- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz ProEvoFan #131395 üzenetére
Sajnos a fifába jóval többen vannak akik költenek a játékra, néz meg stremereket aki nyítják a 100k 125k coinos packokat coinba vagy fifa pontért ami nem kevés pénz, 100000 db elfogyott 2 perc allat csak ps-en.... És óránként volt ilyen, szerinted az ea-t érdeklik ezek a kormány döntések? Tavaly csak a fifa ut mód 750 millio dollárt hozzot nekik, én fifazok egyszer vettem életembe fifa pontot azóta se vettem és nem is fogok, azért mondom aki akar vegyen aki nem az nem fog venni. Ez a fixfifa mozgalom minimális volt sajnos, én is láttom a játék híbáit , nem vagyok szerelmes az ea-be nem védem őket, csak ezek a politukosok nem látják mekkora piac ez már és elkéstek ezzel, csgo idején kellet volna lépni ez ellen 😣
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- PlayStation 5 Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- PS4 SLIM 500GB játèk konzol,ritka fehér színben, hibátlan működéssel!
- Farming Simulator 25 - Xbox Series digitális verzió
- EXTREM RITKA ! PS 3 Dark Souls II Black Armour edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest