n és Stadián, de még a Google platformján sem 100-as a játék. Performance módban szép homályos, talán még jobban mint pro-n. Cserébe 60 fps-el fut és csak néha döccen be. Minden másban ugyan olyan bugos sajnos, de legalább nem crash-elt eddig egyszer sem. Szegény pro-mon állandóan összeomlik.
-
saelin
veterán
Cyberpunk 2077 refund ügyben jött már valakinek válasz? Nekem még csak az autómata üzenet jött meg és azóta semmi.
-
saelin
veterán
válasz
RubbishBin #266516 üzenetére
Gondolom vagy 1000-en minimum rájuk írták a témában.
-
saelin
veterán
válasz
headhunter86 #266471 üzenetére
Nekem most crash-elt le az előbb. De ez annyira fix mint az állat. Kb mindig 2-3 óra gameplay után omlik össze.
-
saelin
veterán
válasz
headhunter86 #266467 üzenetére
Nekem ki is van fizetve Ps5, csak nem jutott már... Én alapból úgy terveztem hogy nagy eséllyel nextgen-en fogom már ezt játszani, de hát nagyon nem úgy lett. Most letöröltem a játékot, csináltam egy rebuild database-t és utána tisztán patch-ekkel újra felraktam a Cyberpunk-ot. Bugos még mindig mint a fene, de eddig legalább nem crash-elt. Kíváncsi vagyok meddig lesz így.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #266446 üzenetére
Haver tartja bennem a lelket hogy töltsek vissza egy korábbi mentést. Gépen nincs semmi ami értelmes időintervallumban lenne, de cloud-ban találtam egy kicsit több mint egy órával azelőttit. Bepróbálom kaja után és ha utána sem megy szerintem törlöm.
Eskü mostmár tényleg nem szabad semmit előrendelni, mert a kiadók szarnak arra milyen állapotban jön ki a játékuk. Az Anthem óta ez a második pofára esésem pre-orderben. Kifizet az ember több tízezer forintot egy teljesen selejtes produktumért és várjon heteket, netán hónapokat mire játszható állapotba kerül. Elmennek ezek a picsába... A CDPR is ugyan olyan mocskos és szemétáda banda mint a többiek. Nem véletlen nem engedték teszteli és videót mutatni a konzol változatról dec 10 előtt. Ez is ugyan akkora átverés lett technikai oldalról mint a Bioware szarja. -
saelin
veterán
Úgy látszik ennyi volt a Cyberpunk nekem. Az egyik main küldinél mindig ugyan ott összeomlik a játék. Elkezdem a párbeszédet a nővel majd amikor mutogatja mi van a data shard-on jön a crash. 30 óra kukázva... Kösz CDPR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest