Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz Xaels #267492 üzenetére

    Egy Warhammer 40k játék tényleg jó lenne, de esélytelen. Mindig valami gyengébb fejlesztő brigád kapja meg azt az IP-t... minőségi AAA cím nem is nagyon van belőle. Aztán második legjobban egy jó kis multiplayer/online coop játékot szívesen látnék, ami 100+ órára lekötné az embereket.

    Vagy... Egy Sony belsős diablo szerű hack&slash ami nem csak story-ban lenne jó, hanem gameplay-ben is előremutató lenne. Na, ezeknek az esélye 0%! :O

    Biztos megint kapunk jó pár minőségi singleplayer játékot és "annyi". Ami nálam meglepetés Sony cím volt ebben a generációban:
    - Horizon Zero Dawn
    - God of War reboot
    - Spiderman

    A Horizon a semmiből jött azzal a robot dínós témával és gyönyörű openworld-el, a God of War teljesen új szemszögbe helyezte a gameplay-t és Kratos történetét, míg végül egy Spiderman játékot is kaptunk tőlük. Ez utóbbi már csak azért is meglepő mert Marvel IP és tuti nem mostanában volt szerintem ilyen külső licenszű projekt a Sony-nál. Szeretném ha hasonló játékokkal lepnének meg a jövőben. Merjenek új világokat bepróbálni, mert az nagyon fel tudja frissíteni az exkluzív kínálatukat.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák