- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
bulikavagyok #172488 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy mértek, mert a dB önmagában nem sokat jelent, de 3 dB eltérés az nagyjából kétszeres hangnyomás különbség.
-
válasz
bulikavagyok #134660 üzenetére
Csak itt a PH!-n az összes TV-s tesztnél az jön le, hogy az SDR->HDR konverzió nem ad tökéletes eredményt. A HDR->HDR+ pedig lehet, hogy jól hangzik, de azt is figyelembe kell venni, hogy olyan végeredményt ad ami eltér a tartalomgyártók eredeti elképzelésétől. Nekem is KS7000-em van, de attól, hogy HDR+ módban kirobbanóan túl vannak tolva a színek, még a normál, jól beállított megjelenítés nem lesz fakó. Ettől függetlenül persze mindenki azt és úgy használ ahogy akar.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #104748 üzenetére
Egy ilyen béta tesztben ugye nem lehetnek már olyan hibák, amik árthatnak a gépnek?
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #97994 üzenetére
Ezt maximum mi várhatjuk el, a sony sokszor elmondta, hogy ők a pro esetén nem építenek a fullhd-ra egyáltalán. Nem cél. Mindazonáltal én is örülnék ilyen opciónak minden játék esetén.
Oric: a eurogamer egyelőre nem is teszi közzé a review-t. Várnak, hogy csináljanak vele valamit. Valami igéretet kaptak is rá, de mint általában azt mutatja, hogy bár érdekel a játék, egyelőre jobb távolmaradni tőle. Majd ha "elkészül". Bár ők alapvetően a multi problémákra hivatkoznak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #97980 üzenetére
Fél éve tesztelem a játékot, és az az érdekes, hogy már akkor is ilyen volt, amikor normális textúra nélkül toltuk. Későbbi buildokban egy dekát nem változott a játék, pár napja már a megjelenés előtti verzióval toltuk, ott ugyanez volt. Egyébként nem rossz játék, csak technikailag elég tré lett.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #97983 üzenetére
Úgy tudom nincs benne, de ezt egyértelműen leírva nem is találom sehol. Amúgy ez nem része a policynek, tehát nem kötelező belerakni (sajnos).
-
Batyops
aktív tag
válasz
bulikavagyok #97987 üzenetére
Akkor nem szoltam. Tényleg rosszat néztem.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Konkretan elég szépen tartja a 30 fps-t. Egy egész fps-t nem esik vissza a képkocka szám., Az azért nagyon jó. Legalábbis igy videó alapján aztán lehet valami elkerülte a figyelmemet.
-
törölt tag
válasz
Idén nyáron voltam Párizsban egy Watch Dogs 2 bemutatón. Hétvégén játszottam a játék végleges verziójával és semmit sem változott. Borzalmas az optimalizáltság. A mesterséges intelligencia konkrétan hiányzik a játékból. Az autók vezethetősége csak úgy mint az előző részben még mindig borzalmas. Hatalmas elmulasztott lehetőség még mindig ez a játék. Főleg olyan szintű tudással és erőforrással ami a UbiSoft-nál van. Baklövés baklövés csak úgy ahogy az utóbbi évek játékai ettől a kiadótól.
-
törölt tag
válasz
Mi az, hogy fhd-n sem? fhd-n is ugyanúgy 4K-ban számol*, csak a végén fhd-n adja ki. Ha nincs benne külön higher framerate opció ahogy néhány peccselt pro játékban, akkor aligha lesz bármilyen különbség.
/*illetve nem 4K az, de valami magasabb felbontás
-
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok #96910 üzenetére
Igen, majd johetsz akkor BF1-ezni Pro-n
-
bolha23
aktív tag
válasz
bulikavagyok #96904 üzenetére
"Games that have a dynamic resolution, or a lower resolution overall, suddenly find themselves running at a permanent, native 1080p. Games such as Titanfall 2 and Battlefield 1, which are both really good looking in their own right, suddenly look noticeably crisper and more atmospheric. Frame rates are tightened up as well, with Battlefield clinging to its 60fps closer than ever. Titanfall 2’s frame rate rarely wavered for me throughout the entire campaign on the standard PS4, but replaying areas on the PS4 Pro at a locked 1080p60 was really impressive."
[link]Ez azért nem hangzik rosszul.
-
danih
veterán
válasz
bulikavagyok #96904 üzenetére
Egyelőre 1080p-ben amit bármilyen, már megjelent játékhoz viszonylag gyorsan hozzá lehet hegeszteni az a supersampling, jobb AA, jobb fps, esetleg plusz egy-két effekt. Ez tényleg nehezebben észrevehető annál hogy pl. homlokon üt a magasabb textúra vagy a részletesebb modellek.
Aki ettől többet várt a megjelenés napjára nem csodálkozom, hogy csalódik picit.
BF1 pl. pont atomstabil 60 fps-en multiban, tegnap néztem egy streamet. -
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok #96899 üzenetére
Azert majd erdemes lesz a jovoben megjeleno jatekok tesztjet megnezni, ahol mar a fejlesztesnel eleve gondolnak a Pro-ra. Mint peldaul Horizon Zero, ahol FHD-ban is elvileg jelentos kulonbseg lesz a Pro-n (nagyobb latohatar, super sampling). De nem egy jatek kap most is FHD-ban supersamplinget peldaul a Pro eseteben.
-
toompa
őstag
válasz
bulikavagyok #96899 üzenetére
Nekem is elmaradt az "álleejtős" bemutató. Én egyelőre nem bánom hogy nem ugrottam bele.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bulikavagyok #95813 üzenetére
Azért a Strafe reklámját így sem tudja felülmúlni!
Vigyázat, nagyon intenzív tartalom!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
bulikavagyok #95813 üzenetére
Reklámot bezzeg tudnak csinálni
Vegyetek inkább Titanfallt, abból nem lesz csalódás
-
HaZsolt
őstag
válasz
bulikavagyok #91688 üzenetére
Jó ötlet, megnézem írok, ha megy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #81116 üzenetére
Lejárt az embargó, szóval jönnek a videók.
(#81119) bulikavagyok
Ofc, csak valakik jobban szeretik YT-ot.
-
upc8823
tag
válasz
bulikavagyok #78146 üzenetére
na fain ...
ezert töltöttem le 28GB-ot feleslegesen ... -
Zedz
addikt
válasz
bulikavagyok #75718 üzenetére
Jaja, annyiért lazán jó vétel.
Az E3-as szintre én sem számítottam, igazából a WD és főleg az AC Unity óta én már inkább a legrosszabbra számítok, és maximum kellemes csalódás lesz a vége. De így is eladnak egy csomó példányt, minek változtatnának az eddigi stratégián."Kb 6-8 órát játszottam vele eddig (beleértve az alphát is), és már kezdem kicsit unni"
Én azért remélem, hogy lesz benne content, mert az alapötlet szerintem elég jó, a helyszín is tetszik, kár lenne érte. -
Zedz
addikt
válasz
bulikavagyok #75716 üzenetére
Alapjáraton amúgy nem lenne semmi baj vele, csak nem értem akkor minek kell felültetni az emberek a hype vonatra? Mert így csak maguk alatt vágják a fát. Mondjuk a negatív reklám az egyik legjobb...
-
hito
nagyúr
válasz
bulikavagyok #74914 üzenetére
Szívesen és sajnálom
Én nem vettem, de a rendelést engedte vegigvinni, direkt kiprobaltam. Ez úgy egy órája volt.
Tényleg nem a legjobb webshop, de ez az akció most nem csak beetetes volt. Megszunnek és gondolom szabadulnak mindentől.
-
tepenzed
őstag
válasz
bulikavagyok #63116 üzenetére
a bundleban lévő játékok is promósak, nem árulhatók (más kérdés,hogy még a konzolboltokban is kirakják használtban)
-
PandaMonium
őstag
válasz
bulikavagyok #46906 üzenetére
A dinamikusan változó EQ-ról szóló kérdés arra irányul, hogy a játéknak van-e lehetősége módosítani a profilt az API-n keresztül. Ez azért lehet érdekes mert így pl. pályánként vagy akár pályarészenként lehetne a legalkalmasabb profilt belőni mindenhez, és ekkor volna értelme. Vagy még annak is lenne értelme ha beállítható lenne, hogy az adott játék indulásakor automatikusan töltse be az adott profilt. Ha viszont nem így van és a letölthető "audió módok" igazából csak EQ profilok akkor bizony marketing fogás, mert ezeket kézzel is fél perc alatt át lehet állítani játék előtt.
Árpi: A kérdés igazából nem erről szólt, nem akarok elvándorolni én sem a fejhallgató témába mert nem szeretném, hogy beinduljon megint valami off-lavina de tény, hogy ennyi pénzért lehet jobb fejest kapni mint amit a Sony árul.
(#46905) Alice90: Sajnos előfordul a gyengébb minőségű tápegységeknél, hogy kikapcsolt állapotban bedugva sípolnak. Ha nagyon zavaró húzd ki a falból mikor nem használod vagy vidd vissza szervizbe, bár kétlem, hogy megér ennyi macerát a dolog.
-
Alice90
aktív tag
válasz
bulikavagyok #46736 üzenetére
bocs csak télleg nem értem
mer mindenki mond mindent.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #46716 üzenetére
martin lehet a jövőbe lát.
-
vonSux
őstag
válasz
bulikavagyok #46716 üzenetére
Ezen én is csodálkoztam...
aizen92:
Bastionról utolsó infót tavaly hallottam, hogy majd 2015-ben jön, azóta semmi.. -
bandi0000
nagyúr
válasz
bulikavagyok #45677 üzenetére
nem tágulnak ki ezek? vagy miből vannak?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bulikavagyok #45675 üzenetére
külön fifáfoz, beszarás, akkor 2 kontroller kell egyik fifa másik fps
-
N@idia
őstag
válasz
bulikavagyok #45523 üzenetére
Elvileg az új cronusmax már tamogatja a 2014-es kiadást kell venni formoztam róla sokat,kíváncsi leszek ra nagyon
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #44476 üzenetére
Koszi
Telefonrol nem tudom a "copy link" eseten mi a faxnak masolja ki a az elotte levo szoveget is.
-
pomk
őstag
válasz
bulikavagyok #42427 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Csak azért kérdeztem, mert játék és gari nélkül találtam 85-ért is.Igaz, hogy ez elég egyedi, de ott már azért jelentős a különbség.
Ettől függetlenül ilyen értékű, főleg műszaki, termékek esetén Én is inkább az új vásárlását támogatom. Ki tudja ki és hogy bánt vele eddig, ill. az sem mindegy ugye, hogy ki milyen ember és hogyan viselkedik üzleti partnerként. Ezeket mondjuk az értékelések alapján nagyjából ki lehet szűrni. -
válasz
bulikavagyok #41434 üzenetére
Koszi.
Es a tobbieknek is. -
Casanova*
veterán
válasz
bulikavagyok #41283 üzenetére
sd-én messziről tudták merről jövök. akkor azok whs csalók voltak. írták is,hogy hallották. na persze.
de jó lesz majd konzolon,nem lesznek csalók.
(#41289) gyuribácsi88: ez vicc?
ám nagyon király lenne!
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #40890 üzenetére
(jó.... jogos, hogy a dollár baromira erős, a forint azért gyengült, és a kettő együtt nagyon rosszul hat ránk
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #40887 üzenetére
Gyenge forintra gondolsz?
-
Zedz
addikt
válasz
bulikavagyok #40881 üzenetére
Értem, köszönöm a választ!
Esetleg tudsz ajánlani itthoni, vagy európai weboldalt ahol szét tudok nézni mi mennyibe kerülhet?
-
Newyorker
addikt
válasz
bulikavagyok #39008 üzenetére
Az a baj, h nagyon csíraszinten vagyok még és nem tudok mellényt venni
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bulikavagyok #39008 üzenetére
Persze, mert ha belelövök egy tankkal vagy helivel, azonnal belehal bármelyiket is viseli.
-
Newyorker
addikt
válasz
bulikavagyok #38479 üzenetére
Sikerült köszönöm
most a GTA V online részére regeltem be és próbálom
mindenki legyilkol
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
bulikavagyok #37950 üzenetére
Otthoni mozi
-
k4rL^
senior tag
válasz
bulikavagyok #37728 üzenetére
Nekem megvan, de borzasztóan rövid a story rész (kb. 3 óra) és kimondottan az LBP 3-hoz még nincs annyi jó pálya készitve, mint az előzőkhöz.
(#37731) kovsol: Ja kb. annyi, persze utána mehetsz a pályákon még összegyűjteni mindent, de sokkal rövidebb, mint az 1 és 2 volt. Viszont jók az újitások benne és van 3 új karakter is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #37628 üzenetére
Lesz új kameranézet, ami belső, de nem látszik a kormány? véééégre
-
mfranky
őstag
-
válasz
bulikavagyok #36755 üzenetére
Ez nekem is hasznos infó volt.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
bulikavagyok #36755 üzenetére
Koszi, kiprobalom
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
bulikavagyok #36183 üzenetére
Hát ez jól néz ki! Csak azért mondtam a magyart, mert még soha nem rendeltem ebay-ről. Ott csak dombornyomott kártyával tudok fizetni? Nekem csak normál OTP-s van. Azzal nem tudok onnét rendelni?
-
N@idia
őstag
válasz
bulikavagyok #33387 üzenetére
A sok xXx megdobja ám a forgalmat
-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #32591 üzenetére
Nana, az kene meg hogy ott is szorakoztassa a népet...
-
krx21
nagyúr
válasz
bulikavagyok #32164 üzenetére
Ez hogy nincs tuning, nonszensz! Meg az 50 autó is!
. Megfordult a fejembe a Forza...
-
N@idia
őstag
válasz
bulikavagyok #31452 üzenetére
Hát engem nem nagyon győzött meg a játék arról,hogy az ingyenes verziónál több legyen... Ezek a videók marhára nem hasonlítanak a youtube-on látottakhoz.Én inkább azt a pénzt a novemberi játékokra fogom költeni,mondjuk az FC4 talán kijön ennek az árából
Ennek örömére még új trailer is jött az FC4-hez [link]
-
tepenzed
őstag
válasz
bulikavagyok #31452 üzenetére
csak szerintem sokkal rondább mint amiket korábban láttunk,pl a gifeken?
-
Tegla80
addikt
válasz
bulikavagyok #30923 üzenetére
Felderitesz??!!
Itt minden rendben a rendszerrel.Kiforrott megbizhato....nem cicereg -
boost
veterán
válasz
bulikavagyok #30327 üzenetére
A lényeg
-
Garada
őstag
válasz
bulikavagyok #22515 üzenetére
Azért engem tudott zavarni ha átmentem haverhoz frissen leülni a forzához és az a csalódás ért hogy max a feléig tudja a sofőr elforgatni a kormányt, ez nálam elég nagy élményrombolást okozott, de egyébként sem vettem volna emiatt Xbox One-t
-
Garada
őstag
válasz
bulikavagyok #22503 üzenetére
Szerintem nagyon ott van és szóljon a játék mellett hogy itt végre a kormánykerék forgatásnak is élethű fizikát adtak a forza 5-el ellentétben.
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #21923 üzenetére
Petya, ne vitatkozz a Mesterrel, fogadd el, hogy szánalmas amit művelsz
Vegyél egy PS4-et aztán kérdezhetsz, addig nem -
malphitee
senior tag
válasz
bulikavagyok #21923 üzenetére
Annyi különbséggel hogy en csere elott voltam kb, es 2 évig forza4 eztem Haveromnal
-
haddent
addikt
válasz
bulikavagyok #21376 üzenetére
Igen gyanús, mert nekem is jött az email, 24- én, hogy a futárnál. Hívtam is a futárt, hogy hééé hát naaaa vagy esetleg elmegyek én akár a központba is .. de nem tetszett nekik az ötlet
-
fricci
tag
válasz
bulikavagyok #21178 üzenetére
nyilván
-
vg
addikt
válasz
bulikavagyok #21178 üzenetére
Csúdajó biznisz ember vagy...
Szerk: én meg nyerek rajta 5-6 ezret...
-
fricci
tag
válasz
bulikavagyok #21174 üzenetére
Hát ahhoz képest hogy a lemezes verziót meg lehet rendelni 16000-ért, az ár valóban a vicc kategória. Persze ahhoz nem kapok még + küldiket de cserébe el tudom adni később
-
Garada
őstag
válasz
bulikavagyok #20291 üzenetére
Velem a játék kedvelte meg igazán ezt a labda sportot előtte szinte semmit se foglalkoztam vele de amikor beszereztem annó a fifa 12-es részt belejöttem
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
bulikavagyok #19949 üzenetére
Ez nagyon hasznos volt, köszi!
-
Herczi
senior tag
válasz
basszus, én teljesen úgy emlékeztem, hogy én ezt átállítottam anno, át nem, fain, de így legalább eszembe juttattad, köszi szépen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
B+ ezt meglesem ha gep ele kerulok
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #19655 üzenetére
Igaz, nyáron én is nyaralok, meg inkább a szabadban vagyok. Na meg már most sincs igazából nagyon időm játszani, de hiányzik a forza
-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #19655 üzenetére
Eddig is volt dátuma, 2013 novembere, ennyit ér a mostani is
-
kovsol
titán
válasz
bulikavagyok #19530 üzenetére
1-2 db még átjön a vámon, de efölött már szerencse kérdése.
A szállítási idő is nagyon függ attól mennyit tökölnek a vámon. Nekem jött már meg 4 nap alatt is csomag az USA ból, de a negatív rekord három hét, de akkor már hétfőn a vámon volt a csomag a nyomkövetés szerint, de basztak megvizsgálni egészen csütörtökig a csomagot.
Másik gyorsasági rekordom egy csütörtök este rendelt e-bayes csomag amit Szingapúrból rendeltem következő hét kedden már a kezemben volt. -
malphitee
senior tag
válasz
bulikavagyok #19351 üzenetére
Instant buy. Kar hogy sony vagy a fejlesztők szopatjak a népet , a legjobb játékokra fel éveket , éveket kell várni . Melyik accountot érdemes csinálni psn+ nak? En úgy hallottam angol a legjobb , azaz UK account? Vagy ha nem veszek semmit úgy sem digiben akkor mindegy ? Vagy valahol pl jobb teljes játékok vannak ingyen pl?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bulikavagyok #19347 üzenetére
A Verge-s srácok a PS4-est próbálták ki, ezek szerint az lehet a lead platform...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bulikavagyok #19345 üzenetére
900 vs 1080p lesz állítólag, ezen kívül én nem várok nagy különbséget.
-
válasz
bulikavagyok #19331 üzenetére
Ps4-re veszed meg?
-
Garada
őstag
válasz
bulikavagyok #19336 üzenetére
Viszonteladó esete nem az.Ott a GTA V hányszor bejátszottak dolgokat az ilyenbe nem lehet ám bízni egy kattintás kitörölni azt a zárójelben lévő sort
-
Garada
őstag
válasz
bulikavagyok #19331 üzenetére
Teljesen friss 1 órája lett megosztva
Egyébként én a megjelenés napján egyből megveszem nem hiszem hogy rögtön az első nap teljesen rendben lesz a szerverekkel minden de úgyis mindenki a kampánnyal lesz elfoglalva
-
Tutu7030
veterán
válasz
bulikavagyok #19324 üzenetére
Már két hete előrendeltem.
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok #19327 üzenetére
Meg is veszem. Haverral felesben nem lesz akkora költség.
-
Garada
őstag
válasz
bulikavagyok #19327 üzenetére
Reméljük a legjobbakat, csalódni nem szeretnék mert jó kis játék lehet ez ha minden simán megy
-
Garada
őstag
válasz
A hivatalos oldalon van is egy 9 perces multiplayer gameplay.Egyébként nagyon remélem hogy magyar felirat lesz benne.
-
Def26
félisten
válasz
Most ebben lesz magyar felirat?
-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok #19311 üzenetére
Holnap megyek Bécsbe, ezért feltettem a közel féléves gépemet apróra. Nem lenne rossz, ha visszahozná az árát(++) és az év végén vennék egy újat, meg most egy PS3-at ebbo"l a pénzbo"l.
Kísérlet indul
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok #19013 üzenetére
Igen tudjuk, Te ezért választottad az xbox -ot.
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #18831 üzenetére
na igen, aztán az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenletesen (sőt egy idő után exponenciálisan) csökken az emberek beszámíthatósága
(#18834) Madwe
GT-ben durvább a dodzsem hatás, mint FM-ban. Mindkettő jó játék. Abban is biztosak lehetünk, hogy mire kijön a GT7, addigra egy igazi nextgen Forza 6 is érkezni fog -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok #18826 üzenetére
Köszönöm!
Tehát akkor a kezedbe kell fogni a kontrollert hozzá? -
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #18720 üzenetére
vagy a világbajnok 27%os áfánk nem változik...
-
ndave92
aktív tag
válasz
bulikavagyok #17644 üzenetére
+1
-
hommeros
őstag
válasz
bulikavagyok #17059 üzenetére
Lehet rajtuk röhögni, mikor a másikat sújtja a bárddal, de a nyele a szájából lóg ki
"a xbox mindig is job volt abydos meg csakegy kövér buta pösze troll" -
vg
addikt
válasz
bulikavagyok #17059 üzenetére
Ezt csak az igazán értelmi fogyatékos tudja komolyan venni, nem kell foglalkozni vele.
-
hommeros
őstag
válasz
bulikavagyok #17056 üzenetére
Rambo-n jót nevettem
-
Tegla80
addikt
válasz
bulikavagyok #16912 üzenetére
addig jó nektek míg nincs kint.
GT5 fizikát nem éri el,olyan szerint aki tesztelte már.
nfs fíííling,azt jocakát.Az meg nálam alapban kuka.
gondolom ezért is halogatják,mert kaka a game.( kereső itt a topicban és kiadja ki írta meg miért,h kaka.
)
-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok #16908 üzenetére
Mondjuk ez még mindig jobb, mint hogy kiadják a fost, és utána évekig patchelgetik, mint a GT5-öt.
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #16908 üzenetére
gamer-en olvastam már... konkrétan ez már vicc kategória
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok #15776 üzenetére
Itt írtam valamit...
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok #15774 üzenetére
Kanadaira sem dobják rá egyiket sem - ha okosan csinálod - de VÁM amúgy sem lenne...
-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #15772 üzenetére
60 usd ugyanennyi, igaz azt nem lehet eladni, thief esetében (nincs multi) az mondjuk hiba, én pl. korongosan fogom beszerezni, ha nyitónap kéne jó deal lenne, de így is kb semmivel se haladtam november óta, majd ha 1-2 címet kivégeztem szerintem thief is játszik majd, de nem kapkodom el...
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #15388 üzenetére
Driveclub-ért szerintem felesleges, jön XO-ra egy Horizon helyette
Én akkor akarok újra PS4-et venni, ha kijött már a GT7, egy Naughty Dog, egy Sony Santa Monica, egy Quantic Dream játék. Ezek inkább 2015re várhatóak. Vagyis a pénztárcám érdekében nagyon remélem -
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok #15386 üzenetére
multi címeknél ez így fog tovább menni
ha ez gond, akkor nem úszod meg a PS4 vásárlást. Egyébként akit meg komolyan érdekelnek a játékok, az úgyis megveszi mindkét "nagy" gépet. Én kíváncsi vagyok milyen bejelentések jönnek idén még. Nagyon nem szeretnék 2015 karácsony előtt PS4-et venni
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Guitar Hero / Rock Band Szett Xbox360 (Dob + Gitár + Játékok + Mikrofon)
- Xbox Series X - dobozos
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest