- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Paul (új programozó tavaly óta) irtózatosan jó munkát csinált a SOE-féle spagetti kód kijavításával. Több száz ezer sornyi kódot törölt(ek?-két programozó van a teamben) és rengeteg backend fejlesztést hajtottak végre hogy a speciális alertek létrehozhatók legyenek (pl. anomáliák vagy az új kortiumvadászat). Én most nagyon de nagyon vissza akarok menni a játékba, sajnálom, hogy cloud PC-vel gyatrán működik
Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek 
Szerk...
PS: Arena szerintem hatalmas baklövés volt, most pedig az Apex Legends egy hatalmas pofon volt DBG-nek. Respawn a Titanfall 2-féle folyékony harcászatot nagyon jól népszerűsítette battle royale formájában. Eszméletlenül jó egyszerűen a lövöldözés, a mozgás benne.
A Planetside 2 szerintem nagyon ideje előtt van, nekem nagyon úgy tűnik hogy MMOFPS jövő felé haladunk (lásd: battle royale népszerűségének bedurranása az aréna lövöldék után - az embereknek tetszik a több játékos, nagyobb pálya). Ez lesz a következő nagy durranás szerintem, ha már mindenki unja a battle royalet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek